Sjukt dålig dag!

..för jag vaknade klolckan 15.03!! x( Jag förstår inte vad det är för fel på mig, jag har sovit 12 timmar! Jag har dock sovit ca 3-4 timmar/natt då jag har försökt ställa tillbaka dygnet as you know! Mamma har ringt hem för att väcka mig typ 10 gånger, och våran ringsignal är hög, men jag har inte vaknat till något! Jag ringde Sandra så fort jag vaknade, hon hade dragit in till stan själv haha så jag åkte in och mötte henne (därav inget blogginlägg förrän nu). Hon hade hittat pumps redan, de var jättefina och sen vandrade vi runt i Stockholms stad ett tag.

Ikväll ska jag gå på bio med Astrid, vi ska se Australia! Vi ska gå på den lilla biografen Grand i Lidingö centrum, haha! Ja¨g håller även på att bli galen då Nisse (syrrans pojkvän) har New Moon, han har dock läst ut den men nu måste jag vänta tills på söndag då de kommer hit! x( Ni som läst böckerna vet att Twilight slutar så spännande (eller snarare börja till New Moon som finns längst bak i Twilight-boken) att jag blir gaalen snart! Jaja, ska ner och vara social med brorsan som är här! Vi hörs efter bion ikväll eller imorgon! ♥

 


Postat av: Henna

Ja, jag hoppas då verkligen de inte förstör filmerna med dåliga skådespelare!! Men jag har har snart läst ut fjärde boken (Breaking Dawn) och har svårt och se hur de ska få de bra på film (ska inte avslöja vad som händer..)..böckerna är ju helt fantastiska och jag kan inte få nog av dom!!:) Väntar med spänning på femte boken nu!:)

2009-01-14 @ 19:11:17
URL: http://hennah.blogg.se/
Postat av: Elvira

Böckerna in my hjärta asoooo<3



Amanda och nisse ska inte hit, vi ska till dom:)!

2009-01-14 @ 19:55:18
URL: http://elviraas.musicblogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0