Måndag

Goddagens goddagens! Rastlös som jag alltid är så drog jag (som vanligt) hem till Astrid i Lidingö centrum vid halv tolv för att käka chips och snacka skit, jag läste även ca 100 sidor frn Twilight-boken hos Astrid! Jag måste ibland lägga ifrån mig boken för Edward är lixom, för het! Jag är helt galen i boken och karaktären Edward Cullen, som typ varenda tjej är just nu! Men egentligen, vad finns det att inte gilla? Supernatural powers, obeskrivligt snygg, stark, beskyddande, helt perfekt..!

Jaja, nog pratat om honom *dreggel*, idag jobbar jag 16.30-21.20 sen får jag se vad som händer! Förresten, jag var msn.se som startsida och då kommer alltid det senaste kändis-skvallret upp, nu var det om Golden Globe-awards som var igår, tydligen och att alla celebreties var där! Jag vill också gå på en sån gala nån gång, ha en underbart vacker klänning och bara glida runt där och mingla, känner inte ni också så? Åh, jag kan bara drömma om hur perfekt min klänning skulle vara, för att inte tala om mig i den! Ni kan checka in hur alla celebreties såg ut på Golden Globe awards här!

Jaja, nu ska jag fortsätta läsa Twilight, jag läser helt seriöst ö v e r a l l t, jag till och med går och läser! Jag sitter på bussen, i Astrids soffa under tiden hon tittar på TV, på väg till bussen, på jobbet i omklädningsrummet så fort jag får en kvarts-rast osv.. I love it! "At the time all I could think was.. Not her!" Jag har läst om den meningen 25 gånger! Haha, hörs sen! :*

På tal om ingenting så hittade jag min familjs och min världens sötaste katt
i min sängg! Keso, Kasper, Nuppen, bäbis, kespöör (haha), jaa kärt barn/(katt)
har många namn! =) Jag älskar när han ligger och gömmer sig med tassarna!
 
 
 
 


Postat av: isabelle

åh vilken liten sötis :D

2009-01-12 @ 17:01:53
URL: http://izabellenylen.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0