Lördag

Det blev utgång igår i alla fall, haha! Beslutsångest..? ^^ Först åkte vi runt till några barer men vi slutade upp på klubben Tivoli! Vi dansade och hade skitkul ända tills de stängde! Mirre är ju nykterist och jag har en vit månad så vi drack ingenting men hade kul utan alkohol =) Vi träffade Mirres kompisar på Tivoli, astrevliga människor som vi hängde med hela kvällen! Sara, Stoffe och Max hette dom *stolt att jag äntligen lärt mig namnen!* Jag pratade även i telefon med Ida och Madde inatt, då jag tappade bort Mirre och hennes kompisar haha!

Min räddning vart att springa ut på "verandan" och ringa runt! Först fick jag tag på Madde men hon skrek i telefonen "JAG RINGER DIG SNART!", så jag ringde vidare, så fick jag tag på Ida som bara var hemma och skulle snart gå och lägga sig (klockan var runt 2), sen vid kvart i tre ringer Madde upp mig och de var på Ambassadör! Det är så kul att vi har bytt plats för Madde, Ewe och deras kompis är från Skåne och jag från Stockholm, men nu är de i Stockholm och jag i Skåne.. hehe, men vi ska ses en snabbis imorgon för jag är hemma redan vid 06.20 och de åker inte förrän 2 på dagen!

I varje fall kom jag och Mirre hem vid tio över tre redan eftersom vi hade bilen, så sköönt! Mirre somnade på 2 sek, jag la mig däremot och läste ca 20 sidor ur Eclipse ^^, Vid fem hoppar jag till taket av rädsla för jag fick ett sms.. Det var av min vän Josse som skrev "nu köööööööööööööööööör vi!" Haha, så typiskt Josse! Fick däremot ett till sms vid ett som lät mer "Jag är död. Jag ska aldrig mer dricka igen. Fyfaaan." Skyll dig själv, smartass! Haha! Hon ringde mig även nyss och berätta att de varit på Sturecompaniet och att hon hade buggat med nån ful kille till tecno-musik.. Gaanska full med andra ord..! ^^

jaja, idag ska jag hem, tråkigt ju! Jag har haft skitkul här och Mirre och hennes mamma bor skitmysigt här, har verkligen trivts! Idag ska vi till Väla (något köpcenter) och sen ska vi kolla på nån film och kanske ta en sväng förbi Sara ikväll innan jag åker hem, min buss går ju 23.04!

Min plutta från igår!♥
 

Vi hörs senare idag, lägger upp bilder så fort jag kmr hem imorgon! Puss ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0