Torsdagskväll i Farsta!

Gokväll gott folk =) Sheisse vilken lång dag jag har haft idag, har ju varit uppe ända sen 7.30 (nej, jag kan inte säga det tillräckligt många ggr, så pass stolt är jag!) och jag har hunnit med så mycket saker idag! Och jag glömde nämna att december-schemat kom upp på jobbet i förrgår! Både jag & Filip slänger oss på schemat för att se om vi jobbar julafton eller nyår, efter ett par sekunder så jublar vi båda i kör då vi båda slapp!!

Vi står och kramar vår chef samtidigt som vi hoppar och skriker, haha LYCKA! Jag smsade runt till resten av gänget som också slapp, vilken lättnad det var! Dock har jag iingen aning om vad jag ska göra på nyår, det är väl ett senare problem.. ^^, På tal om något helt annat så har jag blivit nörd igen, för jag läser om Twilight-böckerna för en tredje gång haha!

Men jag har inte läst dom sen typ mars och nu när New Moon är ute på bio så blev jag så nostalgisk så jag var bara tvungen! Jag älskar känslan som jag får när jag läser böckerna, man försvinner in i den lilla världen och blir helt kär i Edward, hehe! =) Ni som inte läst böckerna än, gör det! Och om ni frågar mig så ska ni läsa dom engelska versionerna, det blir mycket mer passionerat eftersom det är på det språket som böckerna är skrivna på från början!

Jag älskar detta citat! När det kommer i boken ryser jag i hela kroppen! =)
 

Nu ska jag vara social med sambon min innan jag dyker in i Twilightvärlden igen, neerd I know!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0