Söndag

Oj vilket sent inlägg det blev! Jag vaknade dock vid 12, somnade om när Elvira drog till jobbet men vafan, det är ju söndag! Jag och Anna har precis käkat frukost ihop och snackat lite nyår, vad fan ska man hitta på då?! Det verkar helt dött på årets nyår, mwah jag vill åka bort!

Idag då, jag ska ner till Farsta centrum och hämta ut en bok som jag beställde över internet för ett par dagar sen! Det är Michael Jacksons Moonwalker-bok, en självbiografi mao! Efter jag köpte den där "Michael Jackson - Unmasked" i Dublin i somras så spottar jag på böcker om honom som han inte själv har skrivit för det är så mkt skit skrivet i dem!

T ex i Unmasked-boken så står det att han var bög, han våldtog barn och hans liv beskrivs på ett helt vidrigt sätt. Jag har inte ens läst klart den då den var så vidrig, var har han fått all "fakta" ifrån? Människor som påstådde att de kände honom för att tjäna mer pengar på att bli en "säker källa"? Jag mår dåligt av att läsa den boken, den är skriven som att det är fakta som står i den, typ som att denna bok bekräftar alla dessa rykten som inte ens var sanna!

Oj, nu spårade jag iväg lite.. Ehm, aja sen ikväll ska jag jobba till stängning och efter det ska jag hem till Jossan för att ha myskväll med tjejerna! =) Cissi, Astrid, Jossan och jag ska hänga och snacka skit! Astrid är hemma här i Sthlm över helgen (hon pluggar i Blekinge) och vi har inte setts på länge nu så det är fan på tiden!! :)

Astrid och jag i somras ♥
 

Hörs igen innan jag drar till jobbet, som vanligt!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0