Datorpaus!

Förlåt för min dåliga närvaro, men jag känner verkligen att jag lagt för mycket tid på datorn att jag nu inte orkar helt på ett tag.. Jag kommer nog tillbaka till bloggandet helt efter London! Just nu jobbar jag konstant, tränar och kollar på O.C-boxen ^^, Förbereder mig inför London, med andra ord!

I lördags var jag och min halvbror hos hans halvsyster (komplicerat, I know) och åt middag, det här var försnackset! Hon är grym på maträtter och är till för att göra dom se bra ut (och smaka bra oxå, såklart ^^,)
 

Vi hörs om något tag, ha det bra!♥

Frånvarande..

Hej allihopa, förlåt för att jag slutade blogga ett tag utan förvarning, men jag kände bara att jag behövde en paus från datorn och allt sånt! Jag har haft lite struggle med saker och har behövt deala med det! Jag har i alla fall haft en fullspäckad helg och ikväll kan jag nog lägga upp bilder från den!


Jag på jobbet igår!
 
Förlåt om jag skryter om min kamera, men kolla vad bra bilder det blir,
kolla in ögonen! Jag retuscherar inga bilder, jag har inga såna program
och har ingen aning om hur man gör det, så visst är det ballt?

 
Utan blixt!


Nu ska jag hem till Anna och planera London, pussar!

Ingen bra kväll

Jag har verkligen ingen lust att blogga ikväll, mår inget bra! Hörs imorn...

O.C

Hallå på er! Jag och Astrid satt och knaprade på naturgodis igår och snackade skit, sen fick jag syn på dem.. O.C-boxarna!! Att jag skulle åka hem med halv ett-bussen för att hinna dra till gymmet idag, den idén försvann! Vi kollade på O.C från halv elva till fyra på morgonen x) Nu kom jag precis hem och ska dra om 20 minuter igen!

Först ska jag luncha med Katta, en gammal klasskompis som jag saknat så sjukt! Sen ska jag möta upp sis (Amanda) vid 2, vi ska kolla efter festklänningar till London, mwah! Jag måste även ha skor, platta vanliga skor för jag har typ inte det! Bara gympaskor och ett par converse. Jag vill ha platta stövlar typ!

Nu måste jag rusa, jobbar stängning sen med Julia och Lina så jag slutar 21.20! Kommer hem vid halv elva, börjar 8 imorgon så det blir ganska tidigt för mig ikväll, hörs då i alla fall! ♥

 

Mot jobbet!

Nu är jag hemma igen! Det blev springbandet idag igen då det var så många i själva styrketräningsrummet och helt tomt vid springbanden! Jag sprang 30 minuter på speed: 10 km/h! Man blir svettig må jag säga..! Jaja, nu ska jag dra mig till jobbet, jobbar stängning idag och sen ska jag hem till Astrid, som sagt! Nästan inlägg kommer med andra ord imorgon! Då ska jag luncha med Katta, köra styrketräning och jobba!

Hörs då, pussar!

Fortfarande lite sol.. :'D

Godmorgon! =) Älskar att vara uppe såhär tidigt, dagen blir så mycket längre då! Jag har precis ätit frukost och haft en lugn morgon, förutom att jag verkligen inte ville gå upp men mamma drog upp mig! Det är jag tacksam för nu, i alla fall! Jag har även bokat hotellet för mig, Anna och Amanda i London!! 12 dagar kvaaar! :'D Längtar som en idiot här, haha!

Idag då.. Jag ska dra till gymmet och idag blir det styrketräning som jag inriktar mig på, då jag körde kondition igår! Sen ska jag till jobbet ikväll, jobbar 16-21.20 och efter det så ska jag hem till min Astrid och bara snacka ännu mer skit! :D I love it!

Jag på bilden, i Turin (Italien)! Snart får jag resa igen.. ♥
 
Haha, känner ni igen outfiten jag har på mig på bilden?;)

Nu ska jag kila, hörs vid lunch igen! Kram!

Trevlig utekväll

Hej, förlåt för mitt lilla dampanfall på det förra inlägget, men är det inte tragiskt? Jaja, ikväll var jag hos Anna och letade hotell inför vår Londonresa, vi hittade ett som jag ska boka imorgon! =) Sen gick jag ner till Svampen och träffade Linda, en tjej som jag och Lina (jobbarkompis) träffade när vi var ute i fredags. Hon är en kompis till vår jobbarkompis Andreas och har precis flyttat upp hit till Stockholm! Hon gav mig sitt nummer i fredags och sa att det skulle vara kul om vi kunde hitta på något någon dag!

Jag smsade henne igår och så bestämde vi att vi skulle ut idag och käka middag, så det gjorde vi! Jag åt ruccolasallad med parmesan och biff, så himla gott! Sen gick vi till ett fik och där tog jag en söderte och en liten morotskaka! =) Hon är verkligen jättetrevlig och vi ska definitivt träffas igen! Sen ringde min älskade vän, Astrid så jag drog till Mariatorget och överraskade henne på en krog hon hängde på! Vi drog hem tillsammans vid 12 och nu har jag precis kommit hem!

Vårt hotell i London, jättedålig bild men jag tog den första
som kom upp när man sökte på hotellets namn, haha!^^,

 

Måste hoppa i säng nu, ska upp åtta imorgon! Puss ♥

Jag skäms!

Jag satt och sökte runt lite på nätet och såg en artikel som kom från en hemsida som innehöll "Lidingöbladet", jag var tvungen att gå in och kolla... Först tyckte jag att den var bra för det finns en flik på hemsidan som heter "politik" där de skriver om elever som kämpar för en bättre kommun här på Lidingö och om lite allmänbildning, men sen klickade jag på "Nattliv" & "Förhållanden"-fliken.. Allvarligt.. vad fan är det för cp-ö jag bor på?? Det är ungdomar härifrån som har startat sidan och de skriver om "kändisarna" på den här ön, med andra ord de största bratsen! Alla vimmelbilder var till 90 % från Laroy, annars från andra klubbar från Stureplan. De skriver om vilka som dejtar vilka, vilka som är de hetaste festerna och kallar varandra för "Stjärnprofilen", "Stureplansprofilen"! Det är så himla efterblivet!

Jag har under mina snart 20 år på den här ön försökt försvara Lidingö och förklarat att bilden av Lidingö är så himla förvrängd. Det bor inte bara brats här och det finns inte bara enorma villor utan det är som en vanlig kommun egentligen, men dessa människor motbevisar det till 100 % och bekräftar istället alla idiotiska fördomar som får mig att skämmas och knappt våga berätta att jag är härifrån! Den här hemsidan skriver senaste skvallret och alla nyheter om de "kända" personerna mellan 15-20 år från den här ön, som om någon bryr sig?! Jag är så fett trött på det här "pappa-betalar"-beteendet från så många ungdomar härifrån, speciellt från de wannabes som låtsas att de är rika i deras fjällräven och canada goose på den här falska cpön! London.. here I fucking come! Jag måste bort härifrån, den här kulturen dödar mig!

http://www.lidingobladet.se/

SOLEN LYSER!

Åh, herregud en sån lycka! Jag vaknade av mig kl halv tio (så skönt att vakna så pass tidigt utan att bli väckt) och vänder mig om och ser att solen lyser! Det har jag inte sett på veckor!! Det känns som vi har levt i Forks, under a constant cover of clouds and rain (fast snow i vårt fall då..)! Forks är ju Bellas hemstad i Twilightboken, mehe..!

Nu ska jag hoppsa ner och äta frukost sen flyga till gymmet! Haha, måste använda massa töntiga begrepp idag, solen lyser ju ! :'D  Nu saknas bara värmen och mina klänningar får ÄNTLIGEN åka fram igen, can't waaaaaaaaaait!

Jag i några av mina favvoklänningar (tar några gamla sommarbilder) 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och såklart.. mina älskade bodys som ni såg mig i jämt under sommaren 08!
 
 
 

Ha en fin, solig dag! :D ♥

Svarta naglar

Go'kväll! Nu är jag hemma från jobbet, fyfa-an vad det är kallt ute! Det är så kallt att jag knappt klarar av att gå sträckorna mellan mina transportbyten när jag ska in/från stan.. Jag fryser ihjäl!! Nåja, jag var i alla fall hos Cecilia idag och fixade naglarna, som vanligt! Svart nagellack åkte på idag, det funkar alltid! Jag köpte även med mig lite brunkräm, rougeborste, nagellack och lite annat då jag hade lite sparetime mellan nagelfixandet och mitt jobbpass. Jag jobbade ett kort pass idag, 16.30-20.00 bara och imorgon är jag ledig! Ska bli jätteskönt, men jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll i alla fall, då jag har sovit ganska lite på senaste tiden!

Jag ska dra till gymmet imorgon (äntligen igen!) och sen vid 15.45 ska jag ta min andra livmoderhalscancerspruta (ta den ni oxå!). Efter det ska jag hem till Anna och boka hotell-lägenhet inför London, abii! Det ska bli så himla nice att verkligen ha det bokat, iofs har vi redan flyget men ändå! Sen på kvällen ska jag äta middag på stan med Lina och en tjej vi träffade när vi var ute i fredags som heter Linda, hon flyttade hit till Stockholm för bara en månad sen, jättetrevlig tjej! =)

Vi hörs imorgon, pussar! ♥

Måndag

Goddagens =) Jag var vaken redan vid åtta imorse, jag var på ett vanligt läkarbesök imorse ute på Danderyds sjukhus, så jag kom hem för en knapp timme sen och gjorde mig lite lunch! Jag ska åka om en timme igen, dags att fixa naglarna igen! Sen på kvällen jobbar jag 16.30-20.00, inget speciellt händer nog ikväll! Jag har redan tisdag och onsdag bokat efter jobbet så jag kan nog chilla ikväll!

Åh, exakt 2 veckor kvar tills jag och Anna åker till London idag! :D Fick sms av syrran idag också (hon kommer ju till London till ett par dagar efter oss och är där med oss över helgen och partar!), hon skrev vilket behov hon har av en klänning till det.. Believe it or not, men det behöver jag också! Jag vet att jag redan äger ca 20 klänningar men jag behöver något nytt, plus att många av mina favoriter börjar bli slitna!

Vi hörs ikväll, puss!

Ointressant dag!

Haha, jag har verkligen inte gjort någonting förutom att jobba idag! Men det fick bli en slappdag, jag köpte hem lite godis ikväll så jag ska läsa vidare i Twilight med det! =) Åh, vad jag älskar dessa böcker, jag längtar efter boken hela tiden! Åååååååh, jag är så lycklig för jag ska till London om 15 dagar! Jag och Anna ska boka hotell-lägenhet på tisdag och på söndag ska vi planera vad vi ska försöka hinna med på den veckan vi är där, alltså söka jobb och boende! Ska bli så kul att få resa igen (som ni vet så har jag abstinensbehov av att resa med jämna mellanrum, haha). Senast var det ju Hamburg med Lina, saknar det!

Fan vad jag saknar dig och mig en festnatt på Reeperbahn i Hamburg!
 
Schnellbuss! :'D

Nu blir det lästime, skönt! Vi höres imorgon, Pussar!

TRÖTT

Godmorgon folket.. Jag är så himla trött fortfarande men mamma droog mig upp ur sängen! Jag och Bonnie tog en taxi in till stan och mötte upp Corinne så gick vi till Söderhof. Det var fan ödet att jag inte skulle ut igår, först missar vi bussen så vi får ta taxi, sen håller vi båda på att förfrysa i -6 grader, sen kan inte Bonnie ta ut pengar på sitt kort, sen går min klack på skon av så jag får gå runt i converse och tillslut så snubblar jag till i trappan precis när vi gått in på Sturehof, inför ALLA som var där! Där ser man, jag går enklare i högklackat än i platta skor!

Men vi hade trevligt i alla fall, det var underbart att träffa Bonnie igen och catcha up lite mer! Och Corinne, jag är såå glad att hon och jag har börjat ta upp kontakten igen! En riktig vän, alltså! Förresten hörrni.. JAG SKA TILL LONDON OM 15 DAGAR! Anna fick semester, jag fick sms igår: "abou vi ska till London Baby 8'D" Mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jhag höll på att börja gråta! L.Y.C.K.A.!

Bonnie och jag från igår
 

Idag jobbar jag 16-21.20 med Niklas och Julia! =) Ha en bra söndag! Puss. ♥

Sliten

Hej allihopa, glad alla hjärtans dag! Jag vet, jättedålig uppdatering! Jag jobbade till åtta igår, sen åkte jag med Lina (jobbarkompis) till skärmarbrink för att hämta hennes bil, vi tänkte hitta på nåt kul! Det slutade med att vi åkte hem till mig, slängde i oss lite middag och började fixa oss inför utgång! Vi ringde Niklas och Andreas (två andra jobbarkompisar) för att se vart de var, de skulle också ut! Vi drog till Spontan, en krog på Kungsholmen, där Andreas och hans 2 kompisar satt och drack lite!

Vi stannade tills de stängde kl 1, sen åkte jag, Andreas och Carolina med taxi in till söder och försökte komma in på Södermalm! Haha, vi hade inte en chans dock, efter midnatt är de benhårda med åldersgränsen och de har 23, fan! Så vi drog till Göta Källare (de har också 23 men vi smörade lite för vakten^^) och där dansade vi och drack tills de stängde också, klockan 3! När vi drog därifrån kom jag på att min sista buss hade gått sen länge tillbaka, så jag åkte och sov hos Andreas! Vi somnade vid 7 imorse och halv 9 ringde klockan igen för jag började jobbet klockan 10! Gissa om jag var trött, men jag jobbade på som vanligt ändå, såklart!

Ikväll ska jag träffa min älskade Bonnie som är här bara över en natt för hennes pappa fyller 50, så jag ska svänga förbi festen lite! Den personen jag vill träffa mest just nu får jag träffa på alla ♥ans dag! Efter det ska jag nog in till stan och gå på en spelning på en klubb på söder med Corinne och Erik, två kompisar från konfalägret 2004! =)

Jag och Lina ♥ (Bilden är från en annan utekväll, inte från igår)
 


Ha en bra alla hjärtans dag, puss!

Utgång ikväll!

Jag och Lina från jobbet ska ut, vi är hos mig och fixar iordning oss nu, ha en grym fredag! =) ♥

Fredag den 13e

Hello! Gud vad sent inlägg det blev, jag satt och åt frukost och kom precis på att jag inte hade bloggat än, sorry! Jag försov mig imorse och missade min läkartid x( suck, men jag ringde dit på en gång och fick en ny tid redan på måndag morgon, så det var skönt! Idag då, jag ska snart bege mig in till stan för att handla lite grejer, fick ju min lön idag! :D Juste, jag måste föra över 5000 till mitt Londonkonto som mamma har också, som jag gör varje månad!

Jag ska faktiskt köpa en dagbok idag också, jag tror det är väldigt bra för själen! Jag är verkligen en grubblare, jag tänker hela tiden, vrider och vänder på grejer i mitt huvud och jag tror det skulle vara jättebra för mig att få ner det på papper, så det ska jag köpa! Sen även hörlurar och lite annat, jag skrev ju det igår! Sen jobbar jag 16-20 ikväll, efter det blir det nog en hemmakväll tror jag, ska ju ut imorgon!

Var försiktiga idag hörrni, det är trots allt fredag den 13e! ;) Jag fick dock min lön idag så den startade inte så dåligt i alla fall! ^^, Pusspuss! ♥

Sluta skyll på fotfolket!

Hej hörrni! Lika lång dag idag, minst sagt! Jobbat 11-20 och träffade Anna efter jobbet (fick inte tag på jessica), vi tog en promenad och pratade London-flytten. Det känns verkligen bättre nu och mer stabilt, eller vi ska i alla fall göra situationen mer stabil och verkligen planera inför juni-juli, då vi drar! Vi ska ju även (förhoppningsvis) åka till London om 2½ vecka, om Anna får semester vill säga! De har kaos på jobbet vilket kan bidra till att Annas semester inte blir beviljad. Åh, jag hoppas det går, annars får vi åka i april-maj istället..!

Jag hittade en sån grym artikel i tidningen i förrgår att jag var tvungen att riva ut den för att spara! Jag har glömt den i fickan sen dess, det är därför jag inte nämnt den tidigare! Den heter "Sluta skyll på fotfolket för allt det hemska!" Jag fattade inte heller vad de menade först, vadå fotfolket?! Så jag började läsa artikeln, och första stycket lyder såhär:

Vem vill sova i dun plockat av skrikande gäss? Jag. Men det är en annan historia. Det som provucerar mig lite är att det blir sådan fart på folk när det handlar om gäss och vovvar och andra mysiga djur. Men inte alla år av rapporter om att både vuxna och barn slavar under hiskeliga omständigheter i klädfabriker för att Kenza och Blondinbella ska kunna shoppa snygga H&M-blusar!

Ändå är det människorna som måste plocka dun av dessa skrikande gässen som vi "djurälskare" klagar på och anklagar för djurplågare. De har ett jobb precis som alla andra och måste få in sin lön, de gör skitgöran som ingen annan gör. Samma sak om det kommer in kunder till min affär och skriker mig (bokstavligt talat) rakt i ansiktet om hur mycket de hatar snabbkassan och hur de aldrig tänker komma tillbaka förrän vi tar bort det! Vadå vi?! Jag är anställd på Konsum och i mina arbetsuppgifter ingår det bland annat att jag ska stå i snabbkassan, jag har inte bestämt att vi ska ha den där och jag kan inte heller ta bort den! Sluta skyll på oss, sluta skyll på fotfolket!!

Folk är så irriterade på dagarna att de tar ut deras ilska på den första bästa. Som ett annat exempel som artikeln nämnde, stackars SJ-personalen (Stockholms järntrafik, de som kör tågen). Om det blir något tekniskt (notera ordet tekniskt, alltså något som en tågchaufför inte kan styra över) fel så tåget står stilla ett par minuter, vem skriker alla passagerare på? Jo, chauffören! Chauffören, som sitter, svettandes, och fixar anslutningsbussar och annat för att lösa situationen. Men vad gör SJ:s VD? Har han/hon ens någon aning vad som händer där nere bland fotfolket?

Intressant artikel, minst sagt! Nä, nu ska jag sova. Imorgon får jag (äntligen) min lön så då ska jag ut och köpa lite saker, bland annat:

Ny mascara
Gymkort (termin)
Tandtråd
Hörlurar till Ipoden

Nu ska jag läsa vidare på Twilight, God natt! ♥

Torsdag

Bråttooooom, bussen går om en kvart och jag har inte fixat mig iordning helt än! Jag tog dock en lång morgonpromenad idag, helt underbar morgon har jag haft, och nu lyser solen in genom mitt fönster! =) Idag jobbar jag 11-20 och sen ska jag ta en fika med Jessica ikväll och hjälpa henne med Matte B, för hon har prov i det imorgon!

Åh, vet ni vad? Jag ska läsa om Twilight-boken (alltså den första av de fyra), haha! Jag har typ glömt vad som hände i den och jag saknar storyn så mycket redan! Nörd, jag vet! Men jag slår fan inte Eugenia som har läst om alla fyra böckerna, hon läste alla fyra 2 ggr lika snabbt som jag läste alla fyra 1 gång!!

Haha, jaja nu måste jag springa, vi hörs ikväll! ♥

Min dag i bild!

Hej allihopa! Jag har haft en låång dag idag, därför inget inlägg! Igår var min första lediga dag på ett tag (förutom i söndags men då låg jag bara hemma, helt slut då jag jobbat 11 dagar i streck innan dess) och passade då på att vara aktiv med vänner! Först träffade jag Corinne och Camilla, mina kära vänner från konfimationslägret 2004! Efter det var jag ju hemma hos Amlie, min kära barndomsvän, och lagade middag! Sen kom Isnaabel (Amelies storasyster) hem, vad jag saknat även henne! Vi tre kollade på Ett öga rött på TV1000 sen gick vi och la oss! Idag har jag jobbat 11-20 och kom precis hem, fikade lite efter jobbet i lunchrummet med Eugenia!

Lite bilder från igår!

Jag åt lunch på jobbet idag (på min lediga dag, haha!) med några jobbar-
kompisar, sen vilade jag lite i vår massagestol innan jag träffade Corinne!

  
 

Fika med Corinne och Camilla! =)
 

Middags-lagning hos Amelie! :D
 

Jag var ledsen när jag skar lök!
 

Amelie & jag köpte kycklingfiléer och hon gjorde en egen grej utav det hela
och med kryddor, grönsaker etc. & slängde in i ugnen, jag var skeptisk.. :P
 

..men det blev jättegott faktiskt! :D
 

Min vackra Amelie!



Vi åt och kolla på film i soffan! =)
 

När jag kom hem nyss så hade mamma bäddat min säng, det är ju sånt man
 kommer att sakna när man flyttar hemifrån, som när jag flyttar till London!
 

Vi hörs imorgon, jobbar då 11-20 igen så det blir inte så många inlägg då heller, men jag ska försöka med 2-3 i alla fall! Kramar!

Underbar dag!

Hallåå! =) Gud en sån härlig dag det har varit! Jag åkte och åt lunch på jobbet med ett par arbetskamrater i lunchrummet till att börja med! Jag satt även en liten stund i massagestolen (LOVE). Jag har faktiskt börjat märka att jag jobbat på Coop Konsum Slussen ganska länge nu, då kunder börjar känna igen mig, även när jag inte har konsumkläderna på mig! Det är inte vanligt att folk känner igen en på vårt jobb då vi jobbar så pass centralt att majoriteten av våra kunder är turister, folk som passerar och flera ungdomar! Även massa uteliggare som ska panta och liknande..

Men idag så kom det fram en kund och frågade efter sylten, när jag gick igenom affären i mina vanliga kläder, jag blev så paff! Haha, hans svar var nästan ännu töntigare "inte många snygga tjejer som jobbar i mataffärer så man memorerar er!" Det värsta var att jag gick och berättade det för Andreas (en jobbarkompis) och garvade lite, precis då så går den kunden förbi och smågarvade för sig själv, PINSAMT! Där står jag och drar om hela historien så går han förbi, mwah!!

Haha jaja, sen åkte jag in till stan och mötte upp Corinne, min älskade Corinne från konfan! Det var hon, jag, Camilla och Theodor som var den lilla "fyrion" på vårt läger men Theodor pluggar i Uppsala nu men vi gick och mötte upp Camilla i alla fall! Vi fikade på Grå munken i Gamla stan, älskar det fiket! Sen åkte jag med Corinne till Mörby Centrum där hon skulle hämta sin bil och barnen hon är barnvakt åt. Då kom jag på att Amelie, min älskade barndomsvän, bor i Mörby centrum så jag ringde henne och nu ska jag hem till henne och laga middag och ha myskväll! =)

Är bara hemma nu och byter om fort, så jag måste åka tillbaks dit nu! Vi hörs imorgon, jag jobbar 11-20 då (Jag sa ju att jag inte skulle få ha både tisdag och onsdag ledigt :P), ha en bra tisdagskväll, folks! ♥

Amelie och jag när jag fyllde 18 och hade släkt och nära hos mig!
 

Försovit mig!

Fan. Åh jag visste att det här skulle hända när jag bara sov 2,5 timmar förra natten, måste kila nu! Hörs när jag kmr hem från att ha träffat Corinne, Puss!

Bild på mig och Corinne från sommaren 2004

Cara mia

Jag sitter och lyssnar sönder denna låt, jag älskar den för den påminner mig om sommaren! Gud, vad jag vill ha sommar nununu! Tänk er att gå runt i shorts och linne, klänningar, baarbent..! Det är inte så långt kvar nu, jag såg att solen sken idag från jobbet, wihi! :D

Imorgon ska jag träffa Corinne, en av mina bästa vänner från konfalägret 2004! Vi har inte träffats på månader så det ska bli kul! =) Innan det ska jag fixa lite grejer, men vi hörs ju imorgon bitti innan/efter min lilla powerwalk! Jäpp, Matilda börjar bli frisk igen, och såhär kommer mitt egna träningsprogram se ut framöver: 

Dag 1: Powerwalk 5 km  
Dag 2: gymmet (springbandet + styrketräning)
Dag 3: Springa ute 6km/8km (det varierar) 

Utöver detta kommer jag även att spinna lite då och då på friskis och cykla till&från Ropsten ett par ggr i veckan när jag ska till stan så fort isen är borta! =) Vilodag blir det var 3e dag! 

 Hörs imorgon! ♥

Hemma igen!

Hej hej! Jag somnade vid halv tre inatt och klockan ringde fem imorse! Jag var helt slut på jobbet idag (såklart) och somnade på min lunchrast, haha! Men det var i alla fall skönt att jobba dag, eftersom jag så ofta jobbar kvällar! Nu är jag hemma och snart blir det middag, ugnstekt lax med röda linser och dinkel, jättegott! Jag skriver ett till inlägg efter middagen, jag har svårt att hålla ögonen öppna så jag måste gå och få i mig lite mat!

Kramis!

Min dag i bild!

Typisk s(k)öndag! Jag är så himla utvilad! Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt! Gud vad jag behövde det här, bara ligga hemma och känna att jag inte behöver göra någonting! Mamma bakade ännu mer gott bröd, vi tittade på Spider man 3 och mamma, pappa, jag och Viran har ätit en fantastiskt god middag! Vi hyrde även "Grace is gone" och den låg mamma, jag och Viran och snyftade åt (nåja, jag och mamma snyfta i alla fall). Det handlar om en familj varpå mamman dör i ett krig och pappan blir helt knäckt och vet inte hur han ska berätta detta för barnen, otroligt sorglig!

Vet ni vad..? Det slog mig nyss att jag faktiskt har läst ut Breaking Dawn.. jag gjorde det igårkväll! Nu är det slut på böckerna... Iofs har jag Midnight sun kvar men den är inte släppt än! Jag vet att det läckt ut sidor på internet från den boken, men jag vill inte börja läsa dom där! Jag har fortfarande hopp om att boken släpps! Midnight sun är från första boken, Twilight, fast det är från Edwards syn istället för Bellas. Det känns så tomt nu, jag saknar att läsa böckerna redan! Jag tror jag ska läsa om Twilight igen, jag har glömt massor redan!

Här har hela dagen spenderats idag, i stort sett! =)
 

Köpte maassa frukt idag!
 

Här kollade vi på filmer från när vi var små! Där är på baletten tror jag!
 

Mamma började baka
 
 
 

Jag idag, ofixad i stort sett och i mjukiskläder!
 

Dinnertime! 
 

 Vi åt köttfärsbullar (i dem var det ädelost) och en stor sallad och i den var det 
sallad, valnötter, päron och ädelost där med, otroligt god middag var det!
 

Min tallrik! 
  

Till filmen  smakade vi på mammas (otroligt goda) bröd & drack te!
 

Vår älskade nussekatt, Kasper mös med oss i soffan hela kvällen!
 
 
 
 
 

Jag ska upp 5 imorgon så jag måste nog gå och lägga mig snart.. Vi hörs imorgon efter jobbet, mao vid 5-tiden på eftermiddagen!

Minnen!

Hela dagen har jag och mamma kollat på gamla band, vilka minnen! Jag vill åka silja line snart igen, jag saknar min konfirmation och herregud så söta vi var som små..! Jag älskar att titta på gamla filmer och bli påmind om ens underbara liv man faktiskt lever..! Det har varit så skönt att bara ligga hemma idag, bara såsa och göra ingenting! Jag känner nu att jag verkligen behövde det med tanke på det höga tempot jag alltid håller..

Tjuhu, the hunk is still in London!
 

Nu ska vi åka och handla, mamma, jag, Viran och pappa! Efter det ska jag och mamma hyra en snyftfilm att se på ikväll, ha en härlig söndag så hörs vi ikväll igen!

Söndag

Åååh.. Detta var den första gången på ca 2 veckor då jag fick sova UT! Ingen väckarklocka som skrek på morgonen eller någon familjemedlem som var tvungen att dra mig ur sängen pga jobbtid eller annat, för idag är jag LEDIG! Så himla skönt, jag känner även att förkylningen börjar bli bättre *peppar peppar ta i trä*. Jag kollade däremot sl.se för att se när jag måste åka imorgon för att komma i tid till jobbet (börjar 7.00) och min buss går 06.14, jeeeeeeez! 

Här är ett till klipp på min jobbarkompis Niklas som sjunger en annan Robynlåt! =)
 

Nu ska jag ner och käka frulle! =) Vi hörs senare idag!  

Bilder från igår

Jag var ju ute på söder igår med jobbet för att fira av Sandra som flyttar till England! Först var vi på Söderhof och drog sedan vidare till Södermalm! Alla bilderna är dock bara från uteplatsen på Södermalm, men det är nånting i alla fall! =)

So, there we are!
 

Min söta Niklas :D Han sitter alltså i soffan och lutar sig bakåt med huvudet
mot min mage och kramar om mig, så ni förstår bilden lite bättre, haha!
 

Niklas och jag!
 
Ericaa! :) Det är hon och Sandra som åker imorgon till Australien!
 

Lina och jag, vi måste tagit typ 25 bilder! här är 2 iaf! Haha lilla fylle-Lina!;)
Haha närå, bara för jag är så stolt över att jag inte drack, eftersom jag är sjuk!
 
 

Jessica och Danne! =)
 

Jag och Eugenia! ♥
 

Jag! =)
 

Eugenia, Sandra och Ante! =) Så himla härliga personer, älska Konsum Slussen!
 


Så, det var dem! =) Hörs senare! ♥

11 jobbdagar i streck!

Hello! Det var omöjligt att få upp mig imorse, jag stängde av mina båda klockor med attityden "fan vilket oljud, stäng av skiten", men som tur var så väckte pappa mig i tid och skjutsade mig till Ropsten, tack pappa! Jag jobbade 8.45-16 idag och fick höra från Andreas och Eugenia att de båda varit ute till 4-5 imorse, och de började 10 på jobbet, moahhaa ganska bakis! ^^

Det var Sandras sista dag på jobbet idag, för imorgon drar  hon ju till Australien i en månad och när hon kommit hem så packar hon sina grejer sen flyttar hon till England ca 1,5 vecka efter! Jag kramade henne i flera minuter innan jag gick idag, dock så träffas vi ju efter Australien, innan hon flyttar men fyfan vad jag kommer sakna henne på jobbet. Jag älskar mina jobbarkompisar och alla är riktiga vänner till mig, men Sandra är min absolut närmsta och jag kommer till och med ihåg första gången vi träffades, vad jag tycker om henne! Det finns ingen som jag skrattar så mycket med på jobbet som med Sandra!

Nu när jag kom hem så var storasyster här med alla banden på oss när vi är små tills år 2005, hon har bränt alla banden på dvd så vi sitter och strecktittar på dem, hur underbar var man inte som liten? Jag fick även se min konfirmation, jag höll på att börja gråta.. Kjesäter!! ♥ Oförglömliga 3 veckor och 5 dagar..

Idag jobbade jag min 11e dag i streck (det är för jag säger ja hela tiden när de frågar om jag vill/kan jobba) vilket inte är så bra för jag är brakförkyld och helt slut nu! Så imorgon blir min första lediga dag på ett tag (sen på måndag börjar jag 7 och jobbar till 16 igen..) så jag ska verkligen bara SLAPPA ikväll och imorgon, kurera mig och bli frisk så jag kan börja träna nån gång igen!

På kvällens schema:

Läsa klart Breaking Dawn (har bara 40 sidor kvar *BUHU*)
Kolla vidare på banden
Lägga ut bilder från gårdagen
Mysa och soova!


Här har ni lite bilder på Fredriks lägenhet btw, ni minns min jobbarkompis som jag var hos i förrgår och hade filmkväll och sov hos, han har precis flyttat dit:
 
 
 
 

Nu ska jag äta middag, ikväll blir det grillad kyckling! =) Slänger upp bilderna från igår om en timme eller så, pussar!

Utekväll!

Hemma! Det har varit en kul kväll, först jobbade jag 16-20 sen kom Eugenia till jobbet och gjorde mig sällskap till stängning då vi tillsammans med Sandra och Niklas (dom stängde affären) drog till Söderhof och mötte upp de andra! Vi var ute för att fira av Sandra som slutar, min-älskade-bästa-kompis-från-Konsum-Sandra! Det blev en kul kväll i alla fall, vi drog vidare till Södermalm, en annan klubb som var skitnice! Det var 23-årsgräns men de va schyssta mot oss 20åringar, (hälften av oss var mellan 24-30 typ).

Jag missade dock precis min tunnelbana som skulle få mig att hinna med min buss så jag blev småbitter och ringde Cissi och muttrade! Hon låg hemma framför TVn och skulle snart sova, hon hade inte bilen därför kunde hon inte hämta mig *fan* Jag fick istället gå hem (3 km, inte så farligt men ändå mitt i natten och jag som är lite sjuk). Jag är skittrött nu och ska upp om fem timmar (jobbar 8.45-16 imorgon, min 11e dag irad jag jobbar nu!) men bilder kommer imorgon efter jag jobbat! =)

Puss puss och sov gott, ni som inte redan har somnat!


Jag saknar min bästa vän
 

Bnoni♥Tulls
 

Segar hos Fredrik

Tjoho! Jag och fredrik kollade på Harry potter och snacka skit igår, dock somnade han under filmen haha! Hans lägenhet är jättefin, jag har tagit bilder på den och ska visa er så fort jag kommer hem! Snart ska jag åka till jobbet, jobbar bara till åtta ikväll men jag ska stanna kvar i typ lunchrummet eller nåt till stängning (21.20) för Sandra och Niklas stänger ju och vi ska ju ut! Eugenia och Fredrik kommer till jobbet vid åtta och håller mig sällskap!

Nu måste jag lista ut vad jag ska göra med mitt blöta, nytvättade hår då Fredrik inte har någon hårtork (såklart). Det tänkte jag ju inte på innan haha! Aja, wish me luck! Har med mig kameran ikväll, får se om det blir några najs bilder! Puss!

Fredrik-kväll!

Hellu, jag är bara hemma och vänder! Fredrik skulle åka och fixa lite stuffs så jag åkte hem nu efter jobbet för att äta och sådär, nu ska jag hem till honom och mysa framför Harry Potter och snacka massa skit med Fredrik! =) Imorgon jobbar jag 16-20.00 sen ska vi på jobbet ut på söder och ha kul! Sandra ( min bästa vän från jobbet) åker, tillsammans med Erika (en annan jobbarkompis), till Australien på söndag! När de kommer hem så flyttar Sandra till England så hon jobbar sin sista dag på lördag, buhu!! Så vi ska gå ut tillsammans allihopa och fira av henne (som vi gör med typ alla som slutar)!

Jag tog det här fotot nyss, precis innan jag gick innanför dörren, är det inte vackert med snön ändå?
 

Jag idag!
 


Nu måste jag välja ut vad jag ska ha på mig imorgon kväll när vi ska ut på krogen, jag hinner ju inte hem emellan Fredrik & jobbet imorgon! Får se om jag bloggar imorgon på dagen hemifrån honom, annars hörs vi imorgon kväll! =) Kram!

Torsdag

Hellu, idag jobbar jag 10-19 och måste snart springa till bussen! Ikväll ska jag hem till Fredrik, min kära vän för han har köpt egen lägenhet så vi ska ha myskväll med kycklingfilé till middag och kolla på massa film! Det blir Harry Potter-kväll då jag inte sett någon av dom än, typ snuttar av 2 av dom bara.

Här har ni lite videos på mig och Mirre från när jag var hos henne:

Vi trodde vi fotade, haha!
 

Mirre och jag på inflyttningsfest, i slutet är även Sarah med en snutt!
 

Mirre och jag i bilen, "Raise your hands togetheeeeeeeeer!
"



Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll när jag är hos Fredrik! ♥

Kidnappning

Denna kväll har bestått av ett varmt bad och såsat framför TVn med en smoothie, lite mörk choklad och en kopp te. Jag såg dock en hemsk dokumentär om barn som blivit kidnappade, det handlade både om barn som blivit återfunna levande, barn som blivit återfunna döda och de som fortfarande saknas! Ett barn blev stalkad av en man i fyra år, tillslut kidnappade han henne i ca 6 månader och våldtog henne utan gränser på ett hotellrum konstant. Även om hon blev hittad så är hon trasig för livet. Jag har legat i tårar framför den här dokumentären i timmar. Hur kan någon vara så grym?!

Jag ska gå och lägga mig snart då jag kommit fram till att min förkylning beror mycket på min brist på sömn.. Vi hörs imorgon innan jag beger mig till jobbet! ♥

Btw, jag visste inte att Robert Pattinson hade varit på TRL? Aja, på bilden är han och en av programledarna från TRL under en av sändningarna, tror detta var nån gång i november. Det var ju hon som jag satt och pratade med under repetitionen när jag var på TRL i somras! Hon sa att min rosa klänning var fin och försökte sedan få mig att vara mindre nervös över att det snart var min tur att repetera.. hah!
 

Jag på TRL med den andra programledaren (det var han som "intervjuade"
mig under showen, men det var henne jag pratade med innan vi börja öva) 
 

God natt, sov gott! <3

Spindelfobi

Hej allihopa! Gud vilken lång dag, jag började ju åtta imorse och jag var så otroligt förkyld när jag vaknade att jag knappt kunde prata! Hela dagen på jobbet idag har jag varit helt täppt i hela skallen, kunderna måste tyckt jag låtit som något uppstoppat när jag pratat ^^,

Och vet ni vad som hände idag!! Jag sitter i kassan, helt plötsligt ser jag något i ögonvrån som åker ner från taket, är det en asstor spindel som hänger i sin tråd och åker ner och hänger i luften bredvid mig! Jag flyger upp och kunden som ville ha sin växel förstod inte alls vad som hände! Jag fick panik och Anita fick byta av mig medan jag hämtade Andreas så han fick ta bort den, fyfan vad vidrig den var! Vafan spindlar ska inte existera nu, det är fan snö ute!!

Nu är det middagsdags, ugnsstekt lax, mums! Hörs senare ikväll!

Mår lite bättre..

Jag börjar krya på mig nu, thank God. Bara för jag säger så så kommer jag må skit imorgon, jag lovar! Fan, imorgon ska jag upp halv sju, jobbar 8-17 imorgon! x'( Iofs ska det bli skönt att jobba dagtid 2 dagar i rad, är så van vid att jobba kväll och dagarna slängs bara bort! I alla fall nu när jag är så krasslig och inte kan träna..

Förresten, min bästa vän Bonnie har skaffat en blogg, egentligen bara för hon har flyttat till Oslo och vill skriva av sig lite ibland, hon är så jäkla härlig min Bonnie!

Min dator har stått på hela dagen så jag måste nog stänga av den ett tag.. Vi hörs imorgon kväll!

Fortfarande förkyld!

Hello, som vanligt ställde jag klockan på nio men stängde av den imorse (som jag gjort de tre senaste dagarna) eftersom jag fortfarande är lite sjuk! Eller inte sjuk men krasslig i halsen och sådär. Jaja, det är ett kort jobbpass idag i alla fall, dock imorgon jobbar jag 8-17 så jag ska ta det lugnt ikväll! Jag hatar när jag inte kan träna, jag känner mig så slapp och trött hela tiden..

Blööh hatar att må såhär, vi hörs ikväll folks!

 

Saknad

Jag saknar er, kom hem till mig!! Mitt ego som pratar nu, egentligen vill jag att ni ska vara där ni är och ha det så fett kul och slippa tråkSverige, men jag saknar er! Alla kommer hem runt april-maj förutom Bonnie som har flyttat till Oslo, men även hon kommer ju hem lite då och då och hälsar på, som nu på jullovet! Längtar tills jag får se er igen!

 
 
 
 

Snyft.. Nåja, nu ska jag gå och lägga mig, kommer inte somna förrän tidigast två då jag ska hinna läsa massor innan dess! 8D Hörs imorgon! ♥

Rubrik

Pjuh vilken dag, jag var ju och fixade naglarna sen åkte jag direkt till jobbet (var där 15.20 fast jag började inte förrän 16.30) eftersom jag ändå inte skulle hinna hem emellan och jag har inte råd att shoppa just nu.. Dock behövde jobbet lite extraarbetare så jag kunde starta på en gång. Mats (min chef) frågade om något hade hänt mig då jag inte hade svarat på min mobil (de hade försökt nå mig hela dagen) eftersom jag alltid svarar.

Jag hade så bråttom imorse att jag glömde mobilen hemma, fyfan jag känner mig så isolerad utan den! Jag måste ha en mobil annars blir jag helt lost, min chef undrade i varje fall om jag kunde jobba på onsdag 8-17 och på torsdag 6.45(!!) till 16.00. Jag sa ja till båda, även om de skulle vart mina 2 första lediga dagar sen i tisdags, nu jobbar jag istället ända tills lördag! Jaja, jag behöver pengar och självklart ställer jag upp för mitt jobb!

Nu ska jag fortsätta läsa Breaking Dawn, ÅH vad spännande det är!! Bara jag som vill vara Bella eller? Jag vill också ha min Edward i all evighet.. haha *dreaming away* Vi hörs senare!

Måndag

Ny vecka, igen!! Helt sjukt vad tiden går fort, jag somnade inte förrän 4-4.30 imorse då jag läste min bok i ca 2 timmar! Det händer så mycket grejer nu att det bara inte går att stänga den, fan nu har jag läst över halva boken! x( Den får inte ta slut, ju! Jaja, idag är jag fortfarande förkyld men mår bättre, kommer förhoppningsvis kunna börja träna imorgon igen! Nu ska jag åka och fixa mina naglar sen luncha på stan! Ikväll blir det jobbet! Hörs senare ikväll, puss! ♥

Cecilia har fixat mina naglar tidigare, här här 2 exempel! Visst är hon bra?
  

Dock idag ska jag bara ha förstärkning på mina egna naglar!

PMS!

Idag var en riktig PMS-dag, inte konstigt med tanke på att det snart är min vecka! Dagen startade inte bra heller, eller i alla fall inte då jag var påväg till jobbet! Jag satt på tunnelbanan och läste min bok med musik i öronen, så kommer det ett äckligt fyllo och tränger sig bredvid mig, nästan sätter sig på min väska och halvt på mig! Jag trycker mig in mot sidan men ignorerar honom. Han hänger asnära mig och säger "taack tack" för att jag hade flyttat på mig, han trycker även upp hans mobil mot mitt öra för att jag ska prata med hans kompis, jag tryckte bara bort honom och visade tydligt hur irriterad jag var!

Det värsta var alla (typiska) svenskar som satt omkring, ingen sa eller gjorde någonting utan alla bara stirrade! Inte för att jag var ett dugg rädd för honom utan mer ville döda, så kunde de runt omkring gjort någonting eller i alla fall slutat stirra! Han frågade mig även 25 ggr om jag var från Sverige, när jag inte svarade frågade han på engelska istället, till slut fick jag nog och sa: "Snälla jag vill verkligen inte prata så låt mig vara!" Så tappade jag mitt biokort under honom men jag sket i det, allt för att få slippa honom så jag tryckte mig förbi när jag skulle gå av och bakom mig hörde jag "Adjöö och tack igen!" Tänk er en 55-60årig gubbe, äckliga tänder, typ inget hår och STANK öl med massa pantburkar i påsar han höll.. Som jag inte har nog av dom på mitt jobb?!

Sorry, det startade min PMS-kväll vilket inte är en skön start när man ska vara serviceinriktad och ha ett bra kundbemötande i fem timmar framöver, men det var bara att bita ihop! Dock sökte jag mig (såklart) till onyttigt och åt lite godis i ett "tyckasyndommigsjälv"-tänkande, SUCK! Jaja, det är bara att låta det passera och inte äta godis och annat onyttigt resterande tid!

Vet ni..? När jag kommer i sånahär PMS-faser så drömmer jag mig bort till mina s k fristäder! Det är de ställen där jag känner mig fri, min friplats! I Sverige är det Kjesäter, där jag konfirmerades! Utomlands är det San Sebastián i norra Spanien!

Kjesäter
 

San Sebastián
 

Har ni någon fristad i Sverige och/eller i något annat land?

Slappdag!

Hej, idag blev det inget gym! Jag vaknade upp imorse och var jättekrasslig i halsen men jag tänkte att jag kunde gymma i alla fall! Sen när jag hade packat klart allting och skulle bara stänga av datorn så såg jag att Filip var online, första gången sen han åkte! Filip är min kompis från Konsum som åkte till Asien för att backpacka runt i ett halvår, han åkte i november och vi har inte pratat sen dess! Så vi snackade på msn i ca 2 timmar, fan vad jag saknar honom!

Sen när jag väl tänkte dra till gymmet kände jag mig hängig oxå, då kändes det lika bra att skita i det så jag inte blir sjuk och inte kan träna på flera dagar istället! Nu ska jag sminka mig lite innan jag beger mig till jobbet, puss! ♥

Sunday

Hej allihopa, jag kom hem så himla sent igår, 20 i 3 mer precis så jag la mig direkt i sängen, därav inget till inlägg igår! Jag slutade jobbet 21.20 igår som vanligt och mötte sen upp Anna och Josse som hängde hos Josses kompis Sofie! De var där med deras två vänner Sussie och Linus. Vi satt i köket i fem timmar och bara pratade, det var faktiskt skittrevligt! =) Jag är så trött på alla misslyckade, tråkiga utekvällar på krogen här i Sthlm! Det är så mycket mysigare att bara hänga ut med sina vänner istället!

Idag ska jag träna på gymmet igen som det ser ut nu, sen jobbar jag 16.30-21.20 igen! Ikväll ska jag nog bara hem efter jobbet, jag är trött och vill bara läsa min book! Vi hörs senare!