Mot stan

Nu ska jag till stan och möta upp Vishii, vi ska ha en kvalitetsdag! =) Först shoppa lite (jag måste köpa julklappar och hon vill hitta ett par stövlar) och sen ikväll ska vi antagligen se New Moon! Hon såg Twilight för första gången för typ 3 veckor sedan och blev helt kär, ikväll blir hennes första gång som hon ser New Moon och jag hänger mer än gärna på! =)

Några bilder på mig och Vishii hos Bonnie för typ 3 år sedan, haha!
 
 
 
 
 

Döda mig inte nu, Vishii! ^^, Haha, vi hörs sent ikväll! ♥

Moonwalker

Idag hämtade jag ut ett paket som jag klickade hem för ett par dagar sedan, Michael Jacksons självbiografi Moonwalker! Den är skriven av honom själv (såklart) år 1988, synd att den är så gammal men jag ska sätta igång med den så fort jag läst klart Twilightböckerna (igen igen..^^,)!

 

Jag har redan börjat tjuvkika i den och jag ryser i hela kroppen, vill bara läsa den NU!

Bon Jovi på Oprah

Jag skulle precis gå till gymmet när jag hör att min mobil ringer, jag springer in och svarar och märker att det var Mirre: "Tillan är du hemma?? Sätt på trean nuuu det är Bon Jovi på Oprah!!", jag rusar till TVn och sätter på trean och då visade det när den underbara mannen överraskade en av deras största fans! En kvinna i 40årsåldern som är heelt galen i BJ, så åkte Jon Bon Jovi hem till henne och knackade på dörren med en blombukett i handen!



Thanx Mirris, älskar det klippet! Btw så ska hon intervjua Paramore ikväll (sitter faktiskt och lyssnar på Misery buisness nu) och hon kmr kicka ass! =) Lycka till, vännen! Okej, nuu ska jag till gymmet innan min röv växer fast i stolen!

Så länge kan ni lyssna på Bon Jovis version av en av världens bästa låtar - Hallelujah!

Måndag

Hallu allihopa! Det var så hiimla mysigt igår hemma hos Jossan! Det var jag, Cissi, Astrid och Alexandra som var där och åt lussebullar, pepparkakor, drack julmust och bara pratade i timmar! Jag älskar dessa människor, de som står mig närmst och som känt mig längst! Astrid och Jossan gav mig även 2 par örhängen som de helt glömt bort att de köpt åt mig när de var i Sydamerika i somras! Ett par från Brasilien och ett par från Lima, jättefina!!

Vid halv ett åkte jag och Astrid hem till henne (som de gamla goda tiderna sov jag i Astrids och Alexandras lägenhet i Lidingö centrum) och där möts vi av Alexandra och hennes pojkvän som mös i soffan framför Friends! Vi joinade framför TVn till typ halv tre på morgonen, inget är bättre än Friends! Sen låg jag och Astrid och snackade skit i hennes säng till typ fyra på morgonen så jag var gaanska död imorse!

Astrid skulle upp redan nio för att hinna färga håret innan hon skulle bort, som tur var så var Alexandra fitforfight att hjälpa henne med det, så jag passade på att dega framför Friends i soffan ^^, Nu är jag hemma i Farsta igen och möts av lite julpynt i köket, aow älskade Anna! :'D Julgardin och en ljusstake, nu måste jag också fixa lite känner jag!

Ikväll åker min älskade vän Astrid tillbaka till Blekinge men hon kommer tillbaka redan om 3 veckor och stannar i över 3 veckor, hon har ju jullov!! =) På tal om det minns jag inte ens hur lov kändes att ha, hehe.. Hur som helst, nu ska jag käka lunch och sen dra till gymmet! ÄNTLIGEN är jag helt frisk så jag kan börja träna igen, saknat det!

Myskväll hos Jossan!
 
 
 


De fina örhängena jag fick av tjejerna!
 

Se vad gullig Anna är, pluttan! =)
 

Hörs när jag kmr tillbaka från gymmet! ♥

1a advent

Jag kom faktiskt ihåg det senast igår men glömde det imorse.. Shiet vad tiden går fort dock, tkr ni inte också det? Varken Anna eller jag har pyntat någonting och utomhus ser det ut som en dag tidigt i oktober månad! Det är fyra plusgrader ute och jag går fortfarande runt i min vårjacka..! Jag minns från när jag var liten, då var det vitt av snö hela december och alltid på julafton..! Skrämmer det inte er också, den globala uppvärmningen? Jag säger som Anna, vi kommer utrota oss själva!

Nu sticker jag till jobbet och sen hem till Jossan för en tjejkväll =) Ha de skitbra så hörs vi sent ikväll eller imorgon! :*

Söndag

Oj vilket sent inlägg det blev! Jag vaknade dock vid 12, somnade om när Elvira drog till jobbet men vafan, det är ju söndag! Jag och Anna har precis käkat frukost ihop och snackat lite nyår, vad fan ska man hitta på då?! Det verkar helt dött på årets nyår, mwah jag vill åka bort!

Idag då, jag ska ner till Farsta centrum och hämta ut en bok som jag beställde över internet för ett par dagar sen! Det är Michael Jacksons Moonwalker-bok, en självbiografi mao! Efter jag köpte den där "Michael Jackson - Unmasked" i Dublin i somras så spottar jag på böcker om honom som han inte själv har skrivit för det är så mkt skit skrivet i dem!

T ex i Unmasked-boken så står det att han var bög, han våldtog barn och hans liv beskrivs på ett helt vidrigt sätt. Jag har inte ens läst klart den då den var så vidrig, var har han fått all "fakta" ifrån? Människor som påstådde att de kände honom för att tjäna mer pengar på att bli en "säker källa"? Jag mår dåligt av att läsa den boken, den är skriven som att det är fakta som står i den, typ som att denna bok bekräftar alla dessa rykten som inte ens var sanna!

Oj, nu spårade jag iväg lite.. Ehm, aja sen ikväll ska jag jobba till stängning och efter det ska jag hem till Jossan för att ha myskväll med tjejerna! =) Cissi, Astrid, Jossan och jag ska hänga och snacka skit! Astrid är hemma här i Sthlm över helgen (hon pluggar i Blekinge) och vi har inte setts på länge nu så det är fan på tiden!! :)

Astrid och jag i somras ♥
 

Hörs igen innan jag drar till jobbet, som vanligt!

Hehe..

 
Andra lördagen i rad som jag, Anna och Viran satt hemma här i Farsta! Vi äter onyttigt och kollar på film, denna gång blev det "He's just not that into you" och den var faktiskt bra! Damn vad filmen får mig att vilja träffa någon ännu mer dock.. ! Samtidigt fick den mig att bli skiträdd för att bli sårad, typ att han är otrogen mot mig. Hehe kanske borde hitta någon innan jag börjar oroa mig för hans otrohet men usch vad det skulle göra ont!  

Nu ska jag och Viran lägga oss i min säng och se på Moonwalker, Michael Jacksons röst får mig att må bra! Vi hörs imorgon allihopa, niiiiiighty!

All love to Farsta

När jag kom hem idag från adventskonserten så möts jag av Annas föräldrar i dörren, de stod och höll i en liten låda.. Anna gråter i sitt rum och hennes mamma sa att i lådan låg lille Sigge, de skulle iväg och begrava honom idag! =( Tänk hur mycket ett djur kan betyda för en, Sigge var lixom vår roomie..!

Hur som helst, nu har jag precis fått i mig mat (finally, hade inte ätit på typ 6 timmar) och väntar på att Anna ska komma tillbaka så vi kan handla inför ikväll! Viran är påväg hit också, hon diggar att hänga i vår lägenhet som de flesta hehe =)

Nu ringer Vishii, vi hörs senare!

Rock'n roll night in black&white

Spam on Mirre
 
 
 
 
 

Spam on Tillan
 
 
 
 
 



 

Love you babe, hatar att du ska åka hem snart! =(

Lördag

Godmorgon på er! Jag vaknade för typ en timme sen och käkade frukost med Madde & Anna och nu fick jag tillslut på datorn! ^^, Igår var jag och Mirre först på Rockbaren och fyfaaan vad den sög, så vi drog vidare till Medusa som var mycket bättre! Vi satt på undervåningen precis vid baren och snackade massa skit, massa dirty haha! Ingen av oss orkade dra vidare till Village så vi drog oss hemåt, då mötte jag bland annat min alldeles för fulla killkompis som jag tog hem till mig. Han ligger i min soffa nu och är cpbakis, skyll dig själv idiot!

Mirre&jag igår!  
 

Idag ska jag på adventskonsert med familjen men innan jag drar så slänger jag upp fler bilder från igår so stay tuned! 

Mkt på en dag...

Hej allihopa! Vilken lång dag det har varit idag, först jobbade jag 8-17 på Rådhusets konsum (och jag fick även maassa extratider så nu jobbar jag för fullt hela december, moneey!) och efter jobbet mötte jag upp min barndomsvän Amelie! Vi hade inte setts på aslänge så smsade hon mig spontant idag och frågade om jag hade tid att ses efter jobbet och självklart klämde jag in det! =) Vi gick runt i stan vid alla mysiga jul-stånd och köpte munkar, asmysigt i Stockholm under juletiden!

Jag fick även sms från min älskade Anna som berättade att hennes dvärghamster, vår älskade Sigge dog idag! Jag åkte direkt hem och fann min Anna gråtandes i soffan, älsklingen.. Vår fina Sigge, han blev nästan tre år vilket är gammalt för en dvärghamster! Rest in Peace Sigurt.. ♥

Nu måste jag börja fixa iordning mig! Ikväll ska jag ju ut med MirrePirre, vi ska till Rockbaren som ligger på Hötorget och sen kanske vidare till Collage&Village men vi får se om vi pallar det! Ha en grym fredag, guys!

Vad hade jag gjort utan min sambo?

Anna kommer in och slänger sig på mig kl 06.15, då sov jag fortfarande hehe! Sån himla tur att jag har någon som henne som kan få upp mig på morgonar som dessa, är helt slut! Idag ska jag jobba 8-17 och sen ska jag fylla i mitt schema hos dom så jag får fler tider då jag har så få på mitt jobb för tillfället! Efter jobbet ska jag svänga förbi Elgiganten och försöka få mig ett par nya hörlurar, detta är 3e gången i rad som mina hörlurar lägger av inom 2 månaders tid! De brukade hålla i typ ett halvår och nu pallar jag inte betala 300 kr igen för dessa crap:iga grejer..

Nu ska jag käka lite frulle, ha en fin dag så hörs vi ieftermiddag/ikväll!

Trött som ett as

Hemma! Suck, jag som ska upp 6 imorgon igen.. Men det var roligt att jobba i en ny butik och alla som jobbade där var astrevliga, måste dock erkänna att när jag hörde Carolinas röst idag så blev jag överlycklig! Carolina är en av mina bästa vänner från min Konsum där jag är anställd på (Konsum Slussen ya know) och hon jobbade också extra på vår gamla chefs nya butik idag, precis som jag! =)

Dock börjar jag 8 imorgon och slutade ju 22.20 idag så det blir inte mycket sömn.. Hmm hoppas jag mår bättre imorgon iaf (kännt mig lite krasslig de senaste dagarna) så jag orkar dra ut imorgon, har ju lovat Mirre det och hon som snart åker hem till Skåne igen också! =(

Nu måste jag sova, hörs imorgon bitti! ♥

No one can compete with a hot brittish guy..

 
 
 
 
 
 


Wow.. Bilderna från kommande nummer av Vanity Fair! Nu måste jag dra mig till jobbet, hörs vid typ elva ikväll!

Torsdag

Godmorgon gott folk =) Idag är jag lite piggare, jag lyckades somna vid halv 1 inatt och sov till 10 så det är en helt okej sömn! Idag ska jag jobba på en annan konsum-butik kl 14-22.20, jag har inte jobbat på en annan butik än min kära Konsum på typ 1 år så jag är lite nervös! Men 2 st av dom som jobbar på denna Konsum har jobbat på min Konsum innan så det är skönt iaf.

Jag är alltid lika seg med att göra frukost på morgonen, förut var det alltid det första jag fixade när jag gick upp men nu kan det gå 2 timmar utan att jag äter frukost! Så det ska jag fixa nu, hörs senare igen!

Världens 2 bästa sambos!

 
 
Anna och Sigge såklart! =) 

Nu ska jag lägga mig och läsa vidare på New Moon! Jag vill komma i säng tidigt ikväll eftersom jag endast sov typ 3-4 timmar inatt! Sen vill jag vara utvilad imorgon för då ska jag jobba på min gamla chefs nya butik för första gången (jobbar man på en butik så kan man slussas runt i olika butiker om man vill ha fler tider!)! sov gott folks, vi hörs imorgon igen! ♥

Off to work

Jag har fortfarande inte gått utanför lägenheten idag och jag är inte så sugen på det heller, en sån här segdag bör inte avbrytas av jobb hehe! Aja, det är bara att pallra sig dit och jag tror att det skulle vara bra för mig med lite frisk luft..  

Började titta igenom bilderna från London efter min och Mikas abstinens
över att få åka dit, här är jag och Anna vid London eye! Åh vill dit nu!!

 

Vi hörs ikväll igen vid nio-tiden! ♥  

Jättestora I-landsproblem

Den där gubben är här nu och pillrar på våra vattenrör och jag är feett kissnödig men vågar inte störa honom i badrummet. Jag är även väldigt hungrig men i köket har han alla sina prylar och håller på för fullt så jag kommer bara sabba något.. Yes det är skitjobbigt det här.. :''/ Suck, jag borde verkligen skaffa mig något bättre att göra!

Jag har i alla fall fått 2 till jobbtider så nu jobbar jag ikväll, imorgon, fredag och söndag! Skönt, jag börjar redan bli rastlös plus att jag verkligen behöver mer jobbtider så jag får ihop en bra lön! Iförrgår fick jag dock reda på att jag tjänar 118.5/timmen i grundlön och nästan alla mina tider jag jobbar har jag OB så då blir det äännu mer, nice!

Jag har suttit och facebook:at med Mika i typ en kvart nu om hur vi 2 skulle DÖ för att få åka till London nu! Den UNDERBARA staden, för att inte tala om den UNDERBARA brittiskan som jag bara smälter för. Dublin&London, jag kan aldrig få nog av dessa 2 städer! Jag ska till London i en vecka i juni men jag vill dit NU! :(

Jag i London, februari 2009!
 

Onsdag

Men åååååååh, bara för jag kände mig krasslig igår morse så bestämde jag mig för att få "sova ut" och vaknade halv ett på dagen! Därav kunde jag inte somna inatt så jag låg och vred mig från halv tolv till halv fyra, som tur var så väckte Viran mig innan hon gick till skolan! Snart kommer det ju nån gubbe hit och ska kolla på våra rör så jag måste ju vara vaken! Sen har jag ju försökt kämpa med att vända tillbaka mitt dygn, något jag inte har varit så bra på då jag konstant blivit väckt 8 på morgonen men ända har lagt mig vid typ 12-01 på nätterna så jag har knappt sovit alls dessa dagar..!

På tal om något annat så läste jag ut Twilight igår (igen) efter 6 dagar.. Nu ska jag börja läsa New Moon igen istället, det var min favorit förra gången jag läste hela serien men nu börjar jag fundera på om det är Twilight itsället.. Allt är så nytt och fräscht i den, deras romans! Jaja, vi hörs senare!

Bara en till...

Utanför en nattklubb, Stockholm

Det står några i kö för att komma in och ett sällskap står och röker. En kille, som uppenbarligen tillhör den rökande gruppen, kommer runt hörnet med snabba steg.


Killen: Danne! För fan! Ge mig en cigg, jag måste ha en cigg nu! Det var en kille som försökte råna mig nyss!
Gruppen drar dramatiskt efter andan och Danne fipplar fram en cigarett.
Killen: Ja, jag gick ut för att pissa då det var jättelång kö inne men eftersom jag skulle tillbaka igen så lämnade jag jackan i garderoben. När jag har hittat en avskild plats kommer det fram en kille och börjar vifta med en kniv och ska ha min mobil och plånbok. Vad gör jag då? Jo, jag slår ut med armarna och halvskriker:
"Vafan! Det här är helt otroligt. Jag blev precis rånad för tio minuter sen. Killen tog allt, mobil, plånbok, busskort och till och med min jacka! Ser du inte det, jag har ju bara t-shirt på mig? Och nu kommer EN TILL och ska ha mina grejer. Jag orkar inte mer!".
Han blev så paff att han bara vände på klacken och gick därifrån.
Alla som står utomhus, till och med dörrvakten, ger killen en applåd.

Återigen från Tjuvlyssnat.se! Nu ska jag sova, vi hörs imorgon! ♥

Myskväll

Jag kan inte få nog av dom. Anna och jag håller på att fixa tacos nu i väntan på Viran som ska sova hos oss ikväll! =) Senare ikväll blir det film-mys med choklad, älskar dessa kvällar!

 

Hörs senare ikväll!

Städat klart!

Det är så skönt efteråt, nu är köket helt rent! =) Jag dammsög även hallen och mitt rum och igår städade Anna badrummet så nu är vår lägenhet skinande ren! Jag måste dra mig in till stan snart för att hämta min Ipod som jag glömde på jobbet igår, blöh..! Men så länge kan jag visa några konversationer jag hittade på tjuvlyssnat.se, HAHA!

Krog, Örebro

Två killar och en tjej ~22 står och pratar i en rökruta på en krog.
Kille 1 (ser nedstämd ut): Jag får inte röka för min flickvän.
Tjejen (upprört och ivrigt): Va?! Men herregud! Vad sjukt! Min pojkvän får runka hur mycket som helst! Han får fan runka mig i ansiktet om han vill!
Killarna tittar chockat på tjejen.
Kille 1: Alltså röka. Jag sa “jag får inte röka för min flickvän”.
Tjejen spärrar upp ögonen och ser ut att skämmas ordentligt.


Röda linjen mot Mörby, Stockholm

Tre killar ~17 sitter och pratar när en av killarna kommenterar kompisens jacka.
Kille 1: Du ser ut som en sådan där eskimå!
Kille 2: Va, vad är eskimå?!
Kille 3: Men du vet, eskimås!
Kille 2: Mås, är inte det en fågel?


Buss, Göteborg

En man ~60 springer mot bussen och hinner precis på.
Mannen (till den manliga busschauffören): Min fru kommer där borta.
Busschauffören: Ska jag vänta eller köra?

Tisdag

Goood morning! Stressig morgon har det varit, men nu är det lugnt! Jag är väldigt krasslig i halsen så jag har hällt i mig massa te! Idag ska jag städa köket då de kommer några gubbar hit imorgon och ska göra någon allmän koll, sen ikväll kommer Viran hit och sover kvar! =) Alltid lika mysigt att ha nån mer här som sover över!

Igår var jag ute på Fridays och käkade med Evelina och Madde! =) Fyfa-aan vilka dyra priser Fridays har på mat dock, jag åt några kycklingvingar och fick sås till det för 85 spänn!! Hur som helst, sen drog vi vidare till Söder och satt på en soft pub och snackade skit innan vi åkte hem! En jättemysig kväll, önskar bara att jag kunde följa med till Skåne på Johans 20årsfest också! :( Johan är Evelinas pojkvän som hon bor med här i Sthlm! 

Bild på tjejerna från igår på Fridays!  
 

Some old pictures

Meet&Greet med Blue år 2001, syrran vann en tävling på rix fm och tog med
sig mig! Amanda och jag är de 2 blonda som står längst till höger och ler! x)  


Madde, Claudia, Alexandra och jag på Idol 2004! Tänk att här var vi bara
15 år och vi var så glada över att få bli fotade på scenen haha! Vår favorit
var (såklart) Darin! Herregud vad tiden går fort, detta är fan 5 år sedan!  


Jag och Cissi på K15 för typ 2 år sen!


Jag för ca 1½ år sedan!


Högstadiegänget, haha aow! Collaget gjort av Erika (längst ner till höger)


Jag, Mikkan, Karin och Katta på Ropsten för säkert 2-3 år sedan!
 

Minnen... jag sparar alla bilder jag tar så snart kraschar väl datorn, hehe! Nämen det är bra att ha en extern hårdisk, måste jag säga! Jaja, nu måste jag dra mig till Cecilia men vi hörs nog sent ikväll!

Måndag

Ny vecka igen, tiden bara flyger och man hinner inte med..! Skönt att ha alla mina kläder tvättade nu i alla fall! =) Igår var jag på bio i Lidingö centrum med lillsyrran och Cissi, biogragen Grand på Lidingö är så liten och söt och jag har massa minnen därifrån sen jag var liten!

Idag då, jag ska snart till Cecilia och fixa naglarna och sen jobbar jag till 20 ikväll! Efter det ska jag möta upp Evelina och Madde i stan för att käka middag, har inte träffat Madde sen början av september så det ska bli roligt =) Nu måste jag packa upp mina kläder och fixa lite lunch, vi hörs igen innan jag drar mig tillbaka till stan!

Madde & jag i Paris förra sommaren!
 

Hahahahaha

 

3½ år gammal video så jag är säkert jätte-efter, men så gulligt att ungen nös! Dock är det så hemskt att se dom sitta inspärrade sådär bara för att vi ska kunna gå på zoo när vi känner för det, släpp dom fria! 

Jag kom precis hem från gymmet och ska snart åka hem till päronen och Viran, jag sover där ikväll så vi hörs imorgon! Då kommer Madde hit också, min och Evelinas vän från Skåne! =) ♥

Min New Moon-recension

Så, igår var jag och såg New Moon med Fredrik på Rigoletto och jag måste säga att jag gillade verkligen filmen! Den speglade boken bra (självklart har man många synpunkter på saker de kunde tagit med), jämfört med Twilight-filmen där jag tkr de tog med alldeles för lite från böckerna! Dock är det synd att filmerna alltid blir en snabbspolning av böckerna.. Scener som man, i boken tänker sig är jättelånga blir kanske 2-3 minuter på film. Till exempel flygresan hem från Italien fanns inte ens med, ena stunden är de påväg ut från The Volturi och i andra sekunden är de hemma i Bellas rum!

Men filmen är bra, dock tycker jag att man ska ha läst böckerna innan man ser den för de förklarar en hel del saker väldigt ytligt i filmen (t ex om the Volturi). Även när Alice kommer tillbaka och helt plötsligt är Bellas bästa vän, det har ju en process i böckerna hur dom blir närmre vänner men det får du inte se i filmerna! Läs böckerna och se sedan filmerna för då kan du förstå vissa saker i filmerna mycket bättre!

En sak som är synd med hela Twlight-världen är att det är näst intill omöjligt att få se några av filmerna på bio i lugn och ro, bara Robert Pattinson (Edward Cullen) kommer upp på screenen så (bokstavligt talat) börjar tjejer SKRIKA! Eller när Jacob tog av sig tröjan så hör man halva salongen ba "aaaaaaaaaaaah oooh myyyy", det blir så fånigt och det stör!! Absolut kan man reagera med ett andetag eller så, men ha mer respekt än att börja skrika rakt ut! Sen fick något gäng ett antal skratt-attacker många ggr under filmen och störde på så sätt också, synd tycker jag!

Filmen har blivit stämplad (och genom det även böckerna) till en riktig fjortisgrej, vilket jag tycker är jättetråkigt! Stephanie Meyer borde få mycket mer credit än så av alla som inte läser böckerna, flera av mina vänner väljer att inte ens ge böckerna en chans för de tycker det är så pinsamt med alla småtjejer som är så besatta att de skriker i biosalongerna, att de inte vill vara en del av det.. Böckerna är riktigt bra och de har så många fler målsgrupper än 14-15åriga tjejer som läser, ge inte bara filmen utan även böckerna en chans!

 
 

Söndag

Godmorgon gott folk! =) Ååh, vad New Moon var bra! Jag och Fredrik gick ut från bion igår och tog värsta omvägen till tunnelbanan bara för att få prata av oss! Vi är båda galna i böckerna och hade läst denna innan (tro mig, det underlättar om man läst böckerna och förstår storyn innan) och diskuterade vad vi tyckte saknades i filmen och vad som var bra!

Hur som helst, se den!! Nog om det, slänger upp en egen resencion av filmen senare istället! Idag ska jag bege mig ner till gymmet en stund och sen ska jag hem till päronen och tvätta! Våra tvätt-tider här i Farsta är omöjliga så jag får tvätta hemma igen istället, då kan jag få en myskväll med Elvira också! =)

Nu ska jag få i mig frukost och väcka Anna, hörs senare! ♥

New Moon ikväll!

Waaah, jag är så förväntansfull inför det!! Jag och Fredrik ska mötas upp i stan vid 8 och käka ute på nån restaurang innan vi drar på bion! :) Eugenia halvt skällde ut mig på jobbet idag för att jag glömt fråga om hon ville hänga på hehe! Hon och jag är båda boknördar när det kmr till Twilight och läst alla fyra böckerna ett antal ggr haha ^^,

 

HÄR är ett inlägg jag skrev efter jag såg Twilight på bio för första gången, shieet vad tiden går fort..! Ha en bra kväll allihopa, hörs sent ikväll eller imorgon! ;*

Nu drar jag till jobbet!



Hehe, en gaammal bild på mig från jobbet! Jag använde den alltid på bilddagboken när jag skulle skriva vilka tider jag jobbade! ^^, Nu inser jag hur länge jag jobbat på mitt jobb hehe :P

Lördag - New Moon!

Godmorgon bloggvärlden! Vad förvånad jag blev när solstrålar lyste igenom på sidorna av min rullgardin, jag drog upp den och insåg då hur länge sen det var som jag såg solen! Jag har inte ens tänkt på det men det har varit molnigt och regnigt här alldeles för länge i streck! Vad underbart med lite sol, jag tror verkligen att vädret påverkar oss mer än vad vi tror..!

Idag ska jag jobba 11-17.30 och sen ska jag hem för att duscha och så innan jag svänger in till stan igen för att möta upp Fredrik, vi ska äta middag på stan och sen gå på New Moon! Ååh, jag ser SÅ mycket fram emot det så jag hoppas den är bra! Enligt Viran bör jag ÄLSKA den så jag hoppas att hon har rätt! Jag är ju en riktig boknörd när det kommer till Twilight och jag älskar New Moon, så förväntningarna är ganska höga!

Nu ska jag få i mig lite frukost, hörs igen innan jag drar! ♥

Cissi is in the house!

 
Kött med potatis, chips, godis, Idol och massa prat består min och Cissis kväll av! Hoppas ni får en kul fredag vad ni än har för er så vi hörs imorgon igen! =)

Hittade lite fler bilder från förra helgen!

Jag och min Anna!


Jossan & Cissi!


Eugenia och Mikkis!
 

Myskväll framför Idol

Heej igen! Nu är jag hemma, jag och Limpan har kört runt halva stan känns det som hehe! Vi har haft skitkul dock, spelat ashög musik och skriksjungit sönder hela motorvägen! Jag skulle verkligen vilja köra en roadtripp med Linus någon gång, man kan typ inte ha tråkigt med honom! Sen var vi även på gymmet och shiet vad jobbigt det var idag, man har vissa såna dagar..!

Ikväll blir det hemmakväll och mm-mmm vad jag sett fram emot detta! Att bara få ta det lugnt och se på idol! =) Min vän Cissi kommer hit vid sju-tiden så då ska vi handla lite mat, fixa iordning här hemma och sen parkera framför TVn hehe! Länge sen det bara vad hon och jag så vi har mycket att ta igen, saknar min Cissi!!

Nu: Twilight fram tills Cissi kmr! Jag har snart läst ut den redan, efter bara 2 dagar =(
Tur att jag har New Moon, Eclipse och Breaking dawn kvar, waah älskar dessa böcker!

Mot bilverkstan!

Hehe, gissade på att det skulle bli såhär! Ända sen halv tio har jag legat i min säng och läst Twilight men gaah börjar jag så kan jag bara inte sluta! Hur som helst, nu måste jag börja göra mig iordning för halv tolv kommer Linus hit och hämtar mig! Vi skulle åka och göra någonting med hans bil och sen ska vi dra till gymmet tillsammans! Vi har inte setts på jättelänge så det är verkligen på tiden nu! :)

Äntligen har de uppdaterat sidan, efter 3 månader! Snart släpps dem...  
 
 

Hörs senare i eftermiddag när jag kommer hem igen! ♥

Kom igen nu, Erik!!

Läste nyss på expressens hemsida att Erik ska sjunga Bon Jovi - Always ikväll... Kom igen nu, Erik! Det är en av Bon Jovis absolut bästa låtar så sabba den inte! Nu har idolerna snart sjungit både MJ & BJ-låtar, inte undra på att jag gillar showen...! Jag tycker Erik är bra och ärligt talat bryr jag mig inte om vem av Erik, Calle och Tove som vinner, bara det är någon av dom tre för dom är bäst! =)

Hör Bon Jovis version av Always, UNDERBAR låt och GUD vad bra Jon är live:


Heja heja!! Åh, vad jag ser fram emot en hemmakväll, jag är så trött på att gå ut och festa så det blir lugnt på den fronten ett tag framöver! Nu ska jag läsa Twilight en stund till innan jag drar till gymmet, puss!

Fredag

Titta, jag är vaken denna morgon också!! Igår stängde jag faktiskt av datorn redan klockan 11 på kvällen och la mig i sängen för att läsa! Dock låg jag och läste till kvart över 12 (jag kan inte sluta as usual!) menmen, bättre att läsa än att sitta vid datorn! Idag är jag även ledig så nu har jag en otrooligt lång dag framför mig, men jag tänkte sticka ner till gymmet och springa på springbandet om ett tag och sen ska jag hänga med Linus!

Nu ska jag göra iordning lite frukost, jag kan visa en bild jag fick av
Annika för ett par dagar sen på Michael så länge! Woooohoooo! =D
 

Oh, please!!

Nu måste jag säga ifrån, jag är så TRÖTT på att höra "Michael Jackson, han vill bara ha småpojkar" eller "han våldtar barn, han borde blivit inspärrad!" från olika håll, vad vet ni egentligen?! Sluta gå runt och anklaga honom för sådant det inte ens fanns bevis för! För sista gången, han blev aldrig fälld för något av fallen och nu har t o m båda barnen erkänt att de har gett falska anklagelser! Detta visar bara vilken hemsk värld vi lever i! Vi VILL se andra förstöras, vi vill se andra sjunka i ens ögon! Det första barnet som anmälde Michael Jackson 1993, Jordan Chandler har gått ut med den längsta ursäkten och förklarat att hans pengagalna pappa (Evan Chandler) tvingade honom att säga detta om MJ, ingenting var sant. Btw så dog Evan Chandler (pappan) för ett par dagar sedan, sägs att det var självmord, och hela MJ-världen hurrar!

Det andra barnet, Gavin Arvizo anmälde Michael Jackson år 2003 tillsammans med hans familj. De är dock kända för att ha försökt anmäla många kändisar för att få pengar för det och barnen är otroligt duktiga skådespelare, detta är kopierat ur wikipedia: "The second set of allegations against Jackson resulted in a long trial in which there was no evidence besides the allegations of the accusers who contradicted themselves and were caught lying, which ended on June 13, 2005 with Jackson being acquitted."

For GODS sake, let Michael Jackson be now. Han har åstadkommit mer än vad alla er anklagare någonsin har och någonsin kommer att göra, ni ska tacka honom om något! Om ni undrar varför jag tar upp det istället för att bara ignorera vad alla säger så beror det på min extrema frustration på mänskligheten! Jag önskar bara att alla kunde se vilken fantastisk människa han var och allt han gjort för vår värld, stället för att se honom som något hemskt, något ont! Jag citerat en av hans låtar från History-albumet, tabloid junkie: Just because you read it in the magazine or see it on the TV screen don't make it factual! ...You're so damn disrespectable

Torsdagskväll i Farsta!

Gokväll gott folk =) Sheisse vilken lång dag jag har haft idag, har ju varit uppe ända sen 7.30 (nej, jag kan inte säga det tillräckligt många ggr, så pass stolt är jag!) och jag har hunnit med så mycket saker idag! Och jag glömde nämna att december-schemat kom upp på jobbet i förrgår! Både jag & Filip slänger oss på schemat för att se om vi jobbar julafton eller nyår, efter ett par sekunder så jublar vi båda i kör då vi båda slapp!!

Vi står och kramar vår chef samtidigt som vi hoppar och skriker, haha LYCKA! Jag smsade runt till resten av gänget som också slapp, vilken lättnad det var! Dock har jag iingen aning om vad jag ska göra på nyår, det är väl ett senare problem.. ^^, På tal om något helt annat så har jag blivit nörd igen, för jag läser om Twilight-böckerna för en tredje gång haha!

Men jag har inte läst dom sen typ mars och nu när New Moon är ute på bio så blev jag så nostalgisk så jag var bara tvungen! Jag älskar känslan som jag får när jag läser böckerna, man försvinner in i den lilla världen och blir helt kär i Edward, hehe! =) Ni som inte läst böckerna än, gör det! Och om ni frågar mig så ska ni läsa dom engelska versionerna, det blir mycket mer passionerat eftersom det är på det språket som böckerna är skrivna på från början!

Jag älskar detta citat! När det kommer i boken ryser jag i hela kroppen! =)
 

Nu ska jag vara social med sambon min innan jag dyker in i Twilightvärlden igen, neerd I know!

I made it!

Yesyesyes, jag har faktiskt gjort de 2 saker jag bestämde mig för att hinna med idag! Jag var på gymmet och körde hårt imorse (först styrka och sen kondition) och sen har jag dammsugit och dammtorkat mitt rum, FINALLY! =) Nu har jag precis tagit mig en dusch och fått i mig lite lunch, snart ska jag börja dra mig mot stan! Jag ska hinna kolla in ett par coola stövlar innan mötet på jobbet!

Ikväll jobbar jag sedan 16-20 och efter det blir det antingen kvällspromenad med Linus (läänge sen sist :O) eller bara hem och sova, jag ska faktiskt upp halv åtta imorgon också (Anna I am counting on you! ;P) sen sov jag ju bara 3 timmar inatt..!

Ännu fler anledningar till att vara glad, imorgon är det en vecka kvar tills
min älskade Astrid kommer hem över helgen!! Längtar som en dåre redan!
 

Sofia kommer hem från Valencia imitten av december!!


Fick även reda på för ett tag sedan att Sandra kommer hem till Sverige,
den 12-18 januari mer exakt, gaah längtar redan :D Bild från när hon var
här och hälsade på från England i somras en weekend! =) Saknar dig!!

 

Vi hörs senare ikväll igen, ha en fin dag! ♥

Look who's UP!

Yepp, jag kunde inte vara stoltare (dock blev jag väckt av världens bästa sambo som tände alla lampor och kämpade med min rullgardin tills jag vaknade), ÅH så skönt det känns att ha hela dagen på mig! Jag bryr mig inte om att jag inte sovit mer än typ 3 timmar inatt, det betyder bara att jag somnar tidigare ikväll! =) Idag ska jag hinna gymma & städa lägenheten (ett MÅSTE) innan jag åker till jobbet!

Nu kurrar min mage för fullt här, det har den gjort ända sen jag till slut lyckades somna imorse! Har ni varit med om det också när ni ligger och vrider er halva natten, att ni till slut börjar bli hungriga och då blir det ÄNNU svårare att somna. Suck, stackars oss i Sverige med våra enorma I-landsproblem.. Borde ta upp detta i nästa val!

I-landsproblemen kallar

Hej på er! Nu börjar jag verkligen bli trött på att jobba kväll, dagarna blir så mycket kortare då! Jag sover länge på dagarna, till typ 13 och så hinner jag in till stan en snabbis innan jag börjar jobba och kommer sedan hem vid 22-tiden! Det suger, jag vill ha mer dagpass på jobbet för då får man en mer normal dygnsrytm men det finns inte just nu tillgängligt på mitt jobb så jag får helt enkelt nöja mig med mina kvällspass så länge!

På tal om något helt annat så hörde jag något högt ljud för en stund sen och gick då fram till mitt fönster för att se vad det var! Då ser jag en man som bor i höghuset mittemot mitt, han står lutad ut genom sitt fönster och vråålar till några killar som står en bit ner på gatan, jag vet inte riktigt vad det handlade om men jag hörde mannen i fönstret skrika "JAG BLIR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ SÅNA SOM ER, FAN VAD ARG JAG ÄR!" och sen hade en stor tuta som han tryckte på så fort killarna sa något. Hmm, om han nu ville att dom skulle vara tysta så tror jag inte att den där mannen väckte färra människor med hjälp av sin stora tuta och hans gapande... Vissa människor börjar man undra med asså..  

Nu måste jag hoppa i säng, Anna väcker mig redan kvart över 7 imorgon bitti för nu ska jag allt vända tillbaka dygnet! Men innan jag går och lägger mig så ska jag tipsa om en skitbra blogg enligt mig, Pelles personliga punkt se heter den och Pelle är en riktigt duktig bloggare! Hans blogg är underhållande och håller den standard som en blogg som är så pass stor ska göra, in och kolla HÄR vettja! =)

Onsdag

Vad är det för FEL på mig?! En jäkla tur att jag bara jobbar kväll för tillfället för jag kommer ju inte upp på mornarna! Jag hade ställt både mobilen och väckarklockan på 10, ändå vaknar jag 12.40, det är typ som att mina klockor stått och skrikit i 3 timmar och sen lagt av! :S Hur döv kan en person som sover vara egentligen?!

Suck, jag som ville hinna gymma idag!! Imorgon ska Anna få väcka mig innan hon drar till jobbet, alltså klockan halv åtta på morgonen!! Jag måste få tillbaka min dygnsrytm, jag haatar att sova bort dagarna såhär! Jaja nu måste jag skynda mig för jag ska träffa Evelina i stan klockan 2 och sen ska jag jobba stängning!

Vi hörs vid 22-tiden igen, ha en bra daaag! ♥

MJ in the 80's





God natt, hörs imorgon! ♥

Sigurt

Jag har faktiskt aldrig berättat om den tredje sambon i lägenheten, Sigurt! Anna har en dvärghamster som vi kallar för Sigge som bor i vår hall, världens sötaste (men blinda) dvärghamster! Han är lite mer än 2 och ett halvt år nu så han har inte så mycket tid kvar men vi hoppas han håller ut så länge han bara orkar, kommer bli tomt utan Sigge! =(

 
 
 

Konstig natt..

Heej allihopa.. Väldigt dålig uppdatering idag men jag hade världens konstigaste natt! Jag låg och nojjade mig över olika ljud och vågade aldrig släcka sänglampan så jag somnade inte förrän 3 på morgonen. När jag väl somnade så var jag fortfarande rädd (fråga mig inte varför för jag vet inte själv..) så jag sov väldigt oroligt och vaknade igen redan vid tio i sju på morgonen!

Sedan somnade jag om och vaknade kl halv två istället, då hade jag 5 missade samtal från syster plus att mitt alarm hade tjutit ett antal ggr utan att jag vaknat! Då fick jag slänga mig ur sängen för att hinna iväg på allt jag skulle göra, nu kom jag äntligen hem igen och kan andas ut!

Uppdaterar snart igen ♥

Saw VI

Nu är jag hemma igen, Jag och Mirre käkade middag på Vapiano och drog sedan på bio! Hmm, det har vi aldrig gjort förut förutom ca 10.0000000 ggr.. ^^, Hehe.. Aja, denna gång såg vi SAW VI och urk vad äcklig den var men ändå bra! Dock gissade Mirre hur den skulle sluta redan fem minuter in på filmen och det var rätt, så den var inte så svårförstådd som SAW-filmerna brukar vara.. 
 
Mirre & jag på Vapiano ikväll!
  

Sov gott ni som fortfarande är vakna, höres imorgon igen!

I wanna rock with you!

Allu! Jag gymmade ashårt idag, både styrka och kondition! Mixar man dom två så blir det en ultimal förbränning och resultat! Sen när jag varpåväg hem så ser jag att Elvira står utanför min port! Hon skulle komma halv fyra och klockan var typ 20 i tre, hon hade tydligen smsat och sagt att hon skulle komma tidigare men jag har aldrig med mig mobilen till gymmet! Snacka om tajming vi hade utan att veta om det, hon kom typ 1 minut innan jag kom! :P

Hur som helst, nu har hon letat och rotat bland mina klänningar och funnit 3 st som hon ska ta hem och prova och sen ska hon låna mina boots också! Hon kommer vara skitsnygg, snyggast på Rigoletto! ;) Nu ska jag in till stan och träffa Mirre, länge sen sist så vi har myycket att berätta för varandra! Jag om Valencia och hon om videoinspelningen! Gissa vart vi ska om inte Vaaaapiano ^^,

Hittade två bilder på mig och Viran från förra julafton!
 
 


Hörs ikväll igen! ♥

Live life off the wall

So Tonight Gotta Leave That Nine To Five Upon The Shelf
And Just Enjoy Yourself
Groove, Let The Madness In The Music Get To You
Life Ain't So Bad At All
If You Live It Off The Wall


Monday

Jag har bokstavligen vaknat av Michael Jackson 4 ggr denna morgon! Jag hade råkat ställa in alarmet på "Black or white" så varje halvtimme från kl 10 har jag legat och mimat första minuten av den låten och sen somnat om igen, värt! ^^, Hur som helst, jag har precis käkat frukost nu och köpt ett nytt bredband för mitt med comviq suuuuuuuger! Det kommer om 2-3 dagar så det ska bli nice! =)

Snart ska jag ner till gymmet en timme och sen ska jag dammsuga mitt rum (inte gjort på minst tre veckor, urk..), vid halv fyra kommer pluttsis hit för att låna klänning! Är det nånsin nån av mina vänner som vill låna en klänning ringer de mig först, jag äger säkert 25 stycken (och typ 2 byxor :P)!

Vi hörs efter gymmet, så länge kan ni lyssna på den underbara spellistan i inlägget innan detta! =)

The beloved old songs.. This is what makes me dance

Fleetwood Mac - Little Lies
 

Flashdance - What a feeling
 

Donna Summer - Hot stuff
 

Jackson 5 - Blame it on the boogie


Whitney Houston - I wanna dance with somebody
 

Queen - Don't stop me now
 

Fugees - Killing Me Softly
 

Michael Jackson - Rock with you
 

The Beatles - She loves you
 

Exempel på en ultimat spellista i mina öron, sorgligt  att det inte görs sånhär musik längre. Jag ryser så fort jag hör dessa låtar, underbara beat!

Beat it demo



This is why he is called the king of pop. Texten, rytmen, basen, beatet, 
tänk att allt detta bara kom in i hans huvud en dag och lyssna på hans röst!

Bilder från igår

Baben!
 

Waaah!
 


 

Vi missade tunnelbanan med typ 30 sekunder!
 

Haha, Jossan tog med sig sin flaska med rosé till tunnelbanan, kändes
inte lite fjortisaktigt att springa runt med en flaska utomhus! ;)
 
 

Anna och Jossan på tunnelbanan!
 

Heta Cissi! ;)
 

Joooss!
 

Haha, hittade Anna och Amanda sittandes såhär helt ensamma i entrén :P  
 

Jag och min kära Eugenia!
 


Nu måste jag åka till jobbet, vi hörs vid 22-tiden ikväll igen! ♥

Söndag

Gäääsp, godmorgon på er! Vad sent det vart igår, vi kom hem vid typ 4! Dock så mötte jag en gymnasiekompis efter vi klubbat så vi drog till nåt kebabställe och då märker jag att Anna och Amanda har ringt mig 580000 ggr så jag ringer upp, då hade de åkt hem och märkte att jag hade både mina och Annas nycklar!

Jag drar ner till tunnelbanan och åker mot farsta, dock somnade jag på tunnelbanan för jag var så himla trött så väcker någon tjej mig när tunnelbanan är i Skogskyrkogården och ba: "Du somnade men jag tror du ska av nu!" Så jag blev jättestressad då jag inte hann tänka vart jag skulle av eller inte så jag hoppar av, preciis när dörrarna stängdes så insåg jag att jag INTE skulle av än!

Nästa tunnelbana gick 35 minuter senare så det var bara att vänta x( Det var spyor över hela perrongen men jag hittade en bänk att sitta på så länge, och gissa om Anna & Amanda var glada när jag kom dit då dom suttit och väntat i typ 1,5 timme hehe.. ups! Menmen, förutom det så var det en jättekul utekväll, bra musik då man för een gångs skull slapp House!!

Nu ska jag käka lite frukost med dom, bilder kommer senare idag! Här
har ni en på mig och syrran från igår påväg till klubben så länge!

 

Utgång!

 
  


VI ÄR REDO! Anna och syrran ska med ut också, sen möter vi Cissi, Eugenia och hennes polare i stan! Ha en grym lördag, guys! ♥

PreParty

Nu har jag precis käkat middag med Anna och syrran! =) Vi sitter och snackar skit med gott vin, om 40 minuter kommer Jossan hit också! Vi ska fixa iordning oss tillsammans och föra innan vi drar in mot stan! Då ska vi möta upp Cissi för att sedan dra till ett ställe som heter Demboe på Söder! Det ska tydligen vara någon hiphop & RnB-DJ där ikväll, och det är ju mkt roligare att dansa till än house, enligt mig!

Hur som helst, nu måste jag fixa mig vidare, bloggar igen innan vi drar ut!

Parodi på Hollywoodfruar

 

HAHAHAHAH X'D

Lördag

Godmorgon på er alla! Jag måste börja med att fråga, är det bara jag som är överlycklig att Eddie åkte ut? ÄNTLIGEN, han har redan slagit ut en som var bättre än honom (Erika) och nu var han defintiivt sämst av dom som var kvar! Jag bryr mig faktiskt inte vem som vinner av Tove, Erik och Calle - jag tkr alla tre är helt klockrena!

Jag smsade med Jossan som hejade stenhårt på Eddie, haha hon kommer nog sluta titta på Idol nu! Jag sitter och kollar igenom förra veckans uppträdande (jag var ju i Valencia då) och OMG när Erik sjöng Show must go on med Queen, GRYM låt med ett GRYMT band! Fyfan vad bra han gjorde låten, jag sitter här och ryser så jag fryser!! Även Calle var totalt grym, hans rockröst är helt jäkla underbar!

Vem hejar ni på i Idol nu?

Dagens shopping

Shoppade lite oversize tunikor + en asskön kofta & ett par vanliga legins 
på stan idag, koftan var halva reapriset så jag betalade endast 124.50!

 
 


Köpte Bon Jovis nya skiva, The Circle och MJs History-album! MJs låtar
har jag ju redan hört men nu har jag alla hans skivor! Bon Jovis nya 
album är jättehärligt, TACK för er musik! Åh, dessa musiker.. I LOVE YOU!
 

Köpte lite örhängen också, haha ser ni dom små plupparna till vänster?
Jag som ALDRIG har små örhängen har för en gångs skull köpt några!
 

Sitter här och lyssnar igenom Bon Jovis skiva, aaah ljuv musik i mina öron! Jag håller på att ladda in skivan i ipoden och sen måste jag dra mig! Det blir myskväll framför Idol ikväll hemma hos Evelina på Söder =) Ha en nice fredag!

Nu beger jag mig!

Nu drar jag mig till stan, blir som sagt borta hela dagen men så länge kan jag bjuda på några av Jossans bilder från Valencia!

 
 
 
 
 


Spårade efterfesten!
 


Ha en fin dag allihopa, vi hörs ikväll igen! ♥

Fredag

Åh suck, här kommer nackdelen med Valencia-resan..! Eftersom vi var uppe och festade till typ 7 på morgonen (det är så de festar där, man BÖRJAR kl 3-halv 4) och sov till kl 14-15 på dagarna så har jag extremt svårt för att somna på nätternet.. Inatt somnade jag inte förrän halv sex imorse!! Hade dock ställt klockan så jag är uppe nu efter endast lite mer än 3 timmars sömn, jaja förhoppningsvis somnar jag lättare ikväll då!

Jag hinner dock inte till gymmet nu innan då jag måste börja åka mot stan redan om 1,5 timme! Först ska jag träffa Annika för denna efterlängtade fikan, sen på eftermiddagen ska jag träffa Evelina (finally, länge sen nu babe!) och hennes kompis så ska vi ta en shoppingrunda på stan! Vi ska även dra förbi Globenonrådet för att hälsa på Ida&Lina som kmr köa på annexet till Placebo-konserten som är ikväll!

Sen ikväll är jag inte 100 på vad jag ska göra, dock ser det nu ut som att jag ska hem till Evelina och kolla på Idol och softa! Jag har ju knappt sovit någonting inatt så utgång är nog inte aktuellt ivf.. Haha, på tal om något helt annat så har jag inte handlat på länge så jag har inget bröd, ingen yoghurt eller något att ha till frukost.. Detta är då andra dagen i rad min frukost är endast 2 ägg =P

Men idag fick jag lön så här ska matshoppas! =D Hörs igen innan jag drar!

Hemma!

Jag hade en jättetrevlig kväll på stan med Vishii, vi fikade i flera timmar på café Alberts och pratade om allt som hänt i varandras liv under de senaste halvåret! Vi har inte umgåtts på riktigt sen typ våren, bara sprungit in i varandra på stan och pratat kort på nätet! Jag berättade om kärleksproblem, Valencia och annat och hon om sina kärleksproblem, resan till Indien och om hennes kändistrubbel HAHA!

Nu måste jag sova, jag ska upp halv 8 imorgon för att hinna till gymmet innan jag ska träffa Annika på stan! =) Vår första fika, den lär bli lång med tanke på hur mycket vi har att prata om!! Sov gott bloggvärlden! ♥

Hemma från gymmet!

Ja, eller jag gymmade faktiskt inte men jag sprang på springbandet i ca 35 minuter! Det tar verkligen på mig och det är skönt, jag pumpade Tokio Hotels nya album Humanoid! Jag gillar faktiskt albumet väldigt mycket, är glad att det blev så lyckat! Mina stora favoriter är Noise, Dogs unleashed, Alien och Phantomrider!

Nu måste jag dra mig till jobbet, efter det ska jag träffa denna schnygging!
 

Hörs ikväll igen! ♥

Keep the faith

Titta, idag är jag uppe lite tidigare! :D Jag har så himla svårt för att somna på nätterna för jag sover så långt in på dagarna så nu ska jag dra mig upp vid 9-10 på morgonarna istället! Annars då, jag ska snart fixa lite frukost och sen dra ner till gymmet! Idag jobbar jag sedan kväll och efter det ska jag fika med en gammal vän! =)

Nu ska jag fixa iordning min frukost men så länge kan ni höra på två fantastiska
låtar med samma titel, låtarna är av mina två 80talsfavoriter, mina musikgudar!
you know who I mean! Keep the faith heter de, ge dom en chans och lyssna! ♥




Båda låtarna är släppta i början av 90-talet!

Funderingar..

Jag har haft många funderingar de senaste dagarna, bland annat på 3 tatueringar jag så gärna vill göra! Jag vill inte berätta om dom än då jag fortfarande bara spånar, men det kommer nog bli av i alla fall! Allt jag kan säga är att alla tre tatueringar har med musik att göra (såklart), det är någonting jag kommer bära med mig in i graven - kärleken till musik!

Sedan har jag även funderat på en helt annan sak, att åka på volontärarbete! Jag vill åka till ett U-land i ca 6 månader och hjälpa de människor som har det hemskt ställt. När jag var i Indien för snart 2 år sedan var det en liten flicka som var ca 10 år och hon visste inte vad hon själv hette och hur gammal hon var! Hennes "hem" var fyra pinnar uppsatta som en rektangel och på dom satt en filt, under där stod det en planta.

Hon var tvungen att gifta sig inom 2 år annars skulle hon bli prostituerad. Denna hemska framtid (om de ens har en framtid) som väntar dessa barn kan vi inte ens förstå oss på. Jag måste bara hjälpa till på något sätt, även om jag inte kan göra en stor skillnad för denna värld så kan jag åka dit det behövs och hjälpa så pass många barn jag bara kan!

Jag funderar på att åka i september 2010 och vara borta hela hösten och vintern, antagligen blir det Indien men jag får se.. Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs imorgon! ♥

Hemmakväll

Nu är jag hemma i Farsta igen, TILL SLUT! Jag satte mig på fel tåg från Slussen så jag fick vända om igen och hålla på, så det tog mig lite mer än 1,5 timme att komma hem från päronen igen! Smidig man är, hur som helst så skulle jag egentligen följa med Mirre & hennes polare ut på Collage ikväll men jag orkar faktiskt inte! Anna kommer inte hem förrän vid 9 ikväll så tills dess ska jag sätta mig vid hennes TV och se på Flashdance och njuta av musiken! =)

 


Hoppas ni får en mysig lill-lördag ni också! ♥

Onsdag

Godmorgon gott folk! =) Jag vaknade för typ en halvtimme sen och sitter nu här med mjukiskläder framför datorn, jätteskönt! Alla mina kläder är tvättade och torkade också, finally!! Nu till nästa problem, hur fan ska jag få hem dom till Farsta? Jag får låna någon IKEA-kasse eller något, jag löser det!

Jag har även fått låna en film härifrån som jag inte sett än, Flashdance! Det ska tydligen vara en jättebra film och jag ÄLSKAR den låten! Den är gjord 1983 så jag har ju hört om den under mina år men jag tror fan att jag aldrig sett den... Aja, det är världens bästa musik i filmen i alla fall; "sprakande av 80-talsmusik", mwah! 

Inget speciellt händer idag mao, hehe! Ska käka frukost nu, kolla in min Valencia-resa så länge om ni inte gjort det! =) ♥

Tisdag

Tja på er! =) Jag har haft en ganska konstig morgon, jag vaknade klockan halv nio (jag som somnade typ 3) så somnar jag om och vaknar igen vid 10! Då sätter jag på datorn, öppnar fönstret och drar upp rullgardinen! Sen lägger jag mig i sängen för att vila lite till och somnar istället om, vaknar istället halv ett! x( Hehe jaja, nu kom jag precis hem från gymmet i alla fall!

Idag ska jag hem till päronen på middag så nu ska jag packa ihop all smutstvätt och dra mig över dit för att börja tvätta (kön för tvätt-tid är omöjlig här!!), jag har ju typ inga rena kläder efter Valencia! Jaja, jag kommer alltså inte blogga igen förrän imorgon men jag har slängt upp resten av dagarna från Valencia nu, så kolla in och kommentera på! =)

Ha en fin dag, vi hörs imorgon! ♥

Valencia, dag 4

Även idag sov vi länge, till typ halv fyra! :P Men egentligen så sov vi inte bort så mycket eftersom vi var ute till 7 på morgonen, hehe! Hursomhelst, vi gick ner till ett fik och snackade skit ett par timmar och sen vandrade vi runt mer i stan och Jossan köpte lite kläder & jag mina smycken!

På kvällen fixade vi iordning oss, egentligen var vi inte partysugna alls då vi satt och käkade popcorn och pratade typ djupa grejer! Men sen hämtade Jossan sin rom och lite cola och då kom vi igång, dock kom vi inte iväg förrän typ 1 men då drog vi direkt till bargatan! Vi mötte upp Claire där och så partade vi med några killar från Österrike! Sofias ragg var HELT outstanding, så snygg så vi alla dog (go Sofia!) men dom andra killarna var minst sagt trevliga dom oxå.. :P

Klockan fyra så stängde baren, då drog vi hem till Claire på efterfest med österrikarna där vi satt och drack drinkar och körde "I have never" haha! Vi partade där och spårade som fan till halv sex på morgonen, då kom jag och Jossan på att vi faktiskt ska flyga hem om två och en halv timme! Så vi hoppar in i en taxi för att åka hem till lägenheten och hämta väskorna, pussar på Sofia en driljon ggr och åker sedan till flygplatsen! Vi var båda lite fulla när vi hoppade på flyget vilket är bra för man somnar enklare då, hehe!

Väl i Sthlm hämtar Jossans syster Jessica oss, så himla gulligt! =)

Asgod Donut med chokladkräm i, mwah!


Inga fler foton från själva dagen, det var mysstämpel i hela stan!


Otaggade med popcorn ;)



Ett par timmar senare = taggade!





Påvägen dit hittade vi en cool vägg att ta lite bilder emot! ^^


Jossan with the fierce look, hoooot!


Mwraar!


Sofia på baren haha


Sen kom söta Claire!



Sofia med den heeeeeeeeeeta Andreas!


Jossan & Sofia med två av hans polare! ^^,


Andreas!


Inga bilder från efterfesten tyvärr, Jossan har det och ska skicka till mig sen!
Här står jag och öser i mig vatten på flygplatsen frn en 10 liters dunk! ^^,


Jag var så himla hungrig så jag köpte mat på flygplatsen!


På flyget, skapligt sega!




Tack Jossan & Sofia för en sjukt rolig resa, as always! Spårad, men rolig :P I vår kommer vi tillbaka, men då med hela gänget; Astrid, Cissi, Mikkan, jag, Jossan till Sofia! =) Kan inte bli other than aaawesome!

Valencia, dag 3

Idag sov vi ganska länge hehe, men vi kom ut på stan vid halv tre typ! Jossan, Sofia och jag gick runt på stan hela dagen och kollade i fler affärer och såg på stan! Sedan drog vi hem, käkade middag och började fixa oss inför nästa utgång!

Denna gång förade vi hemma hos Sofias norska vän, Milla som skulle åka hem från Valencia dagen efter! Hon hade varit i Valencia lika länge som Sofia så så de var båda ledsna över att lämna varann! Vi förade och festade galet hemma hos henne tillsammans med några andra killar i ett par timmar, sen drog vi alla till en klubb som hette Indiana! Där partade vi till typ 6 på morgonen, sen vandrade vi hem - helt slut!

Jossan med sin frukost, hehe!


Några bilder på vackra Valencia =)






Jossan med en av hennes snygga tatueringar!


Sofia med drickan! ;)


Sofia hemma hos Milla!


...och jag!  


Jag och min Jozz!


Love you, wingbuddy!


Snygga silvriga händer jag hade va? ;) älskar massa ringar och armband!


Sofia med hennes vackra Milla! :)


Vi tre tillsammans :*


Lånade Jossans kofta, underbart skön!


Vi med 2 killar som var med på förfesten!


Babes!


Milla & jag!


Dancing, jag och Jossan drog igång Dirty Diana och skreksjöng hela
låten, killarna kollade på oss och ba: Har ni pluggat låten eller?! haha
Snälla vare sig jag vill eller inte så kan jag den för jag älskar den!!!!


Fina tjejer!


Morr!


Hahahha, snygg sits jag hade!


My hot babe!


På klubben!



Vi drog in till dansgolvet och på scenen var det typ stripptjejer, SUCK!
Men sen bad Vakterna bad att gå upp och dansa på scenen ;) moahah!


Det var typ snö-tema så det började "snöa" skum!



Kul utekväll/natt, tack tjejer! ♥

Mot jobbet

Jahapp, back to reality..! Jag jobbar stängning ikväll och sen ska jag möta upp Mirre för en kvällspromenad eller kvällsfika, jag har såå mycket att berätta! =) Pratade med Cissi i tele i flera timmar igår, prata aav sig!

Kan bjuda på 2 bilder från i fredags så länge:

Jag på en galen förfest hos Sofias norska vän Milla i fredags! 
 

Jag, Jossan, Milla & Sofia!
 

Hur som helst, vi hörs sent ikväll eller imorgon! Btw, de 2 första dagarna i Valencia ligger uppe på bloggen och imorgon kommer resten! ♥

Valencia, dag 2

Första dagen i Valencia, jag och Jossan hade ställt klockan på nio (även om vi inte somnat förrän halv fyra) bara för att hinna med så mycket som möjligt på dagen! Sofia hade redan dragit till skolan då så vi planerade att dra ner dit och hälsa på henne! Sofia bor i en lägenhet tillsammans med fem andra (några från Frankrike, nån från Australien osv.) så alla har ett eget rum men de delar på kök och badrum! Alla är jättetrevliga och lägenheten var asfin för att vara en spansk, plus att hyran var bra!  

Hur som helst, Jossan och jag drog ner till Sofias skola för att hälsa på och alla där var också jättetrevliga! Det var en liten skola i ett höghus men mysigt då alla kände alla! Sen började Sofias lektion så då drog jag och Jossan ner på stan för shopping och annat! Spanien har alla underbara affärer som Bershka, Blanco etc. Man vill köpa ALLT! Plus att det är mycket billigare där än här!

Efter ett par timmar på stan så mötte vi upp Sofia, handlade lite mat och gick hem till henne för att fixa lunch! Vi satt hemma och prata skit, tog lite siesta och kollade mejlen tills klockan vart runt 10, så började vi fixa iordning oss inför kvällen! Först gick vi hem till en av Sofias vänner från Australien, Claire för att föra lite! Claire vart lätt min favoritkompis av Sofias kompisar där nere, en helt underbar tjej! =)

Efter ett par timmar så drog vi till deras favvoställe, Piccadilly där de spelar musik som Strokes, The Killers etc. Dock denna dag var det HELT dött, även om det var en torsdag så brukade Piccadilly vara fullt även på torsdagar men inte denna dag! Vi fick efter reda på att det hade varit någon stor fest någon annanstans så det var antagligen där alla höll sig! Hur som helst, vi satt där och snackade med några portugiser innan vi drog till Sofias & Claires favorit-kebabställe, den satt bra!

Som vanligt så kan jag aldrig hålla ordning i min resväska, det hade inte
ens gått 12 timmar och se hur strukturerat och fint jag hade det, haha!
 

Jossan satt i sin egna lilla värld då det tydligen precis hade passerat en
aashet spanjor, hon var t o m nära att skrika GUAPOOOO! hahaha!
 

Såhär såg vi ut idag, det var 22 grader vaarmt!!
 
 

Vi fick låna Sofias karta, ändå gick vi vilse typ hela tiden!
 

Sofia på hennes skola :D
 

Jossan och jag gick sedan och käkade frukost innan vi drog runt för att se på
staden och (såklart) shoppingen, det var aasbilligt där + de har Bershka!!
 

Apelsinträd :'D
 

Palmer!
 

Jossan & jag!
 
 

Hemma för lunch!
 
 

Sen på kvällen skulle vi förkröka, men Jossan & Sofia sitter och löser korsord!!
 

Tillslut fick jag igång dom iaf ;)
 

Snyggingarna!
 

Jag hos Claire :)
 

Jag och min wingbuddy!
 

Jag och Jossan var glada :D
 

älskar dig!
 

Tillan posing!
 
 

Vackra Claire =)


Claire och Sofia på Piccadilly


Såhär dött var det!



Claire och jag!

Valencia, dag 1

Denna dag blir inte så lång då den mestadels bestod av själva flygresan! Jag och Jossan möttes upp på Centralen för att sedan ta pendeln + buss till Arlanda (haha, vi lyckades missa 2 bussar!), väl framme så får vi reda på att vi ska till terminal 2 och vi var på terminal 5!! Det tar typ en kvart att gå så vi springer hela den vägen och är till slut framme vid rätt gate!

Vi mellanlandade i Madrid i ca 3 timmar, även där sätter vi oss på andra sidan flygplatsen och får springa i säkert 10 minuter för att komma till rätt gate haha! Hur som helst så kom vi iväg vid tio-tiden på kvällen och var hos Sofia vid halv tolv! =) Jag smsade från taxin att vi var framme och 2 sek senare kommer en ivrig Sofia nerspringandes och hoppar på oss, vad vi saknat varandra!

Kvällen bestod sen av att vi satt uppe och snackade om allt och inget i ett par timmar, även om Sofia hade skola dagen efter! Sen tog jag och Jossan en kvällspromenad (snarare nattpromenad, klockan var typ 2 på natten) för att hitta någon öppen affär att köpa schampoo och sånt! Vi hittade en bensinmack som var öppen så drog dit, sen gick vi och la oss vid 4-tiden!

Bilder från dagen:

Påväg mot Arlanda!
 

On our way, finally!!
 

Hahaha, läste tidningen precis när vi lyfte från Sthlm, moahahah!
 

Älskar att ta flygplansbilder =)
 

Trötta!
 

Madrids flygplats!
 

Mot Valencia, ÄNTLIGEN!
 

Hahahaha; en hora en hora en hora!
 

Allt Sofias godis & Lingongrova! =)
 

Här sov vi, i deras vardagsrum! =)
 

13 timmars sömn senare..

I am UP! Tja på er, gud vad skönt det var med en lång sömn! Jag hade också en så uunderbar dröm och den var så himla verklig, HATAR att vakna upp ur såna drömmar! Hur som helst, nu är jag vaken och sitter här vid datorn och trixar med bilder samtidigt som jag ser på en underbar dokumentär på youtube! Annika kan verkligen hitta nya grejer varje dag, sitter här och smälter..!

Köpte massa smycken och så när jag var där! Dock det stora silvriga
halsbandet köpte jag på glitter innan jag åkte dit! Men de 3 stora ringarna,
silverhalsbandet med svart band i till höger och paljettgrejen köpte jag där!
  

Perfekt att ha med sig närman går ut, att bara förvara korten i!



Hur som helst, nu ska jag fortsätta med bilderna och snart kmr de upp! Stay tuned :*

Hoome!

Vilken resa, herregud vilken resa! Jag är helt slut, har sovit i en halvtimme på typ 30 timmar, men jag är glad ändå för resan var gryym! Jag och Jossan fick träffa vår älskade Sofia och vi har partat sönder Valencia tillsammans med hennes underbara vänner! =) Jag ska publicera inlägg om varje dag i Valencia som vanligt med bilder till det, men nu måste jag sova för jag håller på att falla ihop!

När jag kom hem så stod denna på bordet, en fin liten cupcake som
det står Tillan på! Asså, har jag inte världens bästa sambo så säg?!

 

Btw, GRATTIS igen världens bästa pappa på fars dag! Du får din fina chokladask på tisdag istället, jag älskar dig otroligt! ♥

Förbannade j*vla mensvärk!!

Är det någonting jag alltid har haft tur med på mina resor så är det att slippa mensen, men denna gången kom jag inte undan det! Jag fick den igår på dagen och kommer ha den resten av resan! Inte nog med det så har jag haft den värsta värken någonsin och ipreen har inte hjälpt! Det blev bättre igår kväll så då gick vi ut och hade jättekul och jag somnade kanske kl 5 imorse! Jag vaknar dock typ 10 i 8 imorse med världens värkar så jag ligger och gråter och vrider mig, otroliga kramper var det!

Efter ca 2 timmar lyckas jag somna om och vaknar vid 2-tiden! Då mår jag lite bättre igen så jag och Jossan drar ner på stan och möter upp Sofia på hennes favoritcafé och tog sedan en shoppingsväng på stan! Jag köpte 2 stora silvriga ringar och en liten paljettficka eller vad man ska säga, som man kan förvara kort och sånt i om man inte vill dra med hela plånboken ut!

Efter en stund på stan vart jag helt slut igen (min mage är så öm efter alla värkar) och sen började det göra ont igen så vi gick till apoteket och pratade med tjejen i kassan! Hon gav mig speciella värktabletter som ska hjälpa mot detta och nu mår jag mycket bättre, vi är hemma och vilar med lite bokläsning och annat! Ikväll ska vi laga en god middag här hemma och sen ska vi hem till Sofias norska kompis för att förfesta lite! Vi ska åka till den s k "it-klubben" här i Valencia då det är gratis inträde ikväll =)

Expediten på apoteket sa att det inte är någon fara alls om jag dricker alkohol ikväll när jag tagit en sådan tablett, men jag ska ändå ta det väldigt lugnt på den fronten för man vet aldrig! Ha det fint allihopa, vi kanske hörs imorgon igen! KRAM!

Första utgången i Valencia på G!

Heej guys! =) Sofia har en dator här i sitt rum så jag kan uppdatera bloggen, yeay! Valencia är underbart och varmt, här är det 20 grader och sol på dagarna och jag trallar runt i klänning!! Hörde om snöstormen där hemma haha, poor things! Dock kommer jag också hem till det på söndag men tills dess ska vi njuuuta! När vi kom fram med taxin igår natt så SLÄNGDE vi oss på vår älskade Sofia, underbart att se henne igen! Idag har vi gått på stan hela dagen och kollat i affärer och njutit av det vackra vädret, vi har även varit förbi Sofias söta lilla skola =)

Nu sitter vi hemma i Sofias lägenhet och ska snart fixa middag sen ska vi hem till hennes kompis Claire och förkröka lite, sen blir detparty all night long! =) I Spanien går man inte ut förrän typ 3 (som tidigast) och festar till typ 5-6 på morgonen, haha! Jag ska köra på min stora randiga tröja från Monkey och massa smycken ikväll, sparar de snyggare outfitsen till fredag & lördag! Åh det är underbart här och nu ska vi ut och ha en underbar girls night out =)

Får se om vi hörs något mer under resan, uppdatera mig gärna om EMA i Berlin via kommentarer! Hoppas det gick bra för Tokio Hotel med att öppna showen, World behind my wall är jättefin! =) KRAM på er från Spanien! ♥

VALENCIA, HERE WE COME!

 

Haha, detta urgulliga collaget gjorde Jossan på oss två när vi var typ 15, nu vänder vi hela Valencia upp och ner Jossan! Jag ska försöka blogga där nere, men jag kan inte lova något då vi inte är där längre än till söndag! Men kolla in någon gång per dag så lär ni märka, annars hörs vi som sagt på söndag kväll! =) Btw, nu fungerar mitt gamla mobilnummer igen som vanligt! 07087207....

Valencia & Sofia, here we come! ♥ ♥

The Jackson family has went too far..

När jag loggade in på blogg.se så såg jag en stor bild på Michael Jackson, klickade på den och hamnade på denna tjejs blogg! Hon protesterade mot Michael Jacksons förstörda privatliv och This is it-filmen, nu hittade jag en artikel om att MJ:s tre barn ska vara med i en dokusåpa och att Janet & hans mamma också ska ha ställt upp?! Längst ner på artikeln är det en bild på hans tre barn och över den finns det en länk som ser ut såhär: "Se även: Michael Jacksons dotters tårfyllda farväl". ALLT är officiellt med hans barn nu..

Vad är felet på Michaels familj?! Märkte de inte att Michaels barn hade masker på sig i 9 av 10 fall när de var ute så de INTE skulle bli officiella, nu sätter dom barnen i en dokusåpa?! Den enda som verkar ha vett i sig är Rebbie, Michaels andra syster: "Michaels äldsta syster Rebbie, 59, vägrar att ställa upp och säger att Michael skulle vända sig i sin grav om han visste att barnen ska medverka i programmet." OM han skulle, det skulle inte förvåna mig om han återuppstod snart och fick ur sig all sin ilska!

Snälla, kan någon rädda barnen innan det är försent?! Det är det nog antagligen redan, åh nu är den där klumpen i magen tillbaka! Hemska värld, sluta visa upp alla MJs privata grejer som en utställning av något som ska vara officiellt! Han har inte godkänt något av det, tvärtom! Ni alla VET att han skulle vara emot det, ha lite respekt för de döda istället!!

HÄR kan ni se artikeln om det, om man ändå hade makten att sätta stopp för denna hemska dokusåpa innan december..

4/11 2009

Good morning everybody! =) Nu är jag uppe och redo att fixa klart inför resan! Jag tänkte att jag skulle hinna med en timme på gymmet innan jag åker men det hinner jag inte, måste åka om 2 timmar och har fortfarande saker kvar att fixa! Kom dock att tänka på en annan sak när jag skrev dagens datum...! Den 4e november 2007 var jag på min allra första Tokio Hotel-konsert med Viran i Tyskland! Och den 4e november 2008 var jag på väg hem till Ida & Lina för att jag och Ida dagen efter skulle åka till Europe music awards i Liverpool!

Denna dag är ganska betydelsefull för mig, tredje året i rad jag reser någonstans i början av november! I princip samma datum också och jag har verkligen inte tänkt på det! Hur som helst, nu ska jag göra en äggmacka till frukost! Vi hörs innan jag drar! ♥

Borde sova..

Alltid samma visa kvällen innan jag ska resa, jag går aldrig och lägger mig i tid! Jag är för stressad över vad jag kan ha glömt, tänk att jag aldrig lär mig ta det lugnt! Ändå är jag så glad, jag älskar dessa stunder precis innan en resa... Då har man allt det roliga framför sig, jag pratade nyss med Jossan och vi är båda så excalterad över att få träffa vår älskade Sofia & över att få se Valencia! =)

Om exakt ett dygn ses vi igen, älsklings-Sofia!! Bilden är tagen precis innan
vårt utspring, studenten 2008! Redan 1 och ett halvt år har gått, otroligt! :*

 

Vi hörs imorgon innan jag drar! :*

Myskväll med sambo

Home from work! Söta sambo har stått och gjort tjockpannkaka till oss så nu ska jag äta middag innan jag går tillbaka till packningen, imorgon drar vi! Så underbart det ska bli! =)

Mina videoklipp från Thriller live tar ca 10 h att ladda upp på youtube så det är typ omöjligt, gah!! Men hittade ett klipp på youtube från samma show fast i Bremen, Smooth criminal:
 

Hörs senare ikväll! ♥

Let's go!

Nu har jag tvättat de kläder som skulle bli tvättade, packat ner i princip allt, scypat med Sofia hela dagen och jag är SÅ taggad nu! =) Hon och hennes spanska vänner har massa grejer planerade som vi ska göra, bland annat åka till någon asstor klubb på fredag! Detta ska bli så roligt och jag ska äntligen få träffa min kära vän Sofia igen!!

Sorry, måste bara publicera denna video! Jag har sagt det 100 ggr förut och jag säger det igen, Michael Jackson live in Yokahoma 1987 är den konserten jag skulle velat vara på om jag endast skulle få välja en av alla världens konserter genom tiderna! Någon dag ska jag slänga upp alla klipp jag har från den konserten, helt amazing! Här sjunger han iaf She's out of my life, han sjunger som en ängel och ser även ut som en!
 

Btw, angående mina videos från Thriller live igår så tar de 100 år att ladda upp på youtube, så en av dom kommer upp ikväll i alla fall! Nu måste jag sticka till jobbet, hörs ikväll igen!

Packar för fullt här

Godmorgon bloggvärlden! Sorry för mitt sena inlägg, jag håller på för fullt här hemma! Jag måste handtvätta, städa, packa, växla pengar osv. och jag börjar jobba halv fem idag så jag måste skynda mig lite! Jag pumpar MJ här hemma och ska sätta igång direkt efter frukosten, för JAG ÅKER FAN TILL VALENCIA IMORGON! :D Imorgon är det 20 grader där, man tackar! ;)

Nu måste jag fortsätta med allt här, hörs senare! ♥

Totally amazing!

Nu är jag hemma, Thriller Live var en helt otrolig show! Lina, du skulle ÄLSKAT det! Jag grät, log, sjöng med och NJÖT av alla hitsen! Showen var uppdelad i två delar så det var en paus i mitten, jag måste säga att den andra delen var SÅÅ mycket bättre än den första! Den första var också bra men det var inte lika mycket show då, plus att i den andra delen så kom alla de största hitsen; Billy Jean, Beat it, Thriller, Man in the mirror, Black or white, Heal the world, smooth criminal etcetc..

Det var grymt för de körde verkligen hans exakta danser och uppträdanden, t ex när de körde Dangerous så körde de hela liveframträdandet som Michael Jackson gjorde med sina dansare på scen, underbart! Jag halvt låg i mammas knä och grät under ett flertal låtar! Bland annat I can't stop loving you, She's out of my life och halva Man in the mirror, sen flög jag upp och kom på att jag glömt filma! Man in the mirror är även min favoritlåt, det var otroligt vackert!

Dock är det ju så att ingen kan sjunga eller dansa som Michael Jackson, ingen av dom var ens i närheten och det fick mig att gråta ännu mer. Det jag såg ikväll är det närmsta jag någonsin kan komma en Michael Jackson live-konsert! Mamma noterade även att det var en tjej som sjöng många av låtarna, och då förstår man i hur höga toner MJ kunde gå upp i att de fick använda en tjej att sjunga vissa låtar! Hon var så jääkla grym, fick rysningar av henne!  

En till sak som var så underbart var alla Michael Jackson look alikes där inne, och det var såå blandade åldrar! Det var allt från 10åringar till pensionärer, underbar blandning av alla sorters människor precis som MJ ville ha det! Jag träffade även Annika, min kära MSN-kompis kanske man kan kalla det haha! Vi fann varandra på MJ-forumet och har pratat sen dess via msn och nu fick vi äntligen ses! =) Skittrevlig tjej, vi ska styra upp en fika snart!

Åh jag är i total extas, jag vill bara ha mer Michael! Det bästa var när jag trodde att det var slut (efter de kört Thriller), då sa jag till mamma "Men va?! Ska dom inte ens köra Bad?!" Precis då går en liten kille ut på scenen, vandrar runt en stund och springer sen fram och klottrar på väggen "DO YOU WANT MORE?!" och alla vrålar!! Då körde de igång Bad och sen kom även Black or White, vilket drag det vart då!

Underbart UNDERBART, jag får aldrig nog! Tänk då om jag skulle få gå på en Michael Jackson-konsert, då han levde... Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara, skulle dock göra vad som helst för det..! Men i alla fall, tack mamma för en underbar kväll, är så glad att du ville gå med mig! Biljetterna var lätt värda 600 kronor styck! Mina videos kommer upp imorgon när jag fått in dom på youtube!

 
 

Som jag har längtat..

Nu drar jag in till stan! Jag ska möta upp mami så ska vi gå på nån Thaibuffé-restaurang och käka middag =) Efter det åker vi till Cirkus för att gå på Thriller Live, jag har såna stora förväntningar nu och är jätte-excited!! Tänk ändå, alla hans hits från Jackson 5 till hans solokarriär och showen håller på i över 2 timmar.. Heaven!

Ha en bra måndagskväll, babes! ♥

Måndag - Sent inlägg

Heej guys! Förlåt för dagens dåliga uppdatering men jag kom precis hem! Jag sov hos Mirre inatt (som vanligt efter våra utekvällar) och åkte sen direkt imorse till Cecilia för att fixa naglarna! Sedan åkte jag hem, hämtade springkläderna och stack ner till gymmet! Nu är jag hemma igen och håller på att fixa iordning mig på nytt efter en skön dusch!

Igår då.. Vi käkade middag på Vapiano, mm pizza! Sen drog vi på bio (vi velade i säkert en halvtimme), vi såg trubbel i paradiset, asrolig film! Efter bion (sergel) så gick vi Kungsgatan ner för att komma till Café Opera, seriöst hela Kungsgatan var avstängd och det var polisbilar överallt pga alla fotbollsgalningar, gnaget vann SM igår! När vi äntligen tagit oss igenom folket och kommer fram till Caféet så upptäcker vi att det var SMOCKAT med folk där också, många fotbollsgalningar där också!

Men som tur var så kände Mirre någon som jobbade där så vi slapp stå i kön. Vi dansade och hade trevligt där inne, Mirre hade några killkompisar som var där inne också som vi hängde med och jag sprang in i min kära barndoms- och familjevän Fredrik (trogen AIK:are också :P) så jag flög på honom kramandes, han är så go! Så vi dansade och hade kul tills typ kl 2! Då vart både jag och Mirre trötta så vi sprang till bussen vid Sergels torg och Fredrik hakade på för vi skulle åt samma håll!

Tack för en askul kväll =) Vi hörs innan jag drar in till stan igen! ♥

Vapiano och Café Opera!

Nu sticker jag till stan, jag och Mirre ska gå och käka middag på Vapiano (jag har älskat den restaurangen ett långt tag nu, kul att ha en polare som också är besatt ^^,) och sen ska vi kanske förbi Café Opera! Det var nåt DJ Challenge event som Mirre var bjuden på men vi får se om vi drar dit!

Några dåliga outfit-bilder, kör på slappt ikväll!
 
 
 

Ha en trevlig söndag, guys! =)

Världens roligaste vänner

Cissi vet alltid hur hon ska muntra upp mig när jag är ledsen, spela Cindy!! Cindy är Cissi när hon spelar brat, hon är grym på det och jag garvar lika mycket varje gång och drar fram filmkameran! Denna gång fick Robert en roll i det hela också! ^^, Filmen är från Roberts halloweenfest igår!
 

HAHAHAHAH! Det finns inget roligare än att imitera brats!

Thriller live

Höll på att glömma bort det, jag och mamma ska ju på Thriller live imorgon kväll! :D Det är en grupp människor som turnerar runt i världen och uppträder Michael Jacksons underbara hits, allt från Jackson 5 (och då är det även små pojkar som sjunger) till låtarna från hans otroliga solokarriär! Det ska bli jättekul, längtar som en galning! =)



Läs allt om eventet HÄR!

Bilder från igår!

Jossan & jag i Roberts badrum när vi precis anlänt! ;)
 

 

My babes! I love you loooooooads!
 

Liten bildspam på när vi hängde i köket och drack vin=) HAHA, det där
spöket kröp runt på golvet lite överallt, undrar vem det var under! ^^,
 

Jag och Robert, tack för en sjukt kul kväll!
 

Felix var en av alla pirater, haha! =)
 

Tillan, Cissi & Jossan! Saknas bara Mikkan, Sofia & Astrid ♥
 
 

"se sexiga ut", HAHA
 

Robert ville vara med!
 

Hehe det gick lite vilt till sen!
 

EMO-Jossan! ;)
 

Outklädda jag!
 

Här har vi dansat måånga ggr förut på Roberts alla fester under gymnasie-
tiden, alltid lika roligt =) Ingen annan ville dansa så då körde vi istället!
 

Jag vart helt paff när jag och Cissi stod och dansade och helt plötsligt
flög hon ner i spagat! Hon är ju en dansare och hon har dansat sen
hon var liten + att hon kan sparka upp benet rakt typ upp till huvudet
så jag borde vetat att hon kunde gå ner i spagat men nääe haha :P  
 

Sen kom piraterna!
 


Vid 3-tiden så drog vi oss hemåt! Tack alla  igen för en asrolig kväll =)

Söndag

Heej allihopa! =) Idag mår jag lite bättre, TACK mina fantastiska vänner som alltid vet hur de kan peppa upp mig! Jag hade en slags break down igår kväll, bland annat eftersom vi besökte gravarna vilket gör att man blir ganska känslig. Sen fick jag även så dåligt samvete till min familj eftersom jag stressade på dem när vi besökte gravarna, bara för jag skulle bort sen på kvällen! Att åka runt till de olika kyrkogårdarna och sätta ljus på de gravar vi alltid åker till är en tradition vi gör tillsammans varje år (som många andra) så jag skäms verkligen över att jag skyndade på allting detta år! Jag har världens bästa familj och jag älskar dom alla mer än något i hela världen, sådant bör man inte ta förgivet.  

Sen när jag kom hem i varje fall så hann jag ändå inte, jag skulle ju med Mirre och hennes roomie på fest! Då vart jag ännu mer förstörd då jag hade skyndat på allt i onödan! Jag skypade med Sofia (tre dagar kvar, VALENCIAA!!) och hon finns alltid där som världens underbaraste vän var hon än befinner sig! Som jag sa till henne igår; "Du är som en liten vän som alltid sitter på ens axel och peppar en, finns alltid där no matter what", haha! Så hon övertalade mig att åka till Lidingö och ha kul med mina vänner! Så jag åkte och mötte upp Cissi och Jossan som satt och väntade på mig på Ropsten så åkte vi tillsammans till Roberts fest!

Jag hade en jäättekul kväll och träffade massa gamla vänner från grundskolan och gymnasiet! =) TACK återigen alla vänner som bryr sig och som räddade min kväll, ni finns alltid där i vått och torrt och jag hoppas ni vet att jag alltid finns här för er också! ♥

Bilder kommer senare idag
när jag kommer hem, sov hos mina päron inatt också!