Nyårsfirande på IndoChine - Hamburg!

Nu har jag fixat biljetter till stället där jag och Lina ska fira Nyår i Hamburg! :D Restaurangen/klubben heter IndoChine och för 25 euro/person får vi biljetter till att vara där på nyår + en välkomstdrink! =) Det är faktiskt samma ställe som Bill och Tom firade sin 18årsdag, om ni kommer ihåg bilderna från rummet av is och så? Haha, det känns så töntigt på ett sätt att vi ska dit, som att vi går dit "bara för dom varit där!" men jag och Lina satt och sökte på uteställen i Hamburg länge, sen var det nån tjej som tipsade oss om det här stället på Linas Myspace och vi kollade upp det och det verkar ju vara en aasball klubb! So what att dom firade sin 18årsdag där för snart 1½ år sedan, lixom! Jaja, det blev det stället i alla fall, det ska bli skitkul!

Haha, och vet ni? Ni som känner Lina kommer börja garva nu.. De har en Dresscode på IndoChine denna kväll som är: My favourite dress / Pure elegance! HAHA! :'D Men jag är ööverlycklig, jag dör för klänningar och elegans, det är ju underbart! 

  

Två bilder på klubben:
 
 


Vi hörs senare, ska på bio med Rebecka ikväll ju, Twilight (agaain) ^^, Puss ♥


Postat av: IDA

Haha, well, klänning är ju inte något hon ofta bär men jag tror att det vore skitsnyggt/coolt med någon klänning, tights, klackar + hennes coola hår. Lite annorlunda till skillnad från det man förväntar sig liksom. :)

2008-12-10 @ 15:19:38
URL: http://iiea.blogg.se/
Postat av: Lina

haha jadu, inte fan vandrar jag runt i kläningar och klackskor.. får väl göra ett undantag så man kommer in ;) haha <3

2008-12-12 @ 01:22:17
URL: http://the-saint.bilddagboken.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0