Livmoderhalscancersprutan + 10 timmars jobbpass!

Hej bloggen! Idag kom jag hem vid åtta och var helt slut! Kl. 07.00 ringde min klocka imorse, jag åkte in till Lidingö centrum för att ta Livmoderhalscancersprutan, sen åkte jag direkt till jobbet och har jobbat 9.00-19.00! Herregud vad slut man blir efter en sån dag! Jag vart så hungrig också de sista timmarna på jobbet så nu när jag kom hem så slängde jag mig på spisen och gjorde bulgur med korv och sallad! Var tvungen att slänga i mig 2 knäckemackor med philadelphia också, staarving! 

Förresten, jag hörde om att bloggerskan Blondinbella har fått ett eget program på TV400s å jag var tvungen att kolla in det på TV4 webbtv.. Jag har en sak att säga om showen.. P A T E T I S K!! "Hej jag är blondinbella, jag HATAR att diska och städa.. asså man kan ju shoppa och blogga istället och ha kul! Jag älskar galafester och bara mingla med kändisar, wow att lilla JAG får göra sånt! Nu ska ni få se mina sminktips!!" Vad har hänt med den här världen och med vår TV?! Blondinbella och Linda Rosing får egna program?!!

Linda Rosing ska hitta sin framtida man, för i helvete kvinnan har en liten son!! Ska hon då ragga killar på TV?! I reklamen satt hon i en frisörstol och pratade om hur killen ska vara "Han ska vara snygg, rolig, omtänksaam.." Vad är hon, 15?! Snälla blondiner, sluta lev upp till blondinryktet nån gång.. PLEASE! Ni får mig att skämmas för min hårfärg..! Vad tycker ni om det här? Själv blir jag galen, vad är det som händer med vår värld?! Människor svälter världen över medan vi sitter och tittar på blonda idioter som springer runt och visar sminktips, låt inte sånt skit ta upp TV-tid!! Lägg det istället på program som informerar om omvärlden och framför allt hjälper till att förbättra den!

Postat av: Emma

Jag håller med dig! :)

2008-12-17 @ 20:14:54

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0