Måndag

Hallu allihopa! Det var så hiimla mysigt igår hemma hos Jossan! Det var jag, Cissi, Astrid och Alexandra som var där och åt lussebullar, pepparkakor, drack julmust och bara pratade i timmar! Jag älskar dessa människor, de som står mig närmst och som känt mig längst! Astrid och Jossan gav mig även 2 par örhängen som de helt glömt bort att de köpt åt mig när de var i Sydamerika i somras! Ett par från Brasilien och ett par från Lima, jättefina!!

Vid halv ett åkte jag och Astrid hem till henne (som de gamla goda tiderna sov jag i Astrids och Alexandras lägenhet i Lidingö centrum) och där möts vi av Alexandra och hennes pojkvän som mös i soffan framför Friends! Vi joinade framför TVn till typ halv tre på morgonen, inget är bättre än Friends! Sen låg jag och Astrid och snackade skit i hennes säng till typ fyra på morgonen så jag var gaanska död imorse!

Astrid skulle upp redan nio för att hinna färga håret innan hon skulle bort, som tur var så var Alexandra fitforfight att hjälpa henne med det, så jag passade på att dega framför Friends i soffan ^^, Nu är jag hemma i Farsta igen och möts av lite julpynt i köket, aow älskade Anna! :'D Julgardin och en ljusstake, nu måste jag också fixa lite känner jag!

Ikväll åker min älskade vän Astrid tillbaka till Blekinge men hon kommer tillbaka redan om 3 veckor och stannar i över 3 veckor, hon har ju jullov!! =) På tal om det minns jag inte ens hur lov kändes att ha, hehe.. Hur som helst, nu ska jag käka lunch och sen dra till gymmet! ÄNTLIGEN är jag helt frisk så jag kan börja träna igen, saknat det!

Myskväll hos Jossan!
 
 
 


De fina örhängena jag fick av tjejerna!
 

Se vad gullig Anna är, pluttan! =)
 

Hörs när jag kmr tillbaka från gymmet! ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0