Chokladsuget!

Hello! Jag behövde bara jobba till åtta idag, tre och en halv timme jobbade jag och lyckades ändå äta massa choklad! Jag som varit så duktig och inte ätit något godis eller annat sådant sen i lördags, fan! Aja, sånt händer så det är bara att köra vidare och hålla sig! Nu ska jag inte äta godis förrän på julafton!

Jag skulle ju gått ut och druckit med Sandra idag, men hon var så hiimla sjuk att hon fick gå från jobbet! =/ Plutt.. Så Viran åkte in till stan och tog en fika med mig, sen gick vi till ropsten och snacka massa skit! =) Viran har skickat mig massa låtar från Twilight-filmen som jag lyssnar på nu, så himla fina! Robert Pattinsons röst tyckte jag var helt fucked up i början men man inser nu vilken talang han har, skitduktig ju. Två låtar med Robert Pattinson är Never Think och Let me sign!

Några bilder på mig från idag:
 
 
 

Vi hörs imorgon innan/efter min morgonpromenad! =) Pusspuss! ♥  

Postat av: Bnoni

hej min vackra älskling!

måste bara säga först å främst, fan va snygg du är! speciellt håret ;D

nu har jag precis kommit hem till lägenheten i Oslo, å jag trodde det skulle kännas bra, men helvete asså, jag sitter här å vill börja gråta!

jag saknar dig å mamma något enormt, å jag har ingen aning om hur det blir med hemresa å det krånglar sig med hur/om jag kmr få lön eller inte... å en sak som jag VET att du skulle tänka på är: om vi hade bott tillsammans å jag skulle komma hem efter en 4 veckors stenhård jobbresa, så hade du sett till att det såg lite snyggt ut i lägenheten, att det inte låg prylar ÖVERALLT, så att det blir svårt för mig att ens få in väskan i hallen! men det är bara du min fina, du förstår nog vem jag pratar om =S

å det gör mig så lessen! det ska vara skönt å komma hem! inte jobbigt så att man vill sätta sig som en liten barnunge å grina i soffan. å jusste, det har ju typ flyttat in en till tjej här, som jobbar på samma ställe som oss, å skulle inte hon kunna sova i soffan denna natt så att jag åtminståne kunde få sova i en säng efter att har åkt bil hela natten?! (från kl 21 till 4.30 ca)

förlåt att jag bara klagar, men jag blir verkligen såå ledsen. den här resan har varit jättekul, det har den, men den har oxå varit otroligt stressig, å massa press, knappt nån sömn å extremt dålig mat. så man känner sig inte riktigt på topp, helvete...

chefen frågade om jag ville flytta in hos honom ( :O ) å det va liksom ett biig nono, tills jag kom hem. fan, kan inte den här bruden ta å flytta in här då, så bor jag hos han istället, så slipper jag sånt här med att ha det ostädat, brist på respekt å prylar överallt etc etc.

fan Tulls, jag måste komma hem å träffa dig!!! det gör ont så jag saknar dig :´(

jag älskar dig så otroligt mycket!

pussar å kramar i massor!

2008-12-19 @ 05:12:24
Postat av: Tillan

Bonnie: Jag klarar inte vara ifrån dig mer!! :''( Det här går inte, och faan ska inte Malin behandla dig sådär, klart som fan jag hade städat och fan att jag INTE hade dragit in nån tjej i lägenheten medans du var borta :S ååååååååh jag hatar att jag inte kan vara där och ta hand om dig och trösta! </3 jag finns häär och snälla älsklingen kom hem över jul! Annars ska jag göra allt jag kan för att komma till dig!! jag älskar dig mest! Pussss

2008-12-19 @ 10:21:52
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0