Gymmet!

Hello, nu är jag hemma igen! Det var så sjukt skönt att äntligen börja gymma igen, jag kände mig som hemma nästan på en gång! Jag kör så att jag tränar 6 ggr/veckan men aldrig samma sorts träning 2 dagar i rad. Exempelvis springer jag en dag, gymmet nästa dag, spinning nästa dag, springer nästa dag, skivstång nästa dag osv. När jag kom hem såg jag vem som var på 5an, Robert Pattinson hos Ellen Degeneres, bästa showen ever! Han var så sjukt nervös och det lyser verkligen igenom på honom, plutt! Fick ett sms av Mikkan så fort showen började "Hörrö, Twilight-killen Robert eller vad han heter är på 5an ;)"! Det var med henne jag såg Twilight på bio för första gången med och jag visade ganska tydligt att jag tyckte han var feeett het! ^^

Btw.. är det någon mer än jag som har läst till och med New moon? Alltså hela Twilight och New Moon, jag vill börja prata om böckerna men jag kan inte prata med mina systrar, Nisse eller Eugenia då dom alla läst alla fyra böcker och råkar alltid försäga sig på nåt vänster från de 2 böcker som jag har kvar att läsa!!

På tal om ingenting så stod jag i snabbkassan igår, så pickade någon på min rygg.. Jag vände mig om och där står Aron! Jag blev så jäkla glad och slängde mig över honom "AARON!!" skrek jag nästan, haha! Aron är Filips bästa kompis (Filip är min arbetskompis, även en av mina närmsta killkompisar som åkte till Asien ett halvår i november) och jag har inte träffat Arons sen vi hade en hejdåfest för Filip i början av november! Filip och Aron.. det finns inga roligare människor att festa med! Så vi bestämde att han ska med oss ut nästa gång det blir Coop-utgång (vilket händer typ.. jämt) så det ska bli skitkul! =)

Aron från avslutningsfesten! =)
 


Vi hörs ikväll efter jobbet! =) Puss puss ♥  


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0