Valencia, dag 2

Första dagen i Valencia, jag och Jossan hade ställt klockan på nio (även om vi inte somnat förrän halv fyra) bara för att hinna med så mycket som möjligt på dagen! Sofia hade redan dragit till skolan då så vi planerade att dra ner dit och hälsa på henne! Sofia bor i en lägenhet tillsammans med fem andra (några från Frankrike, nån från Australien osv.) så alla har ett eget rum men de delar på kök och badrum! Alla är jättetrevliga och lägenheten var asfin för att vara en spansk, plus att hyran var bra!  

Hur som helst, Jossan och jag drog ner till Sofias skola för att hälsa på och alla där var också jättetrevliga! Det var en liten skola i ett höghus men mysigt då alla kände alla! Sen började Sofias lektion så då drog jag och Jossan ner på stan för shopping och annat! Spanien har alla underbara affärer som Bershka, Blanco etc. Man vill köpa ALLT! Plus att det är mycket billigare där än här!

Efter ett par timmar på stan så mötte vi upp Sofia, handlade lite mat och gick hem till henne för att fixa lunch! Vi satt hemma och prata skit, tog lite siesta och kollade mejlen tills klockan vart runt 10, så började vi fixa iordning oss inför kvällen! Först gick vi hem till en av Sofias vänner från Australien, Claire för att föra lite! Claire vart lätt min favoritkompis av Sofias kompisar där nere, en helt underbar tjej! =)

Efter ett par timmar så drog vi till deras favvoställe, Piccadilly där de spelar musik som Strokes, The Killers etc. Dock denna dag var det HELT dött, även om det var en torsdag så brukade Piccadilly vara fullt även på torsdagar men inte denna dag! Vi fick efter reda på att det hade varit någon stor fest någon annanstans så det var antagligen där alla höll sig! Hur som helst, vi satt där och snackade med några portugiser innan vi drog till Sofias & Claires favorit-kebabställe, den satt bra!

Som vanligt så kan jag aldrig hålla ordning i min resväska, det hade inte
ens gått 12 timmar och se hur strukturerat och fint jag hade det, haha!
 

Jossan satt i sin egna lilla värld då det tydligen precis hade passerat en
aashet spanjor, hon var t o m nära att skrika GUAPOOOO! hahaha!
 

Såhär såg vi ut idag, det var 22 grader vaarmt!!
 
 

Vi fick låna Sofias karta, ändå gick vi vilse typ hela tiden!
 

Sofia på hennes skola :D
 

Jossan och jag gick sedan och käkade frukost innan vi drog runt för att se på
staden och (såklart) shoppingen, det var aasbilligt där + de har Bershka!!
 

Apelsinträd :'D
 

Palmer!
 

Jossan & jag!
 
 

Hemma för lunch!
 
 

Sen på kvällen skulle vi förkröka, men Jossan & Sofia sitter och löser korsord!!
 

Tillslut fick jag igång dom iaf ;)
 

Snyggingarna!
 

Jag hos Claire :)
 

Jag och min wingbuddy!
 

Jag och Jossan var glada :D
 

älskar dig!
 

Tillan posing!
 
 

Vackra Claire =)


Claire och Sofia på Piccadilly


Såhär dött var det!



Claire och jag!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0