Sommar sommar sommaaar!

Finally home, jag bokstavligt talat hoppsade hem! Det här vädret gör en verkligen lycklig, det har gått så fort och nu är det grönt på träden och på buskarna men det bästa är nog att det är LJUST! =D Idag då, jag och Anna var och storhandlade med hennes föräldrar först, nu har vi hela kylen, frysen och skafferiet fullt! Efter det åkte jag direkt till jobbet och jobbade till stängning!

När jag kommer ut så sitter Marcello på en bänk och vänta på mig, han åker ju hem imorgon så vi skulle säga hejdå! =( Jag träffade honom för första gången förra fredagen när jag skulle hälsa på Mirre och Mimi i kön, Marcello är ju en bra vän till Mirre! Sen har vi hängt jätteintensivt denna vecka (även med hans bror, syster och systerns pojkvän) och fan vad jag kmr sakna honom, dom alla! Så himla härliga människor som jag har haft galet kul med den här veckan!

Nu måste jag verkligen åka ner till Helsingborg snart så jag kan hänga med min kära vän Mirre och nu även med Marcello, så fina människor! =) Och det var därför min uppdatering efter jobbet är så sen idag, eftersom jag hängde med Marcello en stund och så fort jag kom hem så satte jag och Anna oss på vår balkong och njöt av kvällsvädret, åter igen LYCKA!

Klockan är över elva och det är fortfarande lite ljust i horisonten!
 


Mitt mysiga rum, kommer gråta som en galning när vi flyttar!
 

Sov gott, bloggvärlden!

Postat av: MD

Tallink<3 Jag kommer sakna dig jättemkt. Du är verkligen jätte underbar! Ta hand om dig, vi ses snart igen. Pussss!!

2010-05-17 @ 12:21:19
URL: http://donrossi.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0