Godmorgon!

Goddagens, allt bra med er? Jag känner mig lite sjuk faktiskt, mest sliten men det går nog över! Idag jobbar jag 11-20 och sen såg jag i almanackan att jag skrivit "ut med Emma", då slog det mig att jag ska ut och puba med Emma och några andra jobbarkompisar efter jobbet ikväll.. Frågan är om jag orkar det, hmm jag får se!

Anna och jag satt på balkongen igår och pratade lite, vi kom fram till att om ca 2 veckor skulle vi ha flyttat till London.. herregud! Jag är dock ganska glad att det blev såhär, jag trivs i Farsta och London finns kvar! Jag behövde testa att flytta hemifrån i Stockholm först, och i höst ska jag, Anna & Josse börja på kickboxning, jag ska börja med mitt körkort, Tokio Hotels nya album kommer ut, jag kommer ha fyllt 20 vilket öppnar en del möjligheter... Jag kan nog ha kul här i Sverige ca 1 år till i alla fall, hehe! =)

Nu är denna tjej hemma, Johanna! Hon som har varit i Australien sen november(!!), henne SKA jag träffa i veckan, and I can't waaaait! (Bilden är från studenten 2008, Johanna och jag!)
 

Vi hörs efter jobbet ikväll, ha en fin dag i solen! Jag är så TRÖTT på att jobba bort alla dessa magiska dagar, buhu!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0