Lördag

Uhh, idag mår man som man förtjänar! Vilket drag det var på Collage igår, helt galet! Mika och jag drog dit redan vid halv elva och då var det jättemycket folk därinne, Lady Gaga kom inte förrän 1 på natten typ! Vi hängde i vip-rummet och dansade till Jaysons grymma musik, sen när Lady Gaga kom så satte hon sig i det lilla vip-rummet i vip-rummet och drog ett skynke för(?)!  

Jayson kom fram till oss och visade en bild på han och Gaga så vi drog över dit för att se henne men det var såå mycket folk och alla trängdes för att få en skymt av henne så vi sket i det och drog tillbaka för att dansa istället! Btw så ska jag se henne ikväll på Globen, Anna ringde igår och frågade om jag ville gå då hon hittade biljetter för 300 kronor styck! =)

Här är lite bilder från igår iaf, vi tog typ inga alls men ett par blev det!
 
 
 

Sliten halv fyra på morgonen på Donken!
 

Vi stannade tills dom tände lamporna på Collage och sen drog vi till Donken, nu sitter vi här hemma hos Mika med mjukisar och precis käkat frukost! Vi hade asroligt igår, med Mika blir kvällen alltid lyckad! Nu ska jag snart dra mig in till stan för att möta upp Mirre så jag får min kamera inför konserten ikväll! =) Hörs senare idag!

Postat av: IDA

Har du bytt mobilnummer eller?

2010-05-08 @ 13:05:36
URL: http://iiea.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0