Valencia, dag 1

Denna dag blir inte så lång då den mestadels bestod av själva flygresan! Jag och Jossan möttes upp på Centralen för att sedan ta pendeln + buss till Arlanda (haha, vi lyckades missa 2 bussar!), väl framme så får vi reda på att vi ska till terminal 2 och vi var på terminal 5!! Det tar typ en kvart att gå så vi springer hela den vägen och är till slut framme vid rätt gate!

Vi mellanlandade i Madrid i ca 3 timmar, även där sätter vi oss på andra sidan flygplatsen och får springa i säkert 10 minuter för att komma till rätt gate haha! Hur som helst så kom vi iväg vid tio-tiden på kvällen och var hos Sofia vid halv tolv! =) Jag smsade från taxin att vi var framme och 2 sek senare kommer en ivrig Sofia nerspringandes och hoppar på oss, vad vi saknat varandra!

Kvällen bestod sen av att vi satt uppe och snackade om allt och inget i ett par timmar, även om Sofia hade skola dagen efter! Sen tog jag och Jossan en kvällspromenad (snarare nattpromenad, klockan var typ 2 på natten) för att hitta någon öppen affär att köpa schampoo och sånt! Vi hittade en bensinmack som var öppen så drog dit, sen gick vi och la oss vid 4-tiden!

Bilder från dagen:

Påväg mot Arlanda!
 

On our way, finally!!
 

Hahaha, läste tidningen precis när vi lyfte från Sthlm, moahahah!
 

Älskar att ta flygplansbilder =)
 

Trötta!
 

Madrids flygplats!
 

Mot Valencia, ÄNTLIGEN!
 

Hahahaha; en hora en hora en hora!
 

Allt Sofias godis & Lingongrova! =)
 

Här sov vi, i deras vardagsrum! =)
 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0