Söndag

Gäääsp, godmorgon på er! Vad sent det vart igår, vi kom hem vid typ 4! Dock så mötte jag en gymnasiekompis efter vi klubbat så vi drog till nåt kebabställe och då märker jag att Anna och Amanda har ringt mig 580000 ggr så jag ringer upp, då hade de åkt hem och märkte att jag hade både mina och Annas nycklar!

Jag drar ner till tunnelbanan och åker mot farsta, dock somnade jag på tunnelbanan för jag var så himla trött så väcker någon tjej mig när tunnelbanan är i Skogskyrkogården och ba: "Du somnade men jag tror du ska av nu!" Så jag blev jättestressad då jag inte hann tänka vart jag skulle av eller inte så jag hoppar av, preciis när dörrarna stängdes så insåg jag att jag INTE skulle av än!

Nästa tunnelbana gick 35 minuter senare så det var bara att vänta x( Det var spyor över hela perrongen men jag hittade en bänk att sitta på så länge, och gissa om Anna & Amanda var glada när jag kom dit då dom suttit och väntat i typ 1,5 timme hehe.. ups! Menmen, förutom det så var det en jättekul utekväll, bra musik då man för een gångs skull slapp House!!

Nu ska jag käka lite frukost med dom, bilder kommer senare idag! Här
har ni en på mig och syrran från igår påväg till klubben så länge!

 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0