The Jackson family has went too far..

När jag loggade in på blogg.se så såg jag en stor bild på Michael Jackson, klickade på den och hamnade på denna tjejs blogg! Hon protesterade mot Michael Jacksons förstörda privatliv och This is it-filmen, nu hittade jag en artikel om att MJ:s tre barn ska vara med i en dokusåpa och att Janet & hans mamma också ska ha ställt upp?! Längst ner på artikeln är det en bild på hans tre barn och över den finns det en länk som ser ut såhär: "Se även: Michael Jacksons dotters tårfyllda farväl". ALLT är officiellt med hans barn nu..

Vad är felet på Michaels familj?! Märkte de inte att Michaels barn hade masker på sig i 9 av 10 fall när de var ute så de INTE skulle bli officiella, nu sätter dom barnen i en dokusåpa?! Den enda som verkar ha vett i sig är Rebbie, Michaels andra syster: "Michaels äldsta syster Rebbie, 59, vägrar att ställa upp och säger att Michael skulle vända sig i sin grav om han visste att barnen ska medverka i programmet." OM han skulle, det skulle inte förvåna mig om han återuppstod snart och fick ur sig all sin ilska!

Snälla, kan någon rädda barnen innan det är försent?! Det är det nog antagligen redan, åh nu är den där klumpen i magen tillbaka! Hemska värld, sluta visa upp alla MJs privata grejer som en utställning av något som ska vara officiellt! Han har inte godkänt något av det, tvärtom! Ni alla VET att han skulle vara emot det, ha lite respekt för de döda istället!!

HÄR kan ni se artikeln om det, om man ändå hade makten att sätta stopp för denna hemska dokusåpa innan december..

Postat av: IDA

Fy fan vad dåligt. Det är så uppenbart att han inte skulle godkänna det. Att han har idioter i familjen är väl ingen nyhet men för fan.. NU om någonsin kan dem väl visa respekt?

2009-11-04 @ 15:09:00
URL: http://iiea.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0