Onsdag

Tjo! Haha jag har legat i min säng som en död fisk sen 9 imorse medan Mirre har sprungit runt här och packat ihop sina grejer, säkert 10 ggr bad hon mig äta frukost med henne men jag var för långt borta för att kunna resa mig upp! Nu har hon åkt hem iaf och jag orkade pallra mig ur sängen för att följa henne ner till min port, aww kommer sakna Firren! Alltid lika tråkigt när hon åker hem, men nu måste jag pallra mig ner dit för det var fan 1,5 år sen sist!

Idag då, jag tänkte dra till gymmet men det hinner jag inte så det blir kanske en springrunda igen! Kl 13 så kommer en gammal vän till mig som jag hängde galet mycket med i högstadiet hit! Det var hon som visade Bon Jovi för mig, hon har älskat bandet hela sitt liv och jag fastnade när jag var 14 tack vare henne! Världens bästa band utan tvekan. Erika bor nu hos sin pojkvän i Holland men är hemma nu en vecka och hälsar på! =)

Lite gamla pics på mig och Erika (ser att vi måste ta lite nya bilder idag haha)!
 
 
Dessa bilder är från våren 2004 så här var vi 14 år, skulle fylla 15 haha..

Erika och jag 2006 när Bon Jovis Have a nice day-album släpptes!
 
Detta var hösten 2006 så vi hade precis fyllt 17 år!  

Postat av: MD

Hej fina! haha jag är verkligen helt ointressant på mina bloggnlägg! XD Ja, jg tycker helt klart vi ska ses!! Jag kan absolut :)



Så söt på dina bilder! <3

2010-05-12 @ 10:43:07
URL: http://donrossi.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0