Söndag

Heeeeeej guys! Jag la inte ut nåt mer inlägg igår kväll innan vi drog ut men det var en sån kväll när man inte tyckte att man passade i någonting, Anna och jag sprang runt och rotade i garderober och det låg kläder ööverallt! Tillslut fick vi på oss nåt och drog in till stan för att möta upp Mika, vi möttes på mitt jobb och hängde kvar där utanför med Aron och Jonas för att vänta in Filip och Niklas som stängde och sen drog vi tillsammans till Skinnis!

Det var ett stort berg vi satt på med utsikt över hela stan, där satt alla och drack och dansade till musiken som spelades! Riktigt härlig stämning var det och perfekt för oss som hade eget vin, vi la inte en krona på vår utgång igår! =) Vi satt iaf kvar där och softade till typ 12 innan vi drog oss vidare! Jag, jossan, Cissi, Anna och Mika drog till Collage medan Filip, Jonas, Aron och dom drog vidare ut på Söder istället!

Jag måste säga att jag tycker Collage är bra men det är mest för utegården och för att Jayson spelar så bra musik, men i övrigt så är det SÅ mycket folk och 90% av dom är sjukt otrevliga. Jag är mycket mer för Söder men vi hade roligt iaf, dansade som galningar! =) Vi stannade kvar tills lamporna tändes kl 3 och då drog vi alla hemåt, riktigt härlig kväll vart det!

Bilder från igår kmr snart, måste käka frukost men här är en så länge på mig & Anna!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0