Tråkig lördagskväll

Hej hej! Idag har jag jobbat 8.45-16.00, sen skulle jag ha träffat Vishii men jag fick inte tag på henne(?) Jättekonstigt, ska försöka ringa henne senare ikväll och kolla läget..! Nu är jag och Viran ensamma hemma, hon är helt sluut efter hennes amerikanska fotbolls-match idag (som Gångsätra vann, btw^^,). Gångsätra skola på Lidingö är där jag gick gymnasiet, där går Viran nu och spelar i deras amerikanska fotbollslag! =) Det var genom den skolan jag fick åka till Indien och Viran ska få åka till Sydafrika, välj den skolan! =)

Hoppas någonting kul händer ikväll, jag skulle inte kunna ha mer tråkigt atm! ^^ Vi hörs!


Postat av: anna

hej ska du inte snygga till dina ögonbryn lite?;D hehe skoja:) ha en bra dag

2008-12-13 @ 21:50:09
Postat av: Bnoni

helvete vad jag saknar dig.

jag vill verkligen hem øver jul, men gissa vad jag fick reda på idag, vi ska førmodligen jobba på mellan dagarna!! så jag har ingen aning om længre hur det bli med hemresav osv. men jag kmr høra av mig snart igen så fort jag vet!

ælskar dig mest!!!

pussarkramar!!!

2008-12-13 @ 22:13:40
Postat av: Tillan

Anna: Haha, vadå "jag skoja"? :P Stå för vad du säger^^, Haha, ja dom ser jätterufsiga ut på bilden, det var länge sen jag noppade dom faktiskt! För att vara ärlig så tkr jag det gör så fruktansvärt ont att jag typ försöker undvika det! ^^



Bnoni: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej vafan!:'( Åååååh du måste ju komma hem!! fan!

2008-12-13 @ 22:40:33
URL: http://tillantillan.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0