Bill - Den mest irriterande tysken?

Go'kväll läsare! Denna kväll bestod av att jag och mamma gick ner till Tempo och handlade lite grejer till middagen + chips och dipp, sen gick vi hem för att laga klart och äta middag - Kyckling med Curry blev det! =) Sen har vi bara legat i soffan och myst med chips, dipp och lussebullar framför programmet Wallander! Det är faktiskt ett bra program, de lyckas verkligen med vissa avsnitt!

*Självpåminnelse* imorgon måste jag komma ihåg att ringa Malins mamma, Dagmar! Hon ska hjälpa mig och Lina med att boka bord på en restaurang i Tyskland - Hamburg till nyår, hon kan flytande tyska så därför kan hon hjälpa oss! Åh, shit vad jag kommer att glömma det, men det är viktigt att det blir gjort fort innan det blir fullbokat!

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig (ännu tidigare än senast:D) och fortsätta läsa boken "Bakom stängda dörrar" som jag berättade om igårkväll. Herregud vad hemsk (men bra!) den är! Tänkte bara visa den här lilla notisen innan jag går och lägger mig! Jag hittade den när jag sökte efter lite Göteborgsposts-artiklar på Google, jag letade efter en artikel jag var med i för flera år sedan, typ 2004 (bara en Westlifegrej men det skulle vara kul att läsa den igen)! Bill Kaulitz, den mest irriterande tysken?

 

Det kanske bara var jag som var jätte-efter med den här lilla notisen men aja, om nån mer missat den så kan ni ju se den nu i alla fall!  Sov gott, allihopa! =)

Postat av: Sofia

haha, mest irriterade tysken? okej, kommer allt på några som är mer irriterade än vad bill är. är det för att han pratar så mycket?

2008-12-07 @ 23:49:21
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Postat av: LINA

MEN bara för BILL e så cool ATT inte FOLK fatatar det!!!! det ända irrterande med honom är att han är så jävla perfekt <3

2008-12-09 @ 18:37:12
URL: http://missinna.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0