Lördag 6 augusti 2011

I'm back! Sitter just nu på jobbet och har min kvartsrast, Det var så hiimla skönt att dra ut till landet i förrgår! Jag har bara slappat med mina morföräldrar, moster och hennes kille + deras barn Emma och min gudson! =)=) Vi har badat, ätit gott och jag har läst nästan 200 sidor i min deckarbok! Nu är jag redo för rond 2, alltså att jobba arslet av mig iter igen innan jag drar iväg!

Det enda tråkiga är att jag i år (åter igen) missar Pride, skulle ju dragit in i torsdags men åkte till landet istället och så jobbar jag nu hela helgen! Det är nog inte meant to be att jag ska delta i paraden! Jag har delade åsikter om paraden i alla fall, jag älskar att vi hyllar homosexualitet som något accepterat i samhället! Samtidigt blir det nästan som en cirkus kring det vilket inte heller känns jättebra.. Ah, well!

Detta har varit mina senaste dagars repeat låt!
 

Bilder från dagarna på landet kommer ikväll när jag är hemma, under dagen dyker det dock upp en video från Bon Jovi-konserten i Lisbon! Ha en fin lördag!

Postat av: Ellen

Hej! Jag är helt galen i Bon Jovi och undrar om du vet var man kan hitta en tröja? Hittar inte det någonstans! :(

2011-08-06 @ 12:16:42
Postat av: Tillan

Svar: Hej Ellen! De säljer ju massvis på deras hemsida Bonjovi.com, annars finns det på blocket.se om du vill ha en billigare variant men då kopia eller egengjord skulle jag tro.. Kram! =)

2011-08-06 @ 12:31:31
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0