Kvällsfunderingar..

Jag hade en kund idag på jobbet (en gammal tant) som behövde visa leg då hon inte kunde sin kod, när jag slog in hennes personnummer så upptäckte jag att hon var född år 1914..! Det är ganska otroligt hur länge vi lever egentligen, med tanke på allt hon har varit med om. Hon föddes samma år som det första världskriget startade, 25 år innan 2a världskriget startade.. Då hon föddes hade inte ens kvinnlig rösträtt införts i Sverige än (det infördes år 1921, det bör varje kvinna veta!) För att inte tala om när Beatles började bli kända (vilket var början av 60-talet, snart 50 år sedan), redan då var hon över 50 år!

Jag ser tillbaka på 60-talet som ganska länge sen och jag skulle verkligen velat vara ung under 80-talet (istället fick jag uppleva endast ett halvår av det), men tänk att under 80-talet var hon 60-70 år! Idag är hon 95 år och GUD så trevlig hon var, den lilla tanten! Jag satt i kassan och huvudräknade en stund för att komma fram till hur gammal hon var under några av 1900-talets stora händelser! Det är situationer som dessa som får mig att inse hur ung jag är, och hur mycket jag har framför mig (förhoppningsvis)!

Tänk när (och om..) man sitter med sina barnbarn och de ser tillbaka till 90-talet och början av 2000-talet som hur länge sen som helst, tänk när våra unga liv blir "antika".. En ganska faschinerande tanke, väldigt faschinerande måste jag säga! Ballast måste ändå vara den gamla tanten (105 år) som blev intervjuad år 2004, hon var alltså född år 1899! Mao har hon upplevt 2 sekel, det är inte alla som har! 



Hur som helst, springturen gick jättebra idag! Jag och Anna körde verkligen slut på varandra, hehe! Till middag åt vi sallad med ägg (till det hade jag räkor och hon kyckling) och självklart satt vi bänkade framför O.C! ^^, Nu måste jag hoppa i säng, ska upp 9 imorgon och jobba! Sov så gott! ♥

My kings of rock is BACK


That is right, den 10e november släpper Bon Jovi nytt album, The Circle heter albumet! Waaaaaaah jag är helt lyrisk, de ska promota skivan våren 2010 och enligt många kritiker så ska skivan vara grymt bra! Jag har aldrig sett Bon Jovi live men jag har varit ett stort fan till dom sen jag var 14 år! Jag skulle ju sett dom förra året men den personen jag köpte biljett av lurade oss på 1200 kr.. Usch..!

Preview på deras nya singel We Weren’t Born To Follow, underbart!


We weren’t born to follow, come on and get up off your knees, when
life is a bitter pill to swallow, you got to hold on to what you believe.





My singing kings of music, back in the 80's!

Springrunda

Hellu, nu är jag hemma efter 9 timmars arbetsdag! Jag sov så lite inatt (skyll mig själv) så nu är jag jättetrött, men jag och Anna ska ändå ut på en springrunda. Jag har inte tränat på över en vecka(!!) så jag måste verkligen dra igång mig själv igen nu! Vi har oclså en deal hon och jag, inget godis, läsk, glass och sånt på en månad (startade igår), den som bryter det får ge den andra 100 spänn! Jag ska fan inte bryta det i alla fall, tävlingsmänniskan väcks inom mig! ^^,

Njut av denna underbara video (Michael Jackson - Man in the mirror live från
filmen Moonwalker 1988) så länge, den är totalt magisk. Skulle göra vad som
helst typ för att få stå med där..! över 100 000 människor med tändare och
han på scenen, sjungandes en av världens bästa låtar som någonsin gjorts..!

 


Hörs efter springrundan, pussar!

Försovit mig...

Gah, måste skynda mig för jag ska åka om 10 minuter! Varför går jag alltid och lägger mig försent när jag börjar tidigt på jobbet? För att jag börjar tidigt på jobbet högst 1-2 ggr/veckan, annars jobbar jag kväll eller börjar senare på dagen.. suck! Jaja, gotta run! Måste bara säga att jag spelar Automatic och hela versionen (jag hittade hela versionen på youtube!) av The dark side of the sun med Tokio Hotel, jag gillar låtarna! :D

Jobbar till kl 17 idag sen ska jag och Anna gå lite på stan tror jag.. Ska springa idag också men vi hörs ikväll, ha en toppendag! ♥

Myskväll med sambo

Hemma igen! Anna mötte mig på stationen så drog vi och handlade lite mat, toapapper och annat nödvändigt + take away food, det blev wook! Jag har precis tagit en dusch och nu ska vi bänka oss framför O.C och ha söndagsmys! =) Klockan 19-20 går Michael Jackson-dokumentären i repris så jag ska se lite av den också då jag inte såg hela igår!

Ha en mysig söndagskväll! ♥

Gårdagen


Nu ska jag berätta om gårdagen.. Jag jobbade 7.30-16.30 sen åkte jag till Ropsten där jag och sis blev upphämtade av pappa! Väl hemma hoppade jag in i duschen och fixade till mig innan gästerna kom, sen minglade vi lite, åt god mat och pratade! Det var verkligen en jättetrevlig kväll och jag fick så himla fina presenter;

En mikro av mormor och morfar!   
Stavmixer + 200 kronor av Eva, Fredrik, Andreas och Filip! 
Ipod nano + fodral till den, underkläder & 1500 kronor av mamma och pappa!
En Ipodhögtalare av Viran!
Bodybutter plus örhängen av Amanda och Nisse!
500 kronor av brorsan!

Det var en sjukt trevlig kväll, som sagt och tack alla igen! Vid 22-tiden så skjutsade brorsan mig till Sofia så jag kunde krama sönder henne, idag flyttade hon till Valencia.. En av mina absolut bästa vänner, usch vad jag kommer sakna henne! Cissi var där också för att krama hejdå, sen tog vi bilen in till stan (Cissi och jag drack inget igår) och mötte upp Astrid och Tove på After, en bar på söder!

Vi satt där och snackade skit ett par timmar, min älskade Astrid var bara här från fredag tills idag så det blev quality time weekend för mig, nu ska jag iväg och gå milen med Josse som åker tillbaka till Jönköping (hon flyttade dit för typ 2 veckor sen) imorgon..!


Bilder från igår:


Såhär såg jag ut!
 
 

Mamma och systrarna hade dukat upp det så fint!
 

Love you, sisters!
  

 

Lite folk! =)
 

Snygga Mandy & Viran!
   

Hehe, jag smög upp och kollade lite.. jag var tvungen!  
 

Amanda & jag! Damn, vad lika vi är här!
 
 
Mamma fotade oss tre säkert 100 ggr, här är 2 till i alla fall..!
 
 

Gästerna!
 

 Världens bästa och snyggaste pappa!
 

Astrid och jag!
 

Cissi & Tove!
 

Hehe lite oförberedd!
  

Sen fick vi skjuts hem av Cissi!
 

Det var vi glada för! ^^,  
 


Sjukt trevlig kväll, tack allihopa! Nu måste jag springa till tåget så jag hinner till Josse vid tre, vilket jag aldrig kmr göra men i alla fall! Hörs ikväll, guys!

Underbar lördag!


Hej guys, nu är jag hemma igen! Jag hade det helt underbart igår, tack alla för de underbara presenterna och för att ni är bäst i världen! Jag ska berätta allt om igår efter jag varit ute och sprungit om jag hinner, jag måste hinna träffa Josse innan hon åker tillbaka till Jönköping! Igår skjutsade brorsan hem mig till Sofia så jag kunde krama sönder henne i fem minuter, idag flyttade hon till Valencia till december! Direkt efter det åkte jag in till stan och ölade med Astrid, Cissi och Tove! Astrid har ju flyttat till Blekinge och var också bara här över helgen, waah hatar att alla flyttar!

Berättar som sagt mer o gårdagen och slänger upp fler bilder senare! Men titta vad som kom på posten i fredags som jag hämtade ut idag! Vad lycklig jag vart, sprang och smsade Lina på en gång!

 
 

Mindre än en månad kvar nu, Lina! Läs även detta inlägg, älska MJ! ♥

________________________________________________________________

EDIT! Jag slänger upp inlägg alldeles strax, jag och Josse tar milenpromenaden istället så jag ska inte ut och springa nu innan!

 

Congratulations, King of pop!



51 år skulle han ha fyllt idag. Vila i frid, Michael Jackson!



Ikväll klockan 20.00 på kanal 3 är det en dokumentär om MJ, jag kan inte se den men ska definitivt spela in den. Jag har velat se den ända sen Anna nämnde att hon hört om den på tv för typ en vecka sen!

Saturday babes!

Urk vad tidigt det är, jag är inte så pigg på att jobba 9 timmar nu..! Jaja, det hjälper inte att klaga och jag behöver pengarna! Efter jobbet ska jag direkt till Lidingö där jag och pappa ska firas och på kvällen ska jag ut med Lidingögänget, Astrid är ju här! :'D



- "All you have to decide is what to do with the time that has given to us" 

Jag hade glömt bort mitt favoritcitat från Sagan om ringen som Gandalf säger! Jag var ett galet Sagan om ringen-fan för ett par år sedan, jag kommer ihåg på mitt konfirmationsläger så hade jag hur många utskrivna bilder från Sagan om ringen på väggarna som helst! Jag älskar dock filmerna fortfarande! ♥
 


Vi kommer inte höras förrän söndag eftermiddag så ha en grym helg nu, guys! Tar med mig kameran så det blir bilder på söndag också, pussar!

Sagan om ringen

 

PUSS på mina älsklingar som fyller år idag, Josse (22) & Niklas (19) år!
(Gamla bilder på oss men det var dom enda pussbilderna jag har ^^,)

Ha en mysig fredag allihopa! Själv ska jag bara vara hemma och ta det lugnt! Anna är på vår kompis Josses landställe och firar henne med en megafest för hon fyller 22! Jag kunde tyvärr inte komma då jag börjar jobba 7.30 imorgon bitti. Jag har varit själv hela dagen och det har faktiskt varit väldigt skönt! Ibland behöver man detta, och jag såg att Sagan om ringen går på 3an så jag ska se på den samtidigt som jag fyller mitt sista Indienalbum med bilder! =)

Hörs imorgon, pussar! ♥

Färdig!


Tjoho! Nu är jag äntligen klar med tvätten, jag fick köra 6 maskiner för att få plats med allting! Dock hann inte allt torka i tvättrummet så nu är hela vår lägenhet prydd med kläder och lakan, hehe. =) Nu ska jag börja göra GI-kladdkakan inför imorgon då jag och pappa ska firas av familjen! Jag har även hunnit sortera alla mina Indien-bilder i rätt ordning så nu ska alla bara in i albumet så är jag färdig med hela Indien, skönt!

 

Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Astrid men jag får se hur det blir! Vi hörs senare i alla fall! ♥

Fredag

Godmorgon på er! Jag sitter nu här vid datorn och käkar lite frukost, snart måste jag packa ihop alla kläder för att ta mig ner till tvättstugan.. Jag måste nog gå två ggr eftersom jag ska tvätta både mina och Annas kläder, buhu! Jaja, det tar ett par timmar och sen är det ur världen för typ 2 veckor..! ^^,

Idag kommer min kääääära vän Astrid hem från Blekinge över helgen, lycka! Så jag borde nog pallra mig till Lidingö ikväll men jag ska ju upp 7.30 imorgon.. Det får bli en tidig kväll för mig, helt enkelt! För att prata om något helt annat så sitter jag inne på olika nyhets-sidor på morgonen för att läsa ikapp om det viktigaste som händer i världen just nu, jag hittade en notis om en verkligen hemsk sak:

Kidnappad kvinna fri efter 18 år

Fallet kring en flicka som försvann för 18 år sedan i Kalifornien verkar vara löst. 29-åriga Jaycee Lee Dugard har själv klivit in på en polisstation i Antioch i Kalifornien. Två personer har gripits...

Tänk att komma tillbaka till ett vanligt liv efter 18 år..?! Det är helt otroligt, hon var bara 11 år när hon blev kidnappad..! Usch, så himla hemskt.. Det går inte ens att föreställa sig, ännu mindre att försöka förstå sig på de som kidnappat henne.. hur är dom funtade i huvudet?? Onda människor! 

Dagens shopping i Kista!

Jag & Jossan har haft en jättemysig dag idag! Vi åkte till Kista för att luncha med hennes pappa & hans fru (woho, nu är de gifta! Grattis Christer och Malin! ♥), de jobbar båda två i Kista, så efter det gick jag och Jossan i centrumet och köpte lite stuffs!

Vid 3 var jag tvungen att dra mig till jobbet, jobbade 16-21.20 idag och nu är jag hemma! Eller jag har varit hemma sen 10 men jag och Anna har kollat på lite O.C och ätit en varsin kvällsmacka, nu har hon hoppat i säng så då drar jag mig till datorn hehe..! Imorgon är jag ledig men jag ska tvätta (har tvättstugan i fyra timmar imorgon), dra ut och springa, göra 2 GI-kladdkakor till lördag då jag och pappa ska bli firade hemma och sen köpa present till pappa!

Jag är så himla glad för min älskade Astrid kommer hem över helgen, jag saknar henne konstant min älskade vän! Dock åker en av mina absolut bästa vänner Sofia till Valencia på söndag, där hon ska vara tills december.. Gah, jag klarar inte av att alla flyttar ifrån Sthlm, jag behöver ju er! Jaja, jag kommer och hälsar på er.. Så lätt blir ni inte av med mig!!

Bilder på det jag köpte idag:

Ett snyggt armband från H&M, 59 kronor!
 
 

Hälstrumpor (6-pack) och stringtrosor, alltid bra att ha många av!
 
 

En skitsnygg paljettjacka, jag vart kär! Dock måste jag kanske lämna tillbaka
den för jag inte riktigt har råd just nu.. men jag ska försöka lösa det.. hmm..
 

The 80's fashion is back and I'm THRILLED! Puffärmar är så sjukt snyggt!
 


Vi hörs imorgon innan jag drar ner till tvättstugan, yeay! ^^,

Kista gallerian

...med Jossan! Sen jobbar jag till stängning, men vi hörs vid 22-tiden ikväll, ha en fin dag allihopa! ♥


 

Presenterna

Jag fyllde ju 20 år i måndags och det firade jag med att bjuda över de närmsta vännerna hem till mig och Anna! På lördag ska jag firas av familjen och släkt, här är bilder på presenter jag fick av vännerna:

Ett grönt, slappt linne av Jossan!
 

Michael Jackson T-shirt av Cissi, hehe!
 

De stora guldiga av Anna från Topshop och de silvriga ringarna av Annas syster
som hon köpt i New York (hon bor i NYC med sin pojkvän! Snart hälsar vi på ;P)
 

Två stora ringar av Carolina!
 

Saker från Guate Mala av Sofia, hon var ju där i tre månader! Armbandet gjordes
speciellt för mig, så himla glad jag blev för det!
 

Fick en blomma av Nisse och Amanda (får present av dom på lördag), men
haha alla borde lära sig att inte ge mig blommor, såhär ser den ut efter 2 dagar!
Snälla någon, jag dödade fan min kaktus för ett par år sen, som vattnas ca 2 ggr/år!



Utöver det fick jag blommor, presentkort på H&M & fin 70% choklad!  Tack alla för de fina presenterna, ni är de finaste vännerna en person kan ha! Jag känner mig stolt över att vara er vän. Nu ska jag springa till stationen och möta Jossan, hon ska sova här ikväll! =) Vi hörs imorgon! ♥

Såhär ser jag ut idag!

  


Nu ska jag på lägenhetsvisning här i Farsta, det var så pass lugnt på jobbet att jag kunde åka hem! Jag fick även tillbaka de 2500 kronorna jag la ut för att komma hem från Dublin från min reseförsäkring, det är min dag idag! Hörs senare!

En månad kvar..

Idag är den en månad kvar tills jag och Lina står inne i Schönbrunn Palace och gråter halsarna av oss för att, tillsammans med resten av världen, hylla kungen av musik - Michael Jackson! Gone too soon, gone waaay too soon..





Nu måste jag dra mig, har ett möte innan jobbet som jag ska på, vi hörs ikväll! ♥

26 augusti!


Fan vad jag har vridit på dygnet, jag ställde klockan på nio men ändå stängde jag av den och somnade om! Jag har sovit till 12-13 på dagarna den senaste veckan, så himla ovärt! Hur som helst, idag ska jag inte göra något speciellt (förutom att jobba, vilket jag är så irriterad på för då missar jag lägenhetsvisningen som jag och Anna tänkt gå på). Vi söker ingen ny lägenhet just nu men eftersom vårt hyreskontrakt någon gång kommer gå ut så kollar vi runt på andra lägenheter lite hela tiden.

Denna morgon är en riktigt Bon Jovi-morgon, det finns nästan ingen låt de har gjort som jag inte tycker om! Behöver ni bra musik på er ipod så pumpa med Bon Jovi, ni blir inte besvikna! här har ni några tips:

In these arms

Living on a prayer
Bed of Roses
Keep the faith
Runaway
Born to be my baby
Always
I'll be there for you
Blaze of glory
Wanted dead or alive
You give love a bad name
Have a nice day

(Klicka på dom för att höra låten)

Ångest inför framtiden? Du är inte ensam!

Jag hade en väldigt bra pratstund med min sambo, Anna på balkongen ikväll och kände att jag bara var tvungen att dela med mig utav den! Den handlade om ångest inför framtiden, alla ens val i livet, hur svårt det är att bara acceptera ens egen tillvaro - helt enkelt vem man är. Känner ni igen er? Ibland kan jag känna mig så himla misslyckad, att alla mina val jag gör är fel så jag måste ha allt jag väljer och gör godkänt av mina föräldrar eftersom de alltid vet bäst (det är så vi alla är uppfostrade) men i slutändan måste man lära sig att man själv är smart nog till att göra egna val så länge de känns rätt! Känner man i sig själv att det är rätt så spelar det ingen roll vad någon annan säger till dig är rätt eller inte, lita på att du älskar dig själv så pass mycket att det du vill kommer göra dig gott!

Vi är alla människor med ett alldeles för kort liv på denna jord för att gå runt och oroa sig inför framtiden och ta reda på vem man är. Många människor går igenom hela livet med den ständiga frågan i huvudet "vem är jag" att en dag är livet slut, och hur kul var livet då? Det är i grund och botten dagens samhälle som skapat detta, att vi måste komma fram till vem vi är och ständigt leva efter en så kallad "mall". Anna har en vän som började plugga redan ett halvår efter han tog studenten (med någonting han egentligen inte alls var så intresserad av) och har sedan dess jobbat på ett flertal olika jobb som han rent utsagt hatat. Idag är han 32 år och ska nu börja plugga det han egentligen vill göra! Nu känner han att han slängde bort sina år på någonting som samhället, hans föräldrar och alla andra runtomkring honom pressade honom till för att helt enkelt passa in i mallen!

Istället hade han kunnat lyssna på sig själv och gjort det han själv hade velat göra - ha kul och leva livet. Det är under den här tiden i ens liv man kan göra impulsiva grejer som man kommer minnas resten av livet, innan allt ansvar kommer. Självklart måste man ha pengar till det (om det man vill göra kräver pengar) och samtidigt ha råd att försörja sig själv, inte leva i skuld som kommer slå tillbaka på en ett par år senare. Har man ett jobb men får leva sparsamt på det för att kunna göra allt kul man vill göra (som jag som reser som en galning precis efter hur jag känner) så tycker jag att man ska göra det. Självklart har jag sagt nej till mig själv med vissa resor jag känt att jag velat göra då jag känt att det inte kommer gå runt ekonomiskt för mig eller att de inte är tillräckligt viktiga för mig. Men har man råd och känner att man verkligen vill göra något så gör det, gör det medans ni kan! Livet passerar framför våra ögon utan att vi märker det, vi är för upptagna med att planera vår framtid och samtidigt ha ångest för den.

Jag vill inte ha som mål i livet att få ett fint jobb med hög lön, en man med 3 barn och bo i en fin villa med en bra ekonomi. Självklart låter det som ett fint liv, det är så ens liv "ska" se ut idag, eller? Mitt mål vill jag ska vara att jag är lycklig, var jag än hamnar och vad jag än väljer att göra. Jag vill plugga till något som jag känner att jag verkligen vill jobba med,  känna att jag lever mitt liv efter vad jag vill göra, för det är inte samhället som ska leva mitt liv, det är jag! I slutändan är man ensam och man har endast sig själv att falla tillbaka till, så egentligen borde livets mål vara (förutom det ovanstående) att få 100 % förtroende till sig själv och att älska sig själv! Inte att leva i ständig onöjdhet med sig själv och sina val, är man onöjd så ska man ändra på det. Klagar man på sitt nuvarande jobb så ska man byta jobb, annars får man acceptera att man har det jobb man har eftersom man inte göra någonting åt det.

Och som många av oss tjejer gör, klagar på hur vi ser ut och tycker hela tiden att vi kan se bättre ut. Acceptera istället hur du ser ut och älska dig själv för den du är. Om man vänder på det, när du blir kär i en kille/tjej så blir i varje fall inte jag kär i hans magrutor, hans rumpa eller hans händer. Jag blir kär i honom! Då spelar det ingen roll hur han ser ut, det är hans själ jag blir kär i och en snygg person kan bli ful i mina ögon om hans personlighet och utstrålning inte tilltalar mig överhuvudtaget. När jag väl i kär i en person, då är jag kär i ALLT som har att göra med just den personen, det spelar ingen roll om han är jättekort eller har lite finnar.

Samma sak som en ganska oattraktiv person kan bli världens vackaste på grund av hans underbara personlighet och utstrålning! Så varför fokuserar vi på att bli det perfekta ögongodiset för killar när det, i slutändan ändå inte spelar någon roll? Lev era liv lyckligt och älska er själva. Då kommer ni längst! Lev i nuet för ni vet inte vilken stund som kan vara er sista här på jorden, ta vara på ert liv och lev era drömmar istället för att bara drömma dom!

God natt! ♥

Take away food!

Nu har Lina och Ida åkt hem, de valde att åka hem ikväll istället för vi skulle ändå inte hitta på något speciellt imorgon! Anna och jag har precis varit och köpt 1a säsongen av OC (Mikkan behövde ju ha tillbaka sin som vi lånade för hon flyttade til Gotland) och lite Take Away food! Ikväll blir en myskväll, bara jag & sambo! =)

Lägenheten är städad, allt är diskat och allt skräp är slängt! Nu ska vi äta mat framför O.C och mysa! Ha en fin tisdagskväll, läsare! ♥

Lätt att jag ska ha på mig den här på The Tribute in Wien for MJ, fick den av
Cissi igår haha, tack babe! Jag fick även örhängen av Anna och hennes syster!

 
 

Lägger ut resten av presenterna senare ikväll eller imorgon, puss! ♥

Bilder från min 20-årsdag!

Anna åkte till jobbet (som vanligt) vid 7-tiden men hennes syster Mikaela
var kvar hemma hos oss och fixade en bamsefrukost till mig, hon väcker
mig klockan elva och har gjort det hur fint som helst, tack så jättemkt! ♥


Woho, mitt första systemetkvitto!


Vår lilla kyl var minst sagt, överfull!
 

Fick stora fina örhängen från Topshop av världens bästa sambo, Anna!
¨

Syster och Nisse kom!
 

Yeay!
 
 

Ida fixade mitt hår och min ögonskugga, coolt till klänningen och örhängena va?
 

Söta snälla Mikaela!
 

Nisse och Limpan!
 

Jag =)
 

Anna, jag och lil'sis!  
 

Snyggaste tröjan ikväll bar Lina, lätt!  
 

Några av mina älskade jobbarkompisar kom! =) Carolina, Adde & Niklas!  
 

Sofia ♥
 
 

Ida, jag och Lina!
 

Lil'sis, Viraan!  
 
 
Ida sminkade både mig och Sofia!
 
 

Idag är det en månad kvar tills vi är i Wien.. oh god..!
 

Moeii!
 
 
Jag och Limpan!
 

Mina tre favoritblondiner; Jossan, Sofia och Cissi! Jag älskar er, otroligt!
 

Linaaaaaaaa!
 

Folk på balkongen!
  

Sisters!
 

Vi hade fett kul med dom här brillorna, det är typ förstoringsglas i!
 

Vi fyra, allt som saknas är Astrid och Mikkan!
 

Lina, Sofia, Cissi och Jossan påväg in till Dovas!
 

Jag och Jossan!
 

Måns och jag utanför Dovas!
 

Jossan och Måns inne på Dovas!
 

Lina och jag får avsluta kvällen, älskar dig bby! :*
 

TACK alla för en underbar kväll, ni gjorde min 20årsdag! ♥

Tisdag

Godmorgon bloggen! Sen uppdatering, I know men det vart lite sent igår hehe..! vid 8-9tiden började det ramla in folk och vi vart tillslut ca15 pers! Vi drack, snacka skit och åt snacks, det vart jättetrevligt! Vid halv tolv så drog jag, Ida, Lina, Sofia, Cissi, Jossan, Linus, Adde och Måns in till Dovas vid Hötorget för att puba lite! De andra som inte följde med skulle upp och jobba dagen efter så det var ganska förståeligt! 

Jag hinner inte skriva så mycket mer för jag ska åka till jobbet om 45 minuter och jag har inte ens duschat än, urk!  (EDIT: precis när jag skrev det så ringer min chef och säger att det är jättelugnt idag så jag vart ledig, sweeeeeeeeeet!) Btw så fick jag jättefina presenter igår, tack för det och TACK för att ni kom, jag hade det skitkul och ni gjorde min kväll! =)

Jag & mina tjejer igår, påväg in till stan! ♥


Slänger ut resten av bilderna nu i inlägget efter! ♥

Fix inför kvällen!

Halluu! Puh, jag har städat och dammsugit hela dagen. Jag och Mikaela (Annas storasyster) var nere och handlade lite grejer inför kvällen och jag handlade på systembolaget, wuhu! Anna kom precis hem (tack för presenten älskling!) och hon bakar för fullt, det blir kolatårtor hehe! Ida, Lina och jag sitter här och sminkar oss och snart kommer folket!

Jag har bjudit över 20 av mina närmsta vänner hit för lite firande (bland annat Jossan som äntligen är tillbaka från Sydamerika, waah<3) och sen ska vi kanske ut ikväll! =) Bilder och inlägg om ikväll kommer imorgon, ha en fin måndag! ♥

...



Idag fyller jag 20 år, 20! Systemet here I come! *wiihuuu*

 

Tack alla ni som smsat/ringt och grattat mig, kul att vakna till (och vakna upp
av till och från hela natten, haha!) Jag blir jätteglad! Annas syster har gjort en
jättestort frukost till mig nu haha, så himla söt! Vi hörs senare, bloggen! ♥

Segodag!

Hello! Ida, Lina, Anna och jag har bara legat hemma och degat heela dagen! Till slut kände jag att jag var tvungen att gå ut och röra på mig innan jag skulle fastna i soffan, haha! Så jag tog en timmes promenad själv vid vattnet, sjukt härligt! Ibland är det skönt att bara få gå runt ensam med sina tankar och bara andas!

Nu har vi precis ätit middag (proppmätta är vi) och ska snart ha filmkväll! Freaky Friday blir en av filmerna i alla fall, vi ska vila upp oss inför imorgon då lite grejer ska fixas inför kvällen då jag fyller 20! Hörs imorgon, då är jag 20 år, shiet!

Puss ♥

Bilder från igår


Jag och Anna åkte in till stan och satte oss på en uteservering på medis
(vi hamnar alltid där!) för att vänta in Ida och Lina som var på Coldplay!  
 
  
 

Sen kom babsen!  
 
 

Sen gick vi till F12, en uteklubb vid centralen! Vi visste inte att det var det
sista eventet då, så det var totalsmockat med folk! Vi klättrade upp på en
pelare bredvid en stor port och satt där för att ens få plats, helt stört mkt folk!
 
 

Sen kom min älskade Sofia förbi!
 

Lina, Anna, Ida och jag drog in och dansade, de spelade Thriller och Rock
with you! Utöver det så spelade det ganska mycket 80-tal, det tackar jag för!
 
 

Lina, jag och Anna!
 

Hehe, det vart ju en bra bild!
 

Vi testar igen!  
 

Trötta, dags för hemgång!
 

Finally home, Sofia kom sen också!
 


 

Klockan fyra ställer vi oss och börjar steka pannkakor!  
 

Lina och jag började kolla lite grejer om Wien, en månad kvaar!
 
 

Pannkaksdags fem på morgonen!
   

Min sista dag som tonåring!

Godmorgon, haha! Shiet vad alla vi är sega idag! Vi började steka pannkakor kl fyra imorse (Sofia kom hit också) men vi hade jättemysigt! Innan det var vi ute på F12, heelt fullt med folk men vi hade skitkul ändå! Här hemma tände vi alla ljusen sen och snackade skit, slänger upp bilder från hela gårdagen snart!

Idag blir det 100 % segdag, vi tänkte dra oss till Filmkedjan och hyra lite filmer och sen bara dega här hemma! Har dock lite ångest för att inte göra något idag, det är fan min sista dag som tonåring, imorgon fyller jag 20...! Gah vad gammal man är! Haha, aja systemet here I come, woho!

Hörs snart igen! ♥

Ha en kul kväll!


 
 

Skulle göra en pussmun men det vart så larvigt så det vart såhär istället :P
 

Är man sambos så är man.. :P

Anna och jag sitter och fixar oss i våra rum, samtidigt som vi msnar, otroligt kul har vi..

 

Ida & Lina är här!


Nu är jag hemma från jobbet, vilken stressig dag det har varit! Jag och Lina måste ha "slösat" över 100 spänn på sms idag, vi bokade biljetter till hyllningen i Wien för Michael Jackson + flyg&hotell, jag har letat efter biljetter till eventet ända sen jag såg notisen om det i tidningen för ca 2-3 veckor sen, jag vill verkligen dit och hylla honom. Vi kommer stå aallra längst bak men det spelar ingen roll, vi vill bara vara där och vara en del utav allting!

Hur som helst, nu ska Ida & Lina in till Stadion för att gå på Coldplay och jag&Anna ska käka middag och dricka lite vin! Sen måste jag duscha och göra mig iordning, ikväll ska vi ut! =) Vi hörs igen innan vi drar ut, puss! ♥

Ida och Lina på tåget på väg hem till mig, taget för ca 30 min sen!
 

Alla klagomål kring Michael Jackson!

Jag har fått ett par kommentarer nu på senaste tiden av olika tjejer som undrar varför jag endast hyllar honom som död men inte som levande och att jag är en falsk person, osv! Okej, nu är det min tur att säga mitt, so here we go..!

Nr 1. Jag har alltid gillat MJs musik, dock kunnat kanske de 20 kändaste låtarna och inte varit något besatt fan som ägt alla hans posters. Jag har aldrig anklagat honom för pedofil eller kallat honom för Wacko Jacko, har aldrig trott på dessa rykten.

Nr 2.
Min stora upptäckt av MJ var faktiskt när min vän Malin smsade mig och frågade om jag ville med på en av MJs konserter i London den 24 juli, jag sa ja utan att tveka och hoppsade runt överallt på jobbet, helt överlycklig! Så fort jag kom hem började jag söka på honom på nätet för att hitta fler låtar och då upptäckte jag att jag faktiskt gillade varenda låt jag hittade och vart totalt lyrisk över min upptäckt (prata med min sambo, Anna. Hon blev galen på min repeating på bara MJ), en vecka efter så dog han. Jag hade världens dåligaste tajming och vart helt förstörd när jag fick sms om att han dött. Jag har alltid varit ett stort fan av 80-talsmusik, även äldre musik än så då mina föräldrar lyssnar mycket på allt från 50-80tals musik! 80-talet hade (enligt mig) den bästa musiken och äger 90&2000-talet med hästlängder!

Nr 3. Det jag skriver i bloggen är inte hela jag, bara för ni läser min blogg så känner ni inte mig och vet allt om mig! Jag skriver knappt någonting om Bon Jovi för de inte släppt något nytt på 2-3 år men de är fortfarande mina idoler inom rock och har varit det sen jag var 14, man behöver inte vara ett besatt fan och skriva om artisterna dag ut och dag in hela sitt liv för att vara ett "godkänt fan". Jag har bara kommit underfund med nu att jag vill äga skivor och DVDer av mina idoler, det är kul att spara så nu börjar jag med att samla på MJ, för jag vill ha det helt enkelt! Varför jag skrivit så mycket om honom nu är för jag blivit helt galen i honom och hans musik! Först gör jag den största upptäckten om all hans musik och hur jag bara avgudar varenda låt, och sen dör han en vecka därpå så det vart väldigt mycket känslor kring MJ på en och samma gång så helt plötsligt tog han en sån stor plats inom mig!

Nr 4. Många av er har kommenterat och frågat "Varför blir folk fans till MJ så fort han dött?" men egentligen är det ganska logiskt om man pratar om just Michael Jackson! Michael Jackson var störst i världen om ni går tillbaka till 80-90-talet men på 2000-talet så har han (sorgligt nog) knappt varit känd för annat än skandaler och anklagelser, så hela vår generation har inte fått uppleva MJ på annat än via hans CD-skivor & Live-DVDs. Det hade inte släppts något nytt på 8 år och så fort folket inte blir underhållen med nytt material så är de inte lika lätta att upptäcka. Men när han dog så hyllar (såklart) tidningarna, TV, media honom eftersom han var en stor människa, Kungen av pop!

Då började även median gräva fram gamla videos och framställde endast MJ som den största stjärnan genom tiderna (så som han var framställd under tiden han var som störst) och då får dagens generation se den sidan av MJ och blir (självklart) helt förälskade. Jag menar, lyckades han fånga hela världen på 80&90-talet så är det klart att han kan lyckas igen! Detta hände ju med Elvis Presley ockå, innan han dog var han inte känd för mer än en nerknarkad, överviktig föredetting för många människor i Europa. Visst, han var på turné i Las Vegas men han var definitivt inte lika stor som han var när han var på toppen, han klarade inte av (som MJ) att toppa sig själv.

Men när han dog så vart han ikonen, legenden.. Kungen av rock! Varför reagerar folk så då? Jo, antagligen eftersom människor som Elvis Presley och Michael Jackson är såna ikoner redan i livet, många människor kunde till och med tvivla på om Michael ens var mänsklig! Ändå försöker median förstöra dem med olika anklagelser, press osv. för att bevisa för oss själva att de faktiskt är mänskliga. Men sen när de dör, då är de beyond oss och blir något större, något som vi inte ens kan röra vid! Det är då de kan bli som riktiga Guda-bilder, det är så vi människor funkar..


Så, nu har jag fått ur mig allt jag velat säga, dock förstår jag inte varför jag försvarar mig egentligen... om det irriterar er så otroligt mycket så läs inte min blogg då, enkelt! Juste, den 26 september så ska jag och min vän Lina på den stora hyllningen för Michael Jackson i Wien (det är den resan jag nämnde att jag och Lina höll på att planera!) Michael Jackson är King of Pop fortfarande och kommer att leva vidare genom oss, jag vill hylla honom på något sätt och det här kändes rätt och är lätt värt pengarna! Åk alla ni som kan, ni kommer inte ångra er!




Jag sökte på google "Michael Jackson, Wien" när jag letade biljetter & detta var det
första  som kom upp! Travellink har skapat en paketweekend till Wien för MJs Tribute!



Den officiella hemsidan för eventet och för köp av biljetterna hittar ni här!

Saturday

Godmorgon! Idag är jag uppe i tid av flera anledningar, en av dem är att jag börjar jobba kl 10 idag! Jag är så himla trött för jag somnade inte förrän tre imorse, så otrooligt onödigt då jag ändå bara var hemma igårkväll.. Jaja, idag kommer Ida och Lina i alla fall så jag hämtar dom direkt efter jobbet på stationen! =) Woho! ♥

Förlåt för de korta inläggen men jag måste börja fixa iordning mig nu, måste dra om ca 20 minuter! Puss, vi hörs ikväll! ♥

2 Bilder från Dublin (lånade av Mikkan)!
 
 

Mysig hemmakväll!

Hej guys! Nu är jag hemma, jag jobbade till 20 sen mötte Anna upp mig här i Farsta så drog vi till "Filmkedjan" och hyrde en riktig tjejfilm! Nu ska vi äta halloumi, morötter med dipp och annat gott och dega framför filmen! Ingen av oss orkar gå ut ikväll, jag är så himla trött!

Orkar inte blogga mer ikväll, hehe! Vi hörs imorgon, då kommer Ida&Lina hit också! ♥

Tearful goodbye!

Hellu, hoppas ni har haft en toppendag! Jag och syrran drog ner till stranden, låg där och frös i en halvtimme och gick hem igen haha! Fyfan, det blåste verkligen iskallt så vi gick hem till mig och kollade på Moonwalker som jag köpte i Dublin. Helt otroligt hur vacker han var under 80-talet.. Även i början på 90-talet men denna är ju inspelad 1988 så man ser inte längre fram än det..!

Nu ska jag hem till Lidingö, jag mååste tvätta och det finns inga tvättider här förrän i helgen och jag behöver kläder! Sen ikväll ska jag och Sofia till en restaruang och möta upp Mikkan och massa andra för att fira av henne, på lördag flyttar hon till Gotland för att plugga, buhu! Nästa söndag flyttar Sofia till Valencia till december så det blir bara jag och Cissi kvar... Jaja, min höst kommer bestå av småresor för att besöka mina tjejer; Astrid, Josse, Sofia, Mikkan, Sandra etcetc.

Cissi är kvar i alla fall, min kära vän! Juste, hon ska på nån middag ikväll där bland annat prins Carl Philip kmr vara, haha gissa om hon springer och letar klänning i stan! Hon har ringt mig idag såg jag nu, ett missat samtal så hon har antagligen panik, gotta call her up!

Min Mikkan, vad jag kmr sakna dig!
 


Vi hörs imorgon! ♥

Soliga, lediga torsdag!

Godmorgon på er! Haha, det vart inte så tidigt för mig igår i alla fall.. Jag kom inte i säng förrän 4, jag satt vid datorn och kollade runt! Hahah, jaja jag får skylla mig själv om jag är trött nu för min syster kommer kl 11 så jag visste redan igår att jag var tvungen att gå upp vid den här tiden! ^^, Vi ska ner till stranden och sola i det här härliga vädret, åh vad det är skönt att vara ledig! =)

Såg att Tokio Hotel har släppt en liten förhandsvisning på deras nya singel Automatic/Automatisch + att en annan låt, Love and death verkar ha läckt ut! Deras nya sound är väldigt likt Linkin Park och jag gillar Linkin Park, dock är jag inte så jättelycklig över de nya låtarna, jag vill höra bättre! Typ som när Pain of Love och On the dark side of the sun läckte ut, hu som helst så väntar jag på albumet helt enkelt så får man se! =)
 

 


Ha en fin dag i solen, guys! Kolla in mina Dublin-inlägg med massvis av bilder lite längre ner! Puss! ♥

Dublinresan publicerad, FINALLY!

Hey guys! Jag bytte tid med Carolina så jag slapp stänga idag, kom ifrån jobbet vid åtta så jag och Anna kunde få lite quality time! =) Vi fyllde bordet med godsaker, drog på O.C och degade framför det medans vi åt middag! It's good to be home after all..!

Angående Dublin-inläggen.. Puh, gud vad jag har kämpat med att få ut inläggen om resan! Jag har hållt på sen 11 ikväll, jag la upp det lite annorlunda denna gång! Jag gjorde alla inlägg först och sen publicerade jag dom med den sista dagen först så att "Dublin dag 1" ligger högst upp, enklare att läsa om resan om allt ligger iordning, med dag 1 högst upp! Det blir mycket bilder men kolla igenom om ni har lust, jag vill ju ha alla mina resor publicerade så nu är det gjort!

Mitt och Annas kvällsmys!
 

Snart ska jag hoppa i säng, ska bara planera lite grejer med Lina! En till resa är på G redan, får se hur det blir! Kolla gärna igenom och kommentera Dublin-inläggen! =) Vi hörs imorgon ♥

Dublin dag 1

Den 13e augusti drog vi alltså till Dublin, jag och tre av mina absolut bästa vänner! Det är inte mycket att skriva om den första dagen, flyget dit gick bra, flygbussen i Dublin stannade bara några 100 meter från vårt hotell så allt var genomtänkt! Haha, vi hittade dock ändå inte till vårt hotell så vi tog en taxi och han körde oss inte så långt hehe..! Han var jättesnäll och bjöd oss på den taxiresan, irländare är underbara!

Eftersom klockan var så mycket så checkade vi bara in och la oss, eller jag och Mikkan tog en 20-minuterspromenad för att kolla oss omkring lite, det var totaldött i området (inte så konstigt klockan 2 på natten en torsdag!) men jaja, sen gick vi och la oss och somnade kanske vid halv tre (irländsk tid)!


Myskläderna på, jag hade en svart klänning under minmin XXL-tröja som jag
köpte i New York förra året (reser alltid i den nu mer!) och ett par legins till det!
 

Mötte upp Cissi och Mikkan på Ropsten!
 

Sofia mötte vi på centralstationen innan vi alla fyra hoppade på flygbussen,
Sofia och jag i våra vita skor, såg fram emot att gå ut i ösregnet hehe!
 
 

Cissi, jag och Mikkan på Skavsta!
 

Osminkade och trötta Sofia och jag på flyget!


Cissi och Mikkan satt lite längre fram, medan Sofia sov så hörde jag hur dom
satt och skrattade konstant (som alltid, så tillslut sprang jag fram till dom!)
 
   

Framme! DUBLIN, I'm home!♥
 
 

Flygbussen påväg till hotellet!
 

Lite bilder på hotellet & rummen, det var ett 4stjärnigt hotell som låg i Ballsbridge, 
(typ där jag bodde förra året) som endast tog 10 minuter in till centrum att gå!
 
 
 
 

Cissi och Sofia bodde till vänster & jag med Mikkan i rummet till höger!
 

Mikkan på vår lilla nattpromenad!
 

Dublin dag 2

Detta var en låång dag! Vi ställde klockan på 10 för att komma upp i en okej tid, då gick vi till Subway för lite frukost! Efter det så tog vi en liten tur runtom staden för att se oss omkring lite! Jag såg knappt någonting av Dublin förra året då vi bara var där i 2 nätter och vi hade fullt upp båda dagarna (och nätterna..)! Hur som helst så shoppade vi lite och helt enkelt njöt av Irlands gator!

Vid lunchtid så köpte vi med oss lite mat och satte oss i St Stephen's Green Park (påminner om New Yorks Central Park eller Londons Hyde Park, den ligger mitt i city) och läste lite! Jag köpte The Final Years of Michael Jackson - Unmasked, väldigt intressant faktiskt men oj vad källkritisk jag blir! Sen drog vi i varje fall hem till hotellet igen för att vila upp oss lite inför kvällen!

Vi gick först ut och käkade middag på nåt kina-hak (nej det förtjänade definitivt inte att bli kallat restaurang =P) och sen drog vi hem och förade lite och fixade iordning oss inför kvällen! Först åkte vi in till stan och mötte upp Ultan (vår irländske vän som vi träffade i Spanien när vi var där för 2 år sedan, sen har vi hållt kontakten! Detta var första gången vi träffades sen den resan!) på nån klubb som hette Daisy Riley, tror jag! En fin klubb med bar, lite dans och restaurang! Sofia och jag gick runt och letade efter honom, tillslut såg vi honom jag hoppade på honom bakifrån och kramade om honom, så kul att se honom igen!

Cissi och Mikkan hade glömt legen så dom fick åka tillbaka till hotellet och hämta det (poor things), jag och Sofia gick in till Ultan som redan var där med sitt jobb! Vi drack, snackade skit och dansade där i en timme eller två innan vi gick vidare till ett ställe som hette Capitol med billiga drinkar (5 euro för alla drinkar innan 12)! Vi kom dit vid elva så vi körde hårt den timmen, det blev mojithos, margaritas etc! Sofia hittade några söta tjejer som var jättetrevliga så vi satt alla och drack tillsammans! De följde även med oss till Lillie's sen också!

Jag känner vakten där (tack vare syrran och Anna från förra året) så jag och Sofia kom in gratis (fick ta med mig en vän in gratis) resten fick betala =P På Lillies dansade och festade vi ända tills de stängde, sjuukt kul hade vi! I början av kvällen så önskar jag Dirty Diana med Michael Jackson, men DJn svarade "I don't play that kind of music here!", 5 minuter senare så står jag i baren ochs å hör jag introt till låten och hoppar ner på dansgolvet! Det vart vår Dublin-låt så där står jag, Cissi, Mikkan och Ultan (Sofia var i baren med nån) och totalrockar till låten och under refrängen skriksjunger hela dansgolvet "DIRTY DIANA", så grymt! Kvällen var grym, men som ni vet så hade jag inte druckit på en månad innan vi åkte till Dublin så jag vart otroligt lättpåverkad! Så i slutet av kvällen var jag helt slut i huvudet och då var det bara rätt hem!

Grym fredag i Dublin, så här kommer en heel del bilder!

Såhär såg Mikkan och jag ut denna dag!
 
 

När vi började gå in mot stan så märkte jag att vi bodde nästan mittemot
hotellet som jag, Anna och Amanda bodde på året innan, haha fett ballt!
 

Frukost på Subway
 

Turistade oss lite i stan!
  
  

Mös i St Stephen's Green Park!
 
 
 

Vi förflyttade oss sen till hotellet, jag fortsatte läsa min bok..
 

Medan Mikkan kom på ett smart sätt att röka ut genom fönstret, stolt mask!
 
 

Middag på Kina-haket!
 
 

Förkrök!
 

Fixar oss!
  

Picture spam på oss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofia och jag med vår Ultan!
  

Sen kom Cissi och Mikkan, babes!
 
 
Lite fler bilder från Daisy Riley's!
 
 
 
 
 

Filmade lite från när vi satt i baren!
 

När vi var påväg ut så märkte vi att musiken var bra men ingen dansade, så vi drog
igång stället innan vi gick vidare genom att dansa loss som fan tillsammans! =)
 
 

Haha, Ultan vart förföljd av några apjobbiga killar!
 
   
 

All five!


Sen drog vi vidare till baren med billiga drinkarna!
 

Bilder från drink-baren!
 
 
 
 

Några söta tjejer vi hängde med på baren, de följde även med oss till Lillies!
 

Sen drog vi vidare till Lillies vid 1-tiden!
 
 

Jag och Cissi behövde akut gå på toa så vi sprang in på första baren & lånade
toan, en av de gulliga tjejerna följde med och hon ville ha bild med oss båda.. =P
 
 

Sen fortsatte vi igen mot Lillies!
  
 

Lite bilder från Lillies får avsluta den galna natten!
 
 
 
 
 

SÅ! Herregud vad mycket bilder det blev, ni anar inte hur många fler jag har! Fan vad vi klickade med kameran denna kväll! Jag lägger ut så pass många så tjejerna kan kopiera bilder härifrån så slipper jag skicka om och om igen på msn! GRYM kväll i alla fall, spårad men kul!

Dublin dag 3

Idag var vi otrooooligt sega, vi sov till 12-13 på dagen och då drog vi oss ut för att få något i magen och sen gick vi hem igen! Det var ganska dåligt väder hela dagen så vi hade inte så dåligt samvete..! Vi låg inne i Sofia och Cissis rum i deras dubbelsäng alla fyra och kollade på TV, käkade onyttigt och skrattade åt massa grejer från igår! Skönt att göra en sån här resa med ens närmsta tjejkompisar, man skäms verkligen inte om något!

Men tror ni vi låg hemma ikväll? Neej, utgång igen såklart för det är ju lördag! Vi fixade oss iordning och åkte in till stan, först gick vi till någon randome bar och tog några glas vin! Jag vart uttråkad på den baren så jag släpade med mig Cissi på en liten promenad bland alla klubbar! En klubb (The Village) såg lockande ut så vi frågade vakten hur det var där inne och han var jättetrevlig (verkligen inte sliskig eller något) och sa att vi fick komma in utan att behöva betala inträde, så vi drog tillbaka till Mikkan och Sofia som satt kvar i baren, hällde i oss vårt vin och drog till The Village där vi spenderade resten av kvällen!

Vi var alla slitna från gårdagen men vi hade roligt, vi dansade och shottade tequila (Spanien-flash backs!). Vid 3-tiden hoppade vi in i en taxi och åkte hem, då var vi totalslut och behövde bara komma hem! Jag var dock inte så sugen på det då jag hade träffat en jättesöt irländare, dagen efter fick jag dock reda på att han inte var så söt som jag trodde han var, så det va nog bara bra att vi åkte hem i alla fall! =)

När vi kom hem så stupade Sofia i sängen på en gång, hon var jättetrött! Cissi, jag och Mikkan var inte alls trötta så vi satt i vårt rum i våra filtar med chips och cigg och bara pratade i timmar med MJ i bakgrunden från ipodhögtalaren! Det har blivit mycket MJ-musik denna resa då alla vi fyra älskar Dirty Diana, Mikkan har varit ett stort fan hela sitt liv och aah ni vet ju om mig! Det var en mysig avslutning på kvällen i alla fall! =)


Vette fan vad vi garvade åt här men något var det, fan vad vi har garvat
under den här resan, min mage har hållt på att spricka flera gånger! :D

 

Mot Bagel factory för frukost, vi köpte med oss hem till Sofia & Cissi oxå!
 
 

Mys i deras säng framför TVn och böcker med chips och bagels!
 
 
 
  

Simsalabim, vi är fixade inför kvällen!
  
 

Mot stan, tjejer!
 
 


Vi på den första baren!
 
 
 
 

Världens snyggaste tjejer!
 
 

Vid garderoberna på The Village!
 

Tequilaa!
 

Owning the dance floor!
 
 
 

Alla fyra ♥ älskar er obeskrivligt mycket!
 


I taxin påväg hem!
 
 

Hittade 2 bilder på mig och Mikkan från när vi kom hem från krogen på natten,
precis innan vi hoppade i säng, helt osminkade men fortfarande taggade, haha!
  

Det var bilderna för lördagen, söndagen var vi lite mer aktiva på! Kolla in inlägget "Dublin dag 4" and I'll prove it!

Dublin dag 4

Idag var vi faktiskt lite turistiga, måste jag säga! Hehe, närå men vi åkte en turistbuss för att få lite av allt helt enkelt! Det var en mulen dag också så det var perfekt att sitta under tak! Dublin är en otroligt mysig stad (rekommenderar den starkt till er som älskar storstäder, like me!) och vi hade världens bästa guide! Han var otroligt charmig och lätt att lyssna på, han drog skämt lite då och då men samtidigt pratade om det kulturella vi passerade!

Irland kan man beskriva med ett annat ord - Guiness! De är besatta av sin öl, helt otroligt! Vi åkte förbi en stor Guiness-fabrik och flera av stoppen som bussen gjorde handlade om ölen, haha! Så synd att ingen av oss fyra är öldrickare, jag vet några av mina vänner som hade dött för den där fabriken..! Efter bussturen så gick vi hem för att vila lite, det hade börjat regna så det fanns inte så mycket annat att göra! Vi gick och köpte lite take-away food och drog sen hem för att mysa lite tillsammans!

På kvällen så bestämde vi att ta det lugnt, vi skulle ju flyga hem dagen efter och det var söndag! Så vi mötte upp vår kära vän Ultan och drog till en riktigt irländsk pub (indeed!). Det var en mysig kväll, väldigt lugn och vi satt bara och pratade om allt från varandras jobb till hur sjukt konstigt svenska låter i en utländsk persons öron! Haha, vi skrattade tills vi grät när han försökte härma oss, vi låter nästan finska! Det är ju helt hemskt men jag förstår ändå vad han menade när han härmade en, svenska består trots allt av mycket konsonanter, ett "hårt" språk jämfört med engelskan som flyter på mer.

Vi drog hem ganska tidigt då Ultan skulle upp tidigt för att jobba och vi var trötta också, så vi kramade honom hejdå (miss you already hun!) och sen vandrade vi hemåt! Vi bodde bara ca en kvart från centrum så vi sparade på taxipengar och tog en kvällspromenad! Mikkan och Sofia med deras bambiben låg 100 meter framför mig och Cissi på bara fem minuter så jag och Cissi går själva och skämtar och garvar så vi nästan kissar på oss hela vägen hem! Haha nä juste, vi tog ett stopp vid spar för att köpa lite nattsnacks framför TVn, hehe!

Turisterna! Hehe, det kmr lite bilder från turistbussen också!
 
 
 
 
 
 

Påvägen tillbaka till hotellet så köpte Mikkan en tidning och där ingick det
en otroligt snygg handväska! Haha, den ser ut som pappkassarna på ICA!
 

Mös i våra otrooligt sköna sängar!  
 

Efter en stund kom Sofia in och klagade på att vi faktiskt var i Dublin och 
borde gå ut och göra NÅNTING (Cissi mådde lite dåligt så hon sov), tillslut 
lyfter vi våra arslen och följer med Sofia och käkar mat, sen går vi tillbaka haha!  
 

På matstället, thaimat!
  
 

HAHA, det låter så fett kul när det blir grön gubbe i Dublin, vi var tvungna att filma!
 

Färdigfixade inför kvällen!
  
 

Jag och Cissi i stan, i väntan på Ultan!  
 

The babes!
 

På puben med Ultan!  
   

Cissi och jag påvägen hem, fett kul hade vi! XD
 

När vi kom hem så väntade tjejerna i sängen med snacks, yeay!
 

Sen packade jag ner det sista i väskan innan vi gick och la oss, mysig kväll!

Dublin dag 5 (och natten till dag 6)

Denna dagen vart ganska oväntad! Vi gick dock upp i tid, tog våra väskor och ställde dom i receptionen så vi slapp släpa på dom medan vi var ute och shoppade! Det var en mysig dag på stan och vi hann till alla affärer vi ville till innan vi åkte hemåt! Sen inser vi att klockan vart lite mycket och springer som fan till flygbussen, åker till flygplatsen och springer in till incheckningen!

Vi står i kön  men märker att killen framför oss blir nekad att lämna in sin väska, då har de helt plötsligt stängt incheckningen och vägrar ta emot våra väskor! Vi får såklart damp, samma sak med killen framför oss men de är iskalla och vägrar hjälpa oss! Sofia hade tur som hade ett sånt litet bagage att det kunde räknas som handbagage så hon sprang till flyget, vi andra tre satt som tre stycken fån, helt fast i Dublin!

Vi sätter oss och börjar asgarva, för vad ska man göra? Jag börjar springa mellan olika flygbolag och försökte finna andra flyg men det gick inga flyg till Stockholm inom 3 dagar..! Så tillslut fixar vi ett flyg till Göteborg med SAS, dock mellanlandning i Köpenhamn! Vi hade inget annat val så vi flög till Göteborg (landade 23.30) och där tar vi ett nattåg som gick 02.50, så vi sprang runt i GBG och flummade i tre timmar, haha jag måste säga att resan hem var spårad men sjukt kul ändå..!

Packapackapackaa..
 

Time to go!  
 
 

Vi började dagen med frukost i St Stephen Green Park!  
 
 
 

Sen började vi shoppingdagen!  
 

HAHA!  
 

Fina St Stephen Green Park!  
 

Glada efter en lyckad shoppingdag!  
 

Precis satt oss på flygbussen, helt sönderstressade!
 

Cissi&Mikkan satte sig på golvet mitt på flygplatsen och försökte sansa sig =P
 

 Buhu, ska jag skratta eller gråta?!
 

Mikkan: Meeh det lööser sig, leee! =D   
  

Fuck Ryanair!
 

Cissi och Mikkan på flyget mot Köpenhamn, haha happy faces alltid!  
 

Opeppad på den långa resan!
 

Såklart ska dom somna på en gång!  
 

På flygplatsen i Köpenhamn, haha det bästa var att mamma ringde mig så
klickade jag bort henne för jag ville inte svara när jag är utomlands pga de
dyra kostnaderna (mamma trodde ju att jag var hemma i Sthlm) så jag slår
henne ett sms istället där jag skriver "Kan inte svara just nu, är i Köpenhamn,
förklarar så fort vi landat i Göteborg, puss!" Haha, mamma ba What the h*ll?!
 

Trötta, osminkade, slitna men fortfarande ler vi...
 

...för vi fick juice gratis! =D  
 

Cissi på flyget, fortfarande lika glad haha! :D Och den där lilla ungen bakom 
henne, han sprang fram och tillbaka genom hela flyget om och om igen! =P  
 

Mikkan på flygbussen mot GBG centrum! Så himla snäll busschaufför, han 
lät oss åka med våra flygbussbiljetter vi hade för hemresan vi skulle gjort 
från Skavsta flygplats i Sthlm, han tyckte så synd om oss så han lät oss gå!  
 

Weeeey, vi är i GBG! Suck..  
 

Mikkan och jag delade toa för det kostade en 5-krona, jävla nitlott att jag drog 
i fel dörr för det stank så jääkla mycket piss inne på den toan, skitäckligt!  
 

HAHA, denna lilla skruttiga vagn stod på samma spår som vårt tåg skulle
komma in på, dock var klockan kanske halv ett på natten här och tåget
skulle inte komma in förrän halv tre, men fan vad vi garvade åt det!
 

Såhär trötta var vi! Filmade när vi drev med den lille vagnen! Varför den stod där var
antagligen för den blivit parkerad så länge, de körde bort den en kvart innan vårt tåg
kom in! Btw, i slutet börjar Cissi sjunga "Dirty Cindy, yeaa", det är internskämt =P
 
Haha!
 

Shoppade loss på Shell gjorde vi oxå! =P
 

Cissi och Mikkan på tågstationen, där satt vi ett par timmar.. =P
 

Det där var efterlängtat att läsa!
 

Cissi och Mikkan, ÄNTLIGEN på tåget som tar oss HEM!
 

Pigga och snygga klockan halv sex på morgonen, nyvakna och snart hemma!  
 


Japp, det var denna resa det! Ni som tagit er igenom allt detta, congrats! =P Grymt rolig resa var det, med världens bästa tjejgäng! =)

Dublin-Shoppingen

Tror ni jag har sovit någonting sen jag kom hem imorse? Nej, inte ett dugg! Jag har bara suttit vid datorn, ätit lunch och fixat med grejer som jag köpt med mig hem från Dublin! Aow, jag saknar Dublin redan.. Det är skönt att vara hemma för såna resor är slitsamma på kroppen men jag saknar själva staden, människorna..! Dublin är lätt en stad jag skulle vilja plugga i eller bara bo och jobba i under ett år eller två.. Underbara Irland!

Detta fick jag med mig hem från Dublin!

2 par skor, jättesköna och kostade endast 3 euro/st!
 

Mystofflor + mysstrumpor, 2 koppar och en kylskåpsmagnet (kiss me I'm
Irish är en intern grej mellan mig och Anna, haha!) till mig och Anna!



En tygkavaj med blått innehåll från Penneys!


Lite MJ-grejer (de hade huur mycket som helst i Dublin!)
 

Sen köpte jag lite sovenouier-grejer till Eugenia eftersom hon fyllde år precis
innan jag åkte! En sån där liten nyckelring "a little Irish luck" köpte jag till mig
själv också, dt är ett äkta fyrklöver i och fyrklöver är ju som en symbol för Irländare
och bringar dig lite irländsk lycka, det bär jag lätt med mig varje dag på nycklarna!

 


Nu måste jag kila till jobbet (BUHU) och sen ikväll åker jag direkt till Astrid, men vi höres imorgon igen vid 22-tiden då jag har massa grejer att göra imorgon och sen jobbar jag stängning! Men då lovar jag att slänga upp alla Dublin-inlägg med bilder och text! Ha det great tills dess! ♥

D.Ö.D!



Hej!! Okej.. Förutom att vi missade incheckningen med ca 2 minuter (HATA Ryanair) så vi inte fick gå på vårt plan utan istället köpa ett nytt flyg för ca 2000 kronor/person till Göteborg (det inte fanns några till Stockholm) med mellanlandning i Köpenhamn, där satt vi till 3 imorse innan vi fick betala lite över 500 kronor för ett nattåg till Stockholm, så var resan GRYM!

HAHA, berättar mer senare när jag slänger upp inlägg om varje dag i Dublin! Men fa-aan vad vi garvat hela natten för hur komiskt det var, vi tog en liten rundtur påvägen hem helt enkelt! ^^, Nu är jag helt DÖD dock men bilder och så kommer nog senare idag eller imorgon! Jag jobbar 16-20 och efter det ska jag hem till min älskade vän Astrid som kommer hem från Sydamerika efter 3 månader idag, och imorgon flyttar hon till Blekinge där hon ska plugga så det blir en intensiv kramkväll!

Bild från underbara Dublin, alla vi fyra plus vår kära irländare Ultan!
 


Hörs senare, ska bara gå och dö så TRÖTT jag är!

DUBLIN BABY!

Nu åker jag hem till Lidingö för att gymma och hämta passet, ikväll drar vi!!

Bildspam på oss fyra från när vi var i Spanien sommaren 2007 tillsammans
med 2 av våra andra vänner! Bilder på Mikkan, Sofia, Tillan & Cissi, små och
okunniga 17åringar i UNDERBARA San Sebastián, faan vad kul vi hade och
faan vad kul vi ska under denna resa i Dublin, vi fyra tillsammans (& Astrid
egentligen men hon är fortfarande i Sydamerika då) är komplett, BÄST! ♥

  
 
 
 
 

SO LONG SUCKERS! Vi hörs på måndag den 17e på kvällen (sent) när jag kommer hem igen, om jag inte (mot all förmodan) sätter mig på något internetcafé för att uppdatera men det är nog inte så troligt, nu äre semester som gäller! Ha det bra här hemma allihopa, men hitta inte på för mycket kul när jag inte kan joina! ;)

Mysig hejdåfrukost med sambo!

...då måste vi faktiskt göra GI-pannkakor, även om vi inte har ägg så letar vi upp ett recept "pannkakor utan ägg", sådeså! Till det har vi frysta bär, turkisk yoghurt och massa annat gott!

 
 

Färdigpackad, det gick ovanligt bra att få ner allt denna gång! (Kassen är det
bara lakan i, det ska inte med till Dublin). En rullväska och min handväska!  

Torsdag, todaay! =D

Godmorgon! Detta var ganska konstigt, jag ställde klockan på 10.45 men vaknar upp några minuter efter nio, helt klarvaken! Jaja, då har jag mer tid på mig innan jag drar mig! Anna tvingade mig att se på ett O.C-avsnitt igår vid halv ett (okej, jag ska inte säga att jag var svårövertalad, dealen var att hon skulle smälla en harkrank i mitt rum.. ^^,)

Nu har jag allt packat, ikväll flyger vi (ganska sent) från Stockholm och landar runt midnatt i Dublin! Gaah, jag är såå taggad och lycklig! Jag ÄLSKAR ju att resa (ganska lätt att lista ut när man tittar på alla resor jag har gjort) och nu får jag äntligen ta mig ut i världen igen! Senast jag reste var i mars till London, mars är ju aslänge sen! Nu ska jag slänga i mig lite frukost och gå igenom all packning, slänger upp ett inlägg till innan jag drar mig! ♥

Mikkan, Sofia och Cissi, precis gått av planet i Barcelona 2007!
 

Sofia och jag i Indien med skolan, januari 2008!
 

Girls just wanna have fun!

How to loose a guy in ten days

Romance, romance, romance... Hur tjejig känner man sig inte när man sitter framför TVn med en sån där stor knäckebrödsring som man doppar i philadelphia, snyftandes till en riktigt klyschig amerikans tjejfilm? Japp, så blir det när jag slår på TVn på kvällen och är ensam hemma, snyft jag vill också träffa någon! Inte bara träffa någon randome person utan träffa någon som man känner det där klicket med, det där underbara pirret..!

Hur som helst, nu är jag färdigpackad och väntar på att Anna ska komma hem! Vi måste leta fram hennes adapters som jag måste låna med mig till Dublin och ha lite quality time eftersom jag åker bort i 5 dagar imorgon! 5 dagar ifrån varandra är länge nu när vi umgås varje dag juu!

 


Jaja, vi hörs imorgon innan jag drar mig, gaah vad jag längtar!! ♥ ♥

Packar!

Eller jag borde göra det i alla fall.. Jag har så svårt att komma igång med packning, varje gång! Mikkan har ju fest ikväll men jag som inte har hunnit packa än kunde ju inte komma.. Wellwell, alltid den ständiga frågan om vad man ska ha med sig och inte! Jag har en tendens (som de flesta tjejer) att dra med mig typ hela garderoben "så jag har något att välja på", varför kan man inte bara bestämma sig innan?

Nu är det officiellt att MJs This is it-konsert kommer på bio den 30e oktober, jag är glad över att få kunna se någonting från konserten nu när den riktiga turnén inte kan bli av..! Det pratas även om en hyllningskonsert i september i Wien där hans bröder kommer hålla i den tillsammans med fler internationella artister.. Blir den av så åker jag utan tvekan, jag vill säga hejdå till Michael på ett mer officiellt sätt som att åka till en enorm hyllning för honom!

Dock blir jag lite skeptisk när jag läser om hur de skapar bios och hyllningskonserter för honom, det känns som de bara försöker göra pengar på honom och hans existens men samtidigt så kan man inte förneka att ingen kan få nog av MJ. Vi vill bara ha mer av honom, se hur konserten skulle blivit och höra mer av hans musik så jag kan ändå inte klaga och ni kommer se mig på båda dessa event om de blir av..!

Nä nu MÅSTE jag börja packa, ska försöka hinna träffa Linus på en kvällsprommis igen också, han ska upp 4 imorgon bitti så jag måste nu skynda mig så han inte hinner somna! =P Hörs senare! ♥

Vänner är bra att ha ibland...!

Speciellt Linus som ringde mig i perfekt tajming, jag hade stängt av min väckarklocka i sömnen och om han inte hade ringt mig hade det blivit en fetförsovning för mig! Måste åka om en halvtimma och jag måste fixa min lunchlåda så jag har lite bråttom, men vi hörs ikväll! ♥

Inget besök på hemmaön ikväll

Vilket tråkigt väder det vart idag, eller hur? Så alla bangade ur att dra till Kappsta ikväll så jag drog hem till Farsta istället för Lidingö och gick en kvällspromenad här med Linus! Det var nog bra ändå för jag är så himla trött och på torsdag åker vi ju till Dublin, där kommer vi göra allt utom att ta det lugnt, om jag säger så! =P

Imorgon jobbar jag ju 11-20 också och kvällen efter åker jag så jag måste packa hela kvällen imorgon, waah är så TAGGAD!! =D Men guys vi hörs imorgon innan jag drar mig till jobbet, pussar! ♥

What the..? Sorry men tummen ner till deras nya look, inte snyggt! Bills stil är
totaalspårad, han är så out of it nu! Hängiga EMO-byxor (no offence) som sitter
tajt där nere med stora svarta kängor, upptill en svart väst och svartvita dreads?
Det är för mycket blandat och näääe, felfelfel!Tur att de fortfarande gör grym musik
(i alla fall Pain of love och The dark side of the sun lät ju asbra) så jag väntar på
albumet, alltid nice med ny musik i ipoden! Jag är forttf ett fan till THs musik såklart!

 

Jag gillade deras gamla look bättre, det var verkligen Tokio Hotel med Bills hår! 
  

Jaja, svik mig inte med nya albumet bara så klagar jag inte! ^^, =)

2 days to go!

Morrnmorrn på er! Jag sitter här som vanligt och äter frukost framför datorn (bröd med philadelphia + lite yoghurt med blåbär och nötter i) och lyssnar på härlig 80-talsmusik! Jag hade gjort vad som helst för att få ha varit ungdom på 80-talet! Typ fyllt 18 år 1980, som min mamma!

Hur som helst, jag har precis gjort mina matlådor (behöver lunch och middag då jag jobbar 11-20), det blev lax med dinkelpasta till lunch och kyckling med quinoa till middag! Är lite dålig på att göra salladerna men de blir så dåliga om man inte äter dom direkt, tkr jag!


I hur många andras kök ser det ut såhär en kvart efter de stigit upp på morgonen? Jag känner mig hurtig, hehe!
 


Nu drar jag mig mot jobbet snart, ikväll ska jag till Kappsta (en uteplats på Lidingö) där det ska bli som en slags avslutning för alla som flyttar och pluggar i höst! Jag måste ju säga hejdå till mina gamla vänner som far ut till andra delar av Sverige (och även utanför Sverige), sen sover jag på Lidingö och jobbar 11-20 på onsdagen så vi hörs inte förrän på onsdag kväll igen om jag inte lyckas blogga lite från Lidingö! ha det gött, folket! ♥

Gamla inlägg

Jag sitter och kollar igenom gamla inlägg på min blogg, lustigt nog så skriver jag i mitt allra första inlägg att det är tre dagar kvar tills det bar av till Dublin (jag åkte ju dit med Anna och syrran i maj-juni 2008), och det är tre dagar kvar till Dublin idag också, fast denna gång åker jag med Sofia, Cissi och Mikkan! Haha, ganska sjukt egentligen att jag läser det inlägget just idag då det är 3 dagar kvar tills jag åker till samma stad igen!

Jag och syrran i Dublin 2008!
 


Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon innan jag drar mig till jobbet! ♥

Moonwalker



Helt otroligt att jag inte har sett hela än, det blir det ändring på snart!

Three days to go!

Tjenixen! Åh, vad jag hade det härligt igår! Jag låg i mammas underbara solstol och stekte på vår veranda! Den solstolen slår allt, jag hade kunnat lega där i tre år! Men jag behövde dra mig tillslut för att komma iväg till gymmet, mamma hjälpte mig med min tvätt (tack mami♥) och på kvällen tittade jag på film och chillade!

Idag gick jag upp vid halv nio och tog en springrunda innan frukost (shite, det var länge sen jag gjorde det! Sär vad jobbigt det var!), och efter det åkte jag och pappa hem till mig i Farsta med all min tvätt (så snällt att jag fick skjuts!) sen släppte han av mig vid Karlaplan (det passerar man ändå om man ska mot Lidingö) för jag skulle fixa naglarna!

Efter det så gick jag på stan för att köpa med mig det sista inför Dublin, jag hinner det inte någon annan dag då jag jobbar 11-20 imorgon och på onsdag, och torsdag så drar vi ju! Jag köpte lite sminkborttagningsmedel, smycken, en ny klänning (yeay!!) och så..

Lite bilder från igår och på shoppingen:

Jag, lite röd efter solningen i min röda bikini!
 
 

Nya klänningen!
 

Smycken av och på! En stor ring och ett par armband!
 
 
 

Såhär blev naglarna (det ser ut som jag dränkt min hand i BUS men det
använder jag inte, det måste varit något med blixten eller att jag solade igår..!
 

Jag fyllde en hel resväska + en papperskasse med kläder som behövde tvättas..
 


Nu ska jag och Anna ha O.C-race, det var länge sen känns det som...! Vi köpte med oss lite naturgodis oxå, gick bara inte att motstå idag.. hehe, ha en fin måndagskväll! ♥

Ändrade planer!

Jag drar hem till Lidingö nu på en gång istället, egentligen tänkte jag dra efter solningen men jag måste hem och tvätta (det finns inga tvätt-tider i vår tvättstuga innan jag åker till Dublin) medan det fortfarande är soligt ute då jag ska tvätta lakan som man kan hänga ut! Haha, fett intressant att läsa om det här, va?

Jaja, jag drar mig nu så då hörs vi inte förrän imorgon efter jag fixat naglarna, hare gött! ♥

Bilder från grillningen igår!


Godmorgon! Åh, det vart megalyckat igår när vi grillade! Det var ett ställe i Farsta som jag och Linus hittade under en kvällspromenad förra veckan, stället var så sjukt mysigt att vi valde att dra tillbaka! Vi grillade, drack, åt och pratade hela kvällen och långt inpå natten! Vi kom dit vid 9 och drog inte hemåt förrän halv 3, då var det verkligen mörkt i skogen! Det vart iofs mörkt redan vid halv elva-tiden, riktigt mysigt att sitta vid en eld vid vattnet då med en bar himmel!

Vi satt som i en liten dunge med skog bakom oss, framför oss var bara vattnet, stjärnorna och månen! Helt otroligt vackert det blev när solen hade gått ner, magiskt! Detta ska vi lätt göra om någon gång, jag älskar att sitta vid en eld på kvällen! Det är så mycket mer sommar för mig än en uteservering eller till och med att sola, att sitta vid en eld på kvällen med vännerna, det är SOMMAR för mig!

Bilder från igår:

Anna och jag lagade mat för fullt samtidigt som vi gjorde en GI-kladdkaka
som vi tog med igår! Jag måste säga att vi äger på den kladdkakan, grym!  
 

Orgasm!
 

Ingridienser:

* 300 gram 70% choklad
* 4 msk hermesetas eller annat sötningsmedel
* 6 ägg
* 2 dl valnötter
* Kokosflingor istället för ströbröd i formen!

Limpan med Malins och Martins hund =)
 

Malin och Martin körde igång grillarna!
  

Så himla skönt att jag vant mig av vid smink! Enda gångerna jag har på mig
det är om jag ska ut och festa, inte på jobbet eller om jag bara ska träffa vänner,
det är så befriande! Jag var så röd i ansiktet igår pga att jag solat hela dagen.. =P
 

Först trodde jag att det bara skulle bli jag, Anna & Linus! Men sen fick Anna
med sig sin bästa vän Malin, hennes pojkvän Martin och deras hund! =)
Jag fick med mig lillsyrran =D...
 

..Måns haha, coolingbilden!
 

Och min älskade barndomsvän Amelie =)
 

Grillning!
 

Detta ställe hittade jag och Linus av en slump när vi tog en kvällspromenad
en gång, det var så himla mysigt så vi tänkte att vi lika gärna kunde dra tillbaka!
 

Älskar månen, speciellt när den speglar sig själv i vattnet sådär! Btw, jag
måste bara säga att min kamera äger på såna här bilder!
 

Annas och min halloumi blev dock katastrofdåligt =( =P
 

Viran lekte pyroman! ^^,
 

Limpan och jag hehe..
 

GI-kladdkaka med hallon, sjuukt gott!  
 

Måns med mig och med Amelie!
 
 

Amelie, Viran och Måns hämtade lite ved, de verkade ha kul! =p
 
 

Jag och min Anna! ♥
 
Slaaash, såklart!
 

HAHA, Anna hittade en kvist till elden.
 

Viran diggade vår kladdkaka!
 
 
Anna, Amelie och Måns!
 

Viran och jag började fota lite, haha det var typ kolsvart där vi satt! Bara månen
och vår lilla eld som lös upp allt, så när blixten kom så kunde jag inte hålla
ögonen öppna, det gick bara inte!
 
 

Söta Viran och Amelie, trötta precis innan hemgång!
 

En bild på Måns får avsluta kvällen, sötnos!


Sådär ja! Tack alla för igår, aslyckat som sagt! Nu ska jag och Anna ner till stranden och pressa och Viran ska åka hemåt! Vi hörs i eftermiddag när solen slutar ta, as usual! ♥

Grillkväll med vänner!

Tjoho! Äntligen har jag fått mina skor fixade, jag måste tipsa om skomakeriet längst ner i PUB-huset på drottninggatan! De har en grym service och jobbet blir bra gjort! Till skillnad från där jag gått innan och lämnat in dessa skor pga att klacken gått sönder, 2 ggr!!

Jaja, nog om det! Nu ska jag och Anna röra oss ner till Farsta centrum där vi möter upp Måns, Linus, Amelie och Viran! Vi ska ner till några klippor och grilla, dricka och snacka skit hela kvällen! =) Jag har längtat så länge efter sånt här, detta är sommar för mig! Sena utekvällar med vännerna vid en eld, vattnet eller liknande!

Hur som helst, vi hörs sent ikväll eller imorgon! Ha en mysig lördag i det underbara vädret!

Gårdagen!

Hello! Nu är vi uppe från stranden igen, vilken fantastisk dag det är! Igår vart inte riktigt som vi tänkt oss, hehe..! Jag trodde Anna menade att vi skulle till F12 (trodde det var samma sak som trädgården hehe..) men det var fel så vi vandrar runt på centralstationen och letar! Vi skulle ju ut tillsammans med Annas vänner som vi skulle möta där men Anna fick inte tag på dom heller.. 

Tillslut ringer jag Filip och kollar läget. Han säger att Trädgården har bytt lokal och ligger nu vid Eriksdalsbadet, så vi sket i det och drog till Medis på en uteservering istället! Där väntade vi tills Filip och hans kompisar kom in till stan så gick vi in till Debaser! Där mötte jag en gammal jobbarkompis från Konsum, Victor heter han och han slutade för säkert 2 år sen snart..! Skitkul var det att se honom igen!

Kvällen var rolig men jag och Anna vart trötta vid typ 1 (som vanligt) och ville dra hem men den här gången så lät inte Sebbe och Filip oss gå så de sprang och köpte vin till mig och redbull till Anna och höll kvar oss tills 3, haha! Sen skulle dom dra till Mariaberget och se soluppgången men då bangade vi ur, så trötta vi var! Idag när jag ringde Filip så var han i Uppsala på reggaefestivalen! Kl 8 imorse bestämde dom sig för att dra dit så de har inte sovit någonting och hann inte ens hem för att ta med sig ombyte eller någonting.. SÅ Filip haha!

Lite fyllebilder från igår, hehe:

Här vandrade jag & Anna runt, det hoppade kaninungar runt oss, så fel var vi!
 
 

Anna på Debaser, happyface!


Haha, Annas fransar på väskan såg ganska kul ut mellan benen!  
 

Jäpp, skitkul hade vi! Jag sa ju det :P
 

Jonas och jag!
 

Sebbe (hahahahaha, bästa minen!) och Filip!
 

En Jonas (typ hög på 2 ciggbloss:P) mellan Sebbes ben!
 

Posebilder på toaletten, alltid!
 
 

Nu ska jag till stan och hämta ut mina pumps som jag lämnat in på lagning och omklackning inför Dublin! =) Ikväll blir det grillning med lite soft folk här ute i Farsta, vi hörs när jag kommer hem från stan igen! ♥

Sooola!

Ingen tid att förlora, jag och Anna sov waay too long (FILIPS FEL)!!

Men vi hörs i eftermiddag, när solen slutat ta! ^^,

Såhär ser jag ut ikväll!

 
 


Nu måste jag kila, Anna står och väntar vid dörren! Ha en kul kväll, det ska vi ha! Fredag för fan, helt lovely med semester! Pusspuss! ♥

Finally home!

Men ska snart ut igen..! Jag har haft det jättemysigt hemma, igår så var hela familjen hemma och grillade! Det var mamma, pappa, jag, Viran, Amanda och hennes kille Nisse! =) Vi snackade och åt gott, på kvällen så ringde jag till Corinne, min kompis från konfirmationen för de har återträff på Kjesäter (där vårt läger var) den här helgen men jag hade inte råd att komma! =(

Idag har jag cyklat till gymmet, klippt & slingat mig (det vart jättefint!) och shoppat lite på stan med Anna påväg hem! Nu har vi precis ätit gott på balkongen, det blev avocado, sallad, lövbiff och (såklart) halloumi! =) Snart ska vi ut igen, vi ska till Trädgården med några av Annas vänner (gamla F12), en jättemysig uteservering vid centralen!

Bilder från dagen:

Mamma har jobbat jättemycket med vår balkong och klätt hela trädgården
med massa blommor (hon ÄLSKAR blommor) och lyckats jättefint med det!

 
 
 

En ny soffa till övervåningen, skitskön och snygg!


En trött Tillan, här med gamla frisyren!
 

Nya frisyren! (TACK Debbie, bästa frisören nånsin, har alltid gått till henne!)
 
 
 
 

Shoppade massa bra produkter!


Min och Annas middag!
 

Nu måste jag börja göra mig iordning, hörs sen! ♥

En vecka kvaar!


Idag har jag bara varit med mig själv, första dagen på min 5dagars-semester! Jag har varit ute på en lång powerwalk med mina gåstavar och legat på vår balkong och solat till MJ & BJ pumpandes i ipoden! Snart ska jag dra mig till Lidingö och vara lite med familjen, imorgon ska jag klippa mig & slinga håret i Lidingö centrum så då sover jag kvar inatt så har jag nära imorgon!

Jag måste köpa ett par skor idag, mina svarta ballerina är totalt paj, jag har använt sönder dom som jag gör med alla mina skor..! Men jag måste ha ett par vanliga ballerina tills vi åker till Dublin, vi kommer nog gå runt en hel del på dagarna! Åh, jag är så taggad.. En vecka kvar tills vi åker tjejer! Dublinresan kommer bli helt underbar!

Men vi hörs imorgon i alla fall, håll tummarna för mig om att mitt hår blir snyggt! Ha det gött!

Mardröm

Usch... Det var jättelänge sen jag hade en mardröm senast men inatt hade jag det, det är hemskt att vakna (samtidigt som det är jätteskönt för då kommer man ur drömmen). Jag känner mig lite ångestfylld och ledsen på grund av den! Den handlade om att jag och min familj var i något hus och en man där var jättekonstig och pedofilaktig.. Vi bodde högt upp på en klippa, jag vaknade precis innan han skulle knuffa ner mig.

Nu ska jag äta frukost och försöka få en bra dag i alla fall, grym start på semestern.. Mutter!!

Mosebacke!

Gokvällens! Det vart inte så mycket skrivande idag, jag jobbade ju till 5 och sen åkte jag till Lidingö och gymmade! Ikväll var jag ute med Eugenia, Filip och Linus på Mosebacke och snackade skit! Det var en jättefin kväll ikväll så det var asmysigt! Dock drack jag inget (som jag sagt) eftersom jag inte ska dricka innan Dublin! Linus drack inte heller då han hade bilen, det är därför jag är hemma så pass tidigt för jag fick skjuts hem av honom om jag åkte samtidigt!

Han är taxichaufför så han börjar jobba 4 på morgonen, tycker fett synd om honom! Hur som helst, imorgon har jag typ inga planer men jag tänker lätt lägga mig på playan om det är sol ute! Jag är fan vit som en albino nu, kul när jag ska tll Dublin om typ en vecka, måste ju kirras!

 
Jag tycker att det är så ballt att jag och Rebecka går på en konsert med Tokio Hotel i New Jersey (min första tanke var "VI MÅSTE GÅ, BJ är ju därifrån!"), vi var i liten stad i New Jersey som hette Sayreville och det var även där de skapades! Av alla ställen i NJ var vi där! Detta drar upp minnen om den där CPmänniskan på blocket som jag köpte 2 konsertbiljetter av till Bon Jovis konsert i Oslo till förra året, så blåste de oss på pengarna. Jag grät av lycka när jag trodde jag skulle få se honom (de har ju inte turnéer så ofta) men så blev det inte..

ehepp, nu ska jag gå och lägga mig! Har ju varit uppe sen 6 imorse, men nu är jag ledig ända tills tisdag! HEAVEN! Höres imorn! ♥

9, 14, 18 & 20

...Tre bra nummer! Det är alltså 9 dagar kvar till Dublin, 14 dagar kvar tills Astrid och Jossan kommer hem, 18 dagar kvar tills Ida&Lina kommer hit och 20 dagar kvar tills jag fyller 20 år! Helt underbart med augusti ju, I like it!  Jag och Limpan hade det asnajs ikväll i alla fall, vi tog en långpromenad på stigarna nere vid Farsta-vattnet och snackade asmycket!

Nu måste jag sova, jobbar 8-17 imorgon och sen drar jag till Lidingö! Får se om jag åker hem till Farsta sen eller om jag blir kvar! Ni lär ju märka.. Sov gott ♥

Kvällspromenad

Tjuhu, nu är jag hemma från jobbet! Det blir ingen O.C ikväll för jag ska på kvällspromenad med Linus, en killkompis som bor i Högdalen! Han kommer snart hit med bilen så ska vi ut och snacka lite skit! Jag kommer nog vara hemma igen redan vid 10 då jag ska upp halv sju imorgon bitti, urk! Jaja, sen är jag ledig tors-måndag och sen jobbar jag endast 2 dagar sen smäller det.. DUBLIN med tjejerna! =D

Fick ett roligt sms igår från Ewe (en av tjejerna jag var i Paris med förra
sommaren!), hon och hennes kille ska förnodligen flytta till Sthlm i höst
(de bor i Skåne)! Askul. hoppas det blir av! =) Bilden är på oss från Paris!



Vi hörs senare! =)

4 augusti

Godmorgon! Så skönt det var med lite sovmorgon, det behövde jag med tanke på hur lite jag sov igår! Dock så jobar jag så sent idag (slutar 8) men jaja, jag får hoppas att Eugenia, Niklas, Fredrik, Filip, Carolina, Demet, Emma eller Adde jobbar ikväll! Nej juste fan, Adde är ju på Magaluf.. Det hade man inte tackat nej till!

Ikväll blir det lugnt eftersom både jag och Anna ska upp redan klockan 6 imorgon för att komma i tid till jobbet, vi börjar 8 båda två! Så ikväll ska jag och Anna kolla vidare på O.C! =) Vi hörs ikväll igen när jag kommer hem från jobbet igen! ♥

Hmm, undrar hur många år jag inte kommer kunna passera datumet "4 augusti"
utan att tänka på TRL..? Det datumet är så upprepat i mitt huvud sen förra året att
det sitter nog fast ett ganska bra tag till..! Bilden är tagna på TRL för 1 år sen!
 
 

Ååh jag orkar inte!

Jag hade skrivit värsta långa inlägget så kom det bara "Sidan kan inte visas" så försvann inlägget, GAH! Jaja, Cissi har varit här ikväll och kollat på Michael Jackson-DVDn, hon ville gärna se den! Innan det var jag på Lidingö och gymmade direkt efter jobbet!

Nu hoppar jag i säng, är så sur för att inlägget försvann..! Jaja, 10 dagar kvar till Dublin!! Hörs imorn, god natt! ♥

Helt ofattbart


Hur fan kan det ha gått ett år?! Jag förstår det inte, New York med Rebecka..




(Bild printscreenad från Tillantillan@bdb, 3 augusti 2008)


Bildspam från resan! 

Precis landat i NYC!  
 
 
Här bodde vi, hos Rebeckas vänner i Stamford!


Vi var på TRL...
 
 
  

Vi träffade på Sean Paul!


TRL dagen efter igen.  
 


Tokio Hotel-spelning, Starland Ballroom in New Jersey 7th of august!
 
 
 
 
 
 

Dagen efter, sa hejdå till dom!
 
 

Shopping i Stamford..!
 

Going home, sjukt kul resa! Minnesfull!
 

Andy ♥
 


Förstår det fortfarande inte, har det gått ett år? Can't believe it..



Nu måste jag åka till jobbet, jag slutar 4 idag och då ska jag dra till gymmet och så, men vi hörs ikväll! Ha en fin dag allihopa!  

Bilder från idag


Michael Jackson Live in Bucharest - History tour 1992
 

Michael Jackson & The Jackson 5
  

Min samling ser än så länge ut såhär!
 

Per-Olof (Annas pappa) hjälpte mig med att få upp lite tavlor och sånt i mitt
rum, så äntligen fick vi upp mina älskade MJ-tavlor som jag velat få upp länge!
 

Min myshörna! Allt som saknas där nu är en golvlampa som kommer stå
i hörnet under tavlorna! Innanför soffan tänkte jag, det kmr nog bli assnyggt!
 

Min gardinstång!
 

Även tavlorna på TH och på mig med Rebecka, Malin, Ida & Lina fick vi upp!


Vi har en taklampa i hallen, yeay!! Haha, efter alla nätter när vi stapplats
in, totalblinda för det varit kolsvart i lägenheten så har vi äntligen en lampa!
 

Vår tyghylla som sitter direkt till höger när man kommer in i lägenheten! =)
 

Vår nya köksklocka fick han upp också! =)
 

Sen fikade vi med hennes mamma och pappa!


Dator-hörnet i mitt rum, står mig kärast såklart!
 


Tack Per-Olof för all din hjälp idag! Varför vi inte har spikat upp tavlorna och allt annat själva är för att han ville kolla innan vilka spikar man borde använda för väggarna, eftersom det är olika material! Nu ska Sussie och Linus åka hemåt, de var här för Linus behövde få sin rygg knäckt och Anna har gått en kurs för det! Nu ska vi steka hamburgare och kolla på O.C! =) Hörs imorgon! ♥

Soft söndag!


Har ni haft en fin dag i solen? Jag och Anna hann ner till stranden för att sola i typ 50 minuter bara, sen var vi tvungna att dra oss till tvättrummet för att hänga upp alla våra kläder och sen orkade vi inte gå ner igen! Dock drog vi och handlade god mat, frukter och massa grönsaker på Hemköp! Jag var även tvungen att köpa lite fler MJ-skivor, vi passerade Rocks och så såg jag ett fodral som innehöll 3 skivor - alla Jackson 5-låtar! Sen köpte jag även Live-DVDn, hans konsert i Bukarest 1992! Jag vart jätteglad när jag hittade dom, de vill jag verkligen ha!

När vi kom hem sen så satte vi oss på vår veranda med en stor varsin sallad till lunch! =) Snart kommer Annas päron hit och då ska vi börja spika och ha oss, sen blir det lite fika med dom! Ska försöka klämma in en springrunda någonstans idag, känner att jag behöver det! Ikväll ska vi äta goda, hemgjorda hamburgare och kolla vidare på O.C! Jag börjar 7 imorgon så jag ska upp typ halv sex imorgon, alltså en lugn kväll för oss!

Lägger ut lite bilder senare ikväll! ♥

SOL!

Jisses, hur länge sen var inte det?! Godmorgon förresten, jag hade ju ställt klockan på 9 för jag skulle upp och springa! Inte en chans för det imorse, jag var heelt död så jag snoozade bort det! Tar en runda ikväll istället, nu har jag och Anna varit nere i tvättstugan och sen sprang vi upp, bytte om till bikini och nu ska vi ner till vår strand! =)

Tänkte bara slänga upp ett blogginlägg nu för sen kommer Annas föräldrar och hjälper oss att få upp lite grejer i lägenheten så jag kommer inte blogga på ett tag nu, men UT MED ER! =)

Pussar, ha en fin söndag! ♥

Nattinlägg

Nu är vi hemma! =) Vi hade en jättetrevlig kväll ute med mina jobbarkompisar! Jag och Anna mötte upp Niklas på Medis så gick vi till en uteservering på Medis-torget, efter en stund kom min älskade barndomsvän Amelie (som jag ringde in) och sen Filip och Eugenia! =) Vi snackade skit och de andra drack vin, öl och drinkar! Jag och Anna drack bara vatten då Anna går på medicin och inte får dricka på 2 månader och jag ska inte dricka innan Dublin! Det bestämde jag mig för redan för en vecka sedan och jag håller det benhårt!

Efter ett par timmar så kom Filips 3 polare in och joinade oss och sen vid midnatt så begav vi oss till älskade 54, hehe! Jag har hängt där så mycket att jag känner en vakt nu så även om det är 25 där så kom vi in. Bästa kommentaren under kvällen var lätt Sebbe (Filips polare) när han pratade i telefon, han var gaanska full! "Tjaa, jag är på... typ 65!" haha orka att han bara väljer någon siffra för han glömde att det var just 54! ^^, Vi dansade där en stund och hade kul men sen kände jag och Anna (aka tanterna) att det var dags att åka hem för att sova, vi har ju tvättstuga imorgon plus att vi ska upp och träna och powerwalka innan frukost!

Lite bilder från ikväll!

Anna och jag!
 

Som alltid så ska nykomlingarna till gänget kunna slash anser jag och Anna!
Så Amelie gav det ett försök, även om hon inte riktigt klarade av standarden! ;)
 

We'll show you how its done! 
 

Haha, Niklas och Amelie!
 

Eugenia och Anna!
 

Close-ups är fett!
  
 
Fiskögonen!

Filip som älskar min kamera!
 

Anna & Matilda, Börnie & Tillan, Vänster & Höger.. Sambos! ♥
 
 

HAHA, fett bra! XD
 

Eugenia och Filips polare kämpade i typ en kvart med värmelampan, utan
resultat! Det bästa är när servitrisen kommer dit och fixar det på 2 röda sek!
 


Sen la jag ner kameran, men vi hade en astrevlig kväll! =) Nu ska jag hoppa i säng, ska upp om 6 timmar för att springa hoho..! Hörs imoorn!

1a augusti

Hej guys, jag fick inte tag på någon dator att låna under dessa 2 dagar så det har inte blivit något uppdaterande! Jag har itne gjort något speciellt, jag har varit med Bonnie hela tiden, igår satt vi på hennes veranda och drack vin med vår gamle grundskole-vän Måns! =) Det var skitmysigt och Mika var med också, Bonnies lillasyster!

Idag jobbade jag 11-17.30, Anna kom förbi en sväng och hängde med oss hehe! Sen åkte hon hem och gjorde middag så den var färdig på bordet när jag kom hem, gullungen! Vi åt lövbiff med majskolv och sallad (såklart med fetaost i), aasgott! Ikväll ska jag och Anna ut med Niklas, Eugenia och Filip från mitt jobb, det blir en lugn kväll ikväll, vi tänkte gå till en pub på Medis där vi kan softa! =)

Nu måste jag hoppa in i duschen, håller på att bränna lite bilder på en skiva till Filip men nu är den på G så jag kan slita mig en stund! Ha en kul kväll, hörs inatt eller imorgon bitti! ♥