Hamburg 01/01 2009


Jag vaknade (som alltid) vid 10-halv 11 och var så sjuuuuuukt bakis och mätt (vi fyllekäkade ju hur mkt som helst)! Vi kom på att vi behövde vatten (vattenflaska som man fick gå och köpa) men hela Hamburg var ju tvärstängt! Vi drog ut på upptäckningsfärd och hittade tillslut en liten kiosk där vi shoppade loss! ^^ Vi låg sen hemma i vår lägenhet hela dagen och tittade på fight club på Linas minidvd (LOVE) och åt massa snacks! Sen dog batteriet på den så vi började titta på tysk cirkus på TV, haha det var faktiskt ganska kul! :'D

Vi zappade även över till Viva-kanalen, då gick de igenom de 25 bästa videosarna genom tiderna. Gissa vilken som var nr 1 om inte Tokio Hotel - Durch den monsun, haha! Jaja, ikväll bestämde vi oss i varje fall att inte dra ut så tidigt då tyskar inte börjar festa förrän 12-2 på natten! Så vi tog en powernap mellan typ 17-19.00 och sen började vi fixa iordning oss, sprang ner och köpte vin i receptionen (de hade fan allt!!) och började förfesta! Vi drog hemifrån oss vid kanske halv 12.

Vi åkte först in till en krog på Reeperbahn som låg mittemot den vi hade varit på första kvällen. Vi gick in där och kände att detta stället söög (förutom musiken, Tyskland äger på att ha bra musik på klubbarna!) så vi bestämde oss för att bara beställa ett varsitt glas och sen gå vidare. Jag beställde vin och Lina beställde öl, då fick vi reda på att vinet kostade 7 euro! På de andra ställena kostade det typ 4 euro, så onödigt! Men precis när jag skulle betala så råkar han välta ut mitt vinglas över Linas jacka! Lina langade värsta arga blicken på honom och han ba: "I'm sooo sorryyy sooorryy!!" och så fick vi ölen och vinet gratis + 2 shots, haha go Lina!

Sen gick vi vidare, då gick vi in till samma klubb som vi var på första kvällen (när jag slog till den där killen, som tur var så var han inte där :P). Detta var den lätt bästa festkvällen, fan vad KUL vi hade! Vi ägde hela klubben och dansade som galningar i tre timmar minst! När vi kom in så fastnade båda två på en och samma kille, DJn! Båda ville ha honom och började flörta lite med honom, haha! Vi drog ut för att ta en rökpaus efter en halvtimmes konstant dansande och mötte då ett par astrevliga killar, en pratade så bra engelska att jag trodde han var från typ Amerika eller nåt, fast han var tysk! Jan hette han och han började hänga med mig och Lina (men bara som vän) och var verkligen världens bästa! Sen när vi gick till baren för att köpa nåt att dricka så stod det en annan kille till vänster om Lina och hon ba "kolla han tll vänster om mig^^", så tittade jag över och ba "oh my good så het!" Han blev dock så jävla äcklig och ful efter bara ett litet tag, Lina insåg det dock lite före mig, fyfan vad äcklig han var! Jaja, Jan, jag och Lina gick tillbaka till dansgolvet och han vi hade sett i baren (slisket) var hack i häl.

Han började bli assliskig och verkligen "spanjorig" när vi dansade, Lina såg verkligen äcklad ut, haha så började jag dansa med honom och av nån jävla anledning började vi hångla och det var inte så trevligt om jag säger så. Jag drog med Lina och Jan ut för att ta luft igen och berättade om slisket, så nästa gång vi gick in så gick Jan fram till honom och bad honom låta mig vara och fråga mig inte hur men på nåt vänster började jag snacka om att jag och Lina var ett par. Han ba "you're lying" men vi körde på den lögnen tills han gick! Då fick jag ögonen på DJn igen, jag såg hur han stod uppe i baren och log lite snett med munnen när jag dansade, så jäkla snygg!

Han var hiphopare, påminde om Tom från Tokio Hotel fast utan dreads typ, han hade bara mössa istället! Jag går fram till honom och frågar om han har en cigg att bjuda på, han kunde inte ett ord engelska typ! Så killen i baren (som kände igen oss hela tiden och visste varje gång vad vi skulle beställa när vi kom fram till baren^^) fick översätta det han sa till mig till engelska och vad jag sa till honom till tyska, haha! Han var i varje fall 21 år, hette Kevin och jobbade som DJ (nähää:P) och jaa, var sjukt jäkla het! Han hängde jag med resten av den festnatten ^^, HAHA, så jäkla kul när jag och Kevin stod mot väggen och hånglade så säger Jan till Lina "you want to do that too?" Lina ba "eeh.." Jan ba "nooo no of course we wont, forget I said it!!" så jävla sööt, Jan kom till mig sen och ba "If Lina would live here, I would marry her, she is so cool and a such a perfect girl!"

Precis innan vi skulle dra (vid typ 4) så kom slisket fram igen när han såg mig och Kevin tillsammans och ba: YOU LIED ABOUT YOU AND LINA ARE TOGETHER! sen tittade han på Jan och ba "it's your fault!!" Han kunde inte bara ta en diss haha! Jaja, sen fick jag säga hejdå till min heta DJ (buhu) och så drog jag och Lina hem och totaldäckade, fyfaan vad fulla vi var, jag kom fram till att jag drack 4-5 glas vin, 3 shots och 5 bacardis! :S Men vi blev bjudna så jag tappade räkningen, haha! Jag brukar alltid hålla koll på att inte dricka för mycket men när folk börjar bjuda så är det så lätt att bara ta vara på det! :P I alla fall en SJUKT rolig kväll, som alla andra på den här resan också var, förutom att stackars Lina mådde så PISS på slutet av den här kvällen, fan inte konstigt! Konstigt att jag inte gjorde det, jaja underbar kväll förutom det i varje fall, fan vad vi ägde klubben! =)

Jag dagen efter, som ni ser tvättade jag inte bort sminket eller nånting!
 

Så jäkla het man var!
 

Vi drog till en kiosk och köpte vatten, här är vår väg mot tunnelbanan!
 

Välkommen till Tyskland dagen efter nyår!
 


Haha hot!
 

Lina vid vår dörr!
 

Minidvdn med vårt snacks!
 
 

Lina tittade på cirkus på TVn! :P
 

Vår middag, vitlöksbröd med pizza! ^^,
 

Fina Lina, nu började vi förkröka!
 

Jag!
 

Lite bilder på oss under förkröket i vår lägenhet (de resterande bilderna
som kommer nu i detta inlägg är bilder som är tagna med Linas kamera):  
 
 
 

Lina och jag på vår tunnelbanestation, Burgstrasse! Fulla och glada! :D
 
 

Sista bilden för kvällen, jag och Lina var här på en rockbar och lånade
toaletten, precis innan vi gick till stället där Kevin (DJn) jobbade! =)
 

Postat av: Lina

Öh haha Tillan, jag sa inte att jag ville ha den där slisk-spanjoren :S skulle jag aldrig göra. hans utseende tilltalade verkligen inte mig det minsta! Haha eeeuw han var fan vidrig ju :'D

Men jag saknar Jan, skönaste människan fan :D

2009-01-05 @ 15:11:55
URL: http://myspace.com/linaandersson_
Postat av: Tillan

Lina: joooo det gjorde du visst, i baren! Precis när du såg han så sa du det, kmr du inte ihåg?! Men du ångra dig så fort han börja dansa typ men du sa så i början! Till och med jag tyckte han var assnygg då också för han hade nån snygg blick just den stunden :P

2009-01-05 @ 15:13:22
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0