"Må bra"-serier

Har ni också någon serie/film som ni alltid tittar på när ni mår dåligt, som alltid får er att bli glada? För mig är det Friends! Jag älskar serien och jag kan sitta och titta på en hel säsong utan problem! Jag har suttit och tittat igenom en och en halv säsong nu senaste dygnet, jag mår så bra utav det! =) Skulle inte ni också vilja bo som de i Friends gör? Haha, allas önskedröm egentligen, men åh det verkar så härligt! Alla ens bästa vänner omkring sig!

Jag pratade även i telefon med Mirre inatt, hon har ju åkt till Washington DC som AuPair! Nu förstår jag äntligen på vilket sätt hon inte mår bra på och varför hon vill byta familj, hon förklarar det säkert även i sin blogg men det är lätt att missförstå och istället tro att hon "inte gett det en chans än" men jag förstår henne nu, stackars plutta! Jag hoppas verkligen att du får en ny värdfamilj, en som behandlar dig som en familjemedlem!

 

Nu är det dags för middag, magen kurrar! Vi hörs innan sovdags (vilket blir ganska tidigt ikväll då jag ska upp senast halv sju imorgon, buhu!) Pusspuss! =)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0