Hamburg 31/12 2008

Nyårsdagen, jag vaknade (som alltid när jag druckit) redan vid 10-halv 11 även om vi somnade vid typ 5! ^^ Vi var båda så otroligt bakfulla och degade i sängen i minst en timma innan vi pallrade oss upp för att gå och köpa frukost! Jag och Lina blev värsta paret på vårt supermarket, vi tittade noga på priser för att vara ekonomiska och planerade vad vi skulle laga till middag osv, haha! <3 Eftersom vi hade eget kök med spis, ugn osv så lagade vi maten hemma istället för att gå ut och äta hela tiden, asmysigt! =) Jaja, vi köpte ivf 3 färdiga pizzor till bakiskäk, vitlöksbröd (LOVE), fläskotlett med pasta till middag ikväll och en massa vin! Vinet kostade bara 1 euro/flaska! ^^

När vi kom hem så ställde vi in allt i kylen och så för att sedan ta en sväng i stan, vi ville se lite av Hamburg oxå. Såklart var ju allt stängt (nyår) så vi gick mest runt och tittade och så lunchade vi även i stan! Vi kom hem vid alv sex-tiden (vi virrade runt i stan i en timme då vi hade gått total-vilse haha! XD) När vi väl kom hem började vi sminka oss och så inför kvällen, vi sminkade oss i lugn och ro med Virans Ipod-högtalare på och med en massa glas vin! Vid 8-9-tiden tänkte jag starta med middagen, då slog det mig att vi la in fläskotletterna i vår frys, inte i kylen! HAHA, så jäkla dumma! Som tur var hade vi pizza så vi delade på en!

Klockan 11 hade vi beställt en taxi för vi skulle vara på IndoChine klockan 11.30! När vi kom ner så stod det ingen taxi där, vi kände hur stressen ökade och började småjogga (i mina hööga pumps och Linas högklackade skor) till motorvägen och det första vi såg var en taxi som stod i en bilkö! Jag såg att han tittade på mig och jag stod och bad till honom på andra sidan gatan, "pleeeeeeeeaaaaaaase" skrek jag, och tillslut nickade han och vi sprang över vägen och slängde oss in i taxin! Han var så hiimla gullig, han skulle egentligen åka direkt hem till sin familj men skjutsade oss först!

När vi äntligen var framme så möts vi av en asfin byggnad, högst upp på den står det "ICE BAR", haha det var där Bill och Tom från Tokio Hotel firade sin 18-årsdag på IndoChine! Dumma som vi var gick vi aldrig upp dit, vi hade fullt upp med det heta (?) bandet som spelade! ^^ IndoChine var så jäkla fint, verkligen lyxigt! Det bästa var när jag och Lina gick ner för trappen så man kom in till IndoChines bar, alla tittade verkligen på oss då mitt stora blonda hår lös upp, Linas aascoola frisyr + att vi var snyggast på stället! ;) Alla vände sig om och tittade på oss när vi gick igenom hela crowden, så hörde vi hur bandet spelade massa Green day och annan grym musik, redan då visste vi vilken grym kväll det skulle bli!

Rätt som det var började bandet skrika "OKAY.. Zehn, neun, acht.." De började alltså räkna ner från 10, snart var det 2009! Haha det kom så plötsligt men vi båda började skrika med och helt plötsligt var det GOTT NYTT ÅÅR!! Vi började skrika och hoppa, helt plötsligt skrek Lina "FYVERKERIERNA!!" vi sprang ut på rökplatsen och såg på alla fyverkerier, så jäkla fint! Vi började snacka med tre stycken andra där ute, två män och en kvinna! Lina och jag var LÄTT yngst på stället btw, haha! Men de 3 sprang fram till oss och skrek HAPPY NEW YEAR och kramade oss, haha!

Sen drog vi in och började dansa, jag och Lina hängde hela tiden längst framme vid scenen, precis under bandet som spelade massa Green Day och annan jättebra rockmusik! Vi flörtade med dom som fan och dansade i flera timmar! Vid fyra-tiden kände vi oss båda ganska slut, då stod jag på scenen och dansade (don't ask me why haha!) och då kom en av männen vi träffade vid 12-slaget fram och började prata med mig, helt plötsligt sa han: "I'm married.." Jag ba eeh, okay? typ som jag hade stött på han, haha ofta! Sen pekade han ner på hans kompis och sa "but my friend here is single and would like to talk to you, but he is my best friend so be nice!!" Haha vafan var det? Det roliga var ju att dom måste varit närmre 30 båda två, herregud..

Jaja, så jag och han satte oss i en soffa och snackade lite, sen kom även Lina och satte sig bredvid mig! De började beställa in vin till mig och jag som redan var full och ville hem och däcka! Efter ett tag kände jag att vi borde dra oss hemåt, så jag skulle pussa honom hejdå bara, såklart kysser han mig! Haha det bästa var att jag hörde Lina bakom min rygg säga "men TACK Tillan!!" eftersom jag vände ryggen mot henne och började hångla med honom så hon blev själv, men då kom den där mannen igen som "fixade ihop" mig och den där killen och började hålla Lina lite sällskap. De hade beställt in Whisky och grejer till oss! :S Lina ba: "but I don't like Whisky!" haha, så jävla rätt! :P

Efter ett tag så kom vi därifrån och gick ut för att försöka hitta en taxi, då kom en limousin istället och plockade upp ett helt gäng, värsta lyx! En gammal man och en kvinna hade sin bil utanför IndoChine och frågade om vi ville ha skjuts in till stan där vi kunde hitta en taxi, så vi fick åka med dem! När vi kom in till stan så släppte de av oss och precis då kom en tysk tjej springandes och sa att vi kunde få åka med henne i taxin som hon hade fångat, så vi hoppade in där. Väl i taxin höll vi båda på att däcka totalt, och eftersom vi båda hade glömt att ta med oss adressen till vårt hotell så fick han släppa av oss vid vår tunnelbanestation så vi fick gå ca 400 meter i våra pumps halv sex på morgonen!

HAHA, det var så kul när vi var påväg hem, då mötte vi nån 18årig liten kille som tittade så fult på mig för jag gick barfota med skorna i handen! Han kom och frågade varför jag gick så.. Jag tittade upp på honom och sa: "walk for a whole night in these shoes and you will understand me!" Precis då tar han ur en sko ur hans ficka(?!) och ba: I have a shoe in my pocket! Haha WHAT :'D Sen frågade han hur gamla vi var, vi sa att vi var 19 och han ba: I thought you were 16 (Lina) and you 17 (jag)! Ofta vi ser ut som 16 och 17, haha jaja när vi väl kom hem så slängde jag in en pizza i ugnen åt oss, vi var så himla hungriga! ^^ Vi 6-tiden totaldäckade vi i våra sängar, mätta och belåtna! En aaaskul kväll var detta oxå!

Jag nyvaken i världens skönaste sängar! =)
 

Min älskling som också precis hade vaknat! ;*
 

Världens sötaste sötnos :D
 
Haha naw! Jag hittade detta på min hand när jag vaknade och kom på
att vi satt och skrev på varandras händer igår med killarna! Här hade
Lina skrivit "Jag älskar dig/ Lina ♥" på min hand! Älskar dig oxå hun! :*
 

Tror ni inte att vi ÄLSKADE dessa enorma speglar som satt lite överallt i
hotellet, detta var precis utanför vårat rum, helt underbart när man fixa sig!
 
Vi var tvungna! ^^ Här var vi påväg för att köpa frukost!
 

Såhär såg jag ut denna dag när vi vandrade runt i Hamburg! =)
 

När vi kom hem från stan insåg jag att jag borde städa iordning i min
väska lite innan jag började fixa mig, haha jag blir alltid såhär på resor!
 

Färdigsminkad! 
 

Här får ni se mig before and after Lina fixade mitt hår! =) 
 

Vi två!♥


Lite bilder på mig och Lina när vi dansade till en låt, bilderna är printscreenade
från en liten video som Lina filmade på oss under tiden vi dansade järnet!
 
 
 
 

Såhär såg vi ut:
 

Lina på IndoChine!
 

IndoChine
 

Lina hade coolaste håret på hela stället! Det bästa var när hon passerade
några tjejer inne vid baren så hörde hon dom säga "ooh, Tokio hotel!" De
syftade på att hennes hår såg ut som Bill Kaulitz från Tokio Hotel, haha!
 

När vi drog ut för att se på alla fyverkerier så såg vi "ICE BAR" på fönstrena!  

Bandet som spelade, skitbra!
 

Haha, på nåt vänster hamnade vi alltid under den här jävla växten!
 

Det fanns även ett "tält" som vi kallade det för, det var där alla som ätit middag
varit innan det blev mer fest, jag och Lina satte oss där inne ett tag och vilade
fötterna, såklart tog jag av mig skorna haha! Vi som dansade som galningar!
 

Happy New Year, babe!
 
 

Haha vi lekte med alla små nyårssaker som vi hittade!
 

So hot!
 

Lina seriefotade mig när jag dansade under växten (?!) hahah 
 
 
 

Haha, den där killen var efter oss hela tiden, som när Lina skulle ner från
scenen så sträckte han fram handen och skulle hjälpa henne ner, haha!
 

The pose for the night!
 

Nu var vi trötta, detta var innan jag började prata med 30åringen! :P
 

Sista bilden för kvällen, vette fan var vi var :P
 


Detta var nog mitt bästa nyår, tack Lina! Jag älskar dig, hun! ♥

Postat av: Lina

Haha fan va kul att se dina bilder! :D du måste skicka sen :* <3

2009-01-04 @ 17:26:02
URL: http://myspace.com/linaandersson_
Postat av: Lina

öjj, du har glömt att skicka den på mig med happy new year diademet!! :P

2009-01-05 @ 15:09:22
URL: http://myspace.com/linaandersson_

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0