Torsdag

Åh så härligt att få sova uuut! =) Igår hade jag en jättemysig kväll hos min familj, pappa och jag satt och pratade HELA kvällen om musik (som vi brukar göra)! Eftersom pappa är född 1945 så har han varit med under tiden då Elvis Presley, The Beatles etcetc slog igenom och var kända och han har hur många historier som helst! Vi diskuterar även dagens musik och mycket Michael Jackson, det är härligt att ha en så musikintresserad pappa och speciellt en som jag kan prata om min passion till den äldre musiken med!

Sen såg vi på en dokumentär i färg om andra världskriget, pappa är väldigt kunnig inom historia så det är roligt att se på dokumentärer och diskutera olika krig i historien med honom! Man lär sig mycket kan jag säga och det är jätteintressant! Jag har alltid tyckt att historia och samhälle är jätteintressant men kunde tröttna lättare när jag var yngre men idag kan jag sitta med pappa i timmar!

Nåja, idag tänkte jag gå ut och springa och softa lite här hemma på dagen innan jag ska träffa Sandra för att planera Indien mer! =) Hörs senare!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0