What would you be without the people who loves you?

Har ni någonsin satt er ner och tänkt igenom hur otroligt lyckligt lottade ni är, ni som har en kär familj som älskar er, vänner som finns där för en och ställer upp no matter what! Jag sitter ibland och tänker på det men kommer aldrig fram till hur jag skulle kunna visa det för dem, det finns inte ord! Oftast är de vänner som man inte behöver ringa så ofta eller inte ens träffa så ofta, sen hörs man av helt plötsligt och allt är som vanligt! Jag behöver inte höra från mina nära vänner på månader, sen kan de ringa och behöva mig, eller allmänt bara vilja prata och då finns jag där, som de för mig!

Men det finns nog ingen på denna jord som ställer upp för mig så mycket och älskar mig så mycket som min mamma! Så fort jag mår dåligt eller behöver någonting så är hon där och fixar och donar, hon gör verkligen ALLT för att jag ska må bra. Jag känner mig som en så dålig dotter för jag har så svårt att visa hur tacksam jag är, även om jag tror att hon vet det!

Jag älskar er, min familj & vänner! Utan er skulle jag inte vara där jag är idag!



Känner ni igen er?

Postat av: Madde

Jag känner precis som du gör Tilla, jag riktigt älskar min familj och mina underbara vänner som alltid finns där och stödjer en alltid och som får en att må bra och ger viljan att leva och klara av saker som man inte tror man klarar av!:)<3 Din blogg är jätte bra, fortsätt som du gör nu, så kommer det flera läsare, det kan jag lova dig!:)<3

2009-01-08 @ 20:37:29
URL: http://arkenfjall.blogg.se/
Postat av: Tillan

Madde: Visst bgetyder de allt för en?



Åh, vad glad jag blir när du säger så för jag lägger mycket tid på min blogg! Tack!

2009-01-08 @ 21:03:30
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Madde

Jaa det gör det såklart!;D<3 varsegod<3, jag läser din blogg varje dag!<3

2009-01-09 @ 10:47:43
URL: http://arkenfjall.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0