Hos päronen igen!

Ey yo! Allt bra med er? Med mig är det jättebra, kolla in vädret bara! Sen hade jag också en sjukt kul kväll igår! Jag, Eugenia, Filip, Aron och Jonas satt på Mosebacke (har faktiskt aldrig varit där förut *skäms*), det var så himla fin uteservering så där satt vi i kanske 2-3 timmar! Sen drog vi ner till Medis och mötte upp Sandra, Erika och Agneta! Gud, jag slängde mig verkligen i Sandras famn, vad jag har saknat henne! Vi gick sedan till Kvarnen (kom på efter ett tag att Orlando Bloom firade nyår där för typ 3 år sedan, hehe) och dansade och drack bärs och vin!

Vid 2-tiden så drar jag mig hemåt, ringer Anna när jag är i Farsta som vanligt för jag inte vill gå själv utan att prata i telefon eller något. Anna hade varit på nån fest med en av hennes kompisar så hon var också vaken! Jag kände att kl 2 var lagom för mig att åka hem för jag skulle ju upp 9 dagen efter! Filip, Aron, Erika, Agneta och Sandra var däremot uppe till 8-halv 9 dagen efter och drack massa vin hos Agneta, haha! Imorgon ska jag vinka av Sandra på T-centralen, precis som jag gjorde dagen hon flyttade.. Buhu!

Idag då.. Jag har jobbat 11-19 idag och sen åkte jag direkt hem till mina föräldrar! Vi har ätit middag och efterrätt på verandan i solen, så himla skönt! Eftersom jag är ledig imorgon från jobbet så hinner jag gymma här på Lidingö också! Jag har ju fortfarande gymkort här (det går ut i augusti) så då tänkte jag gå upp tidigt imorgon bitti och äta frukost, sen cykla iväg till gymmet! =) Imorgon har jag ganska mycket för mig.. Jag ska gymma, sen ska jag hinna hem till Farsta och lämna av lite grejer för att sedan åka till stan igen och köpa lite grejer med Anna (bland annat gåstavar, dörrmatta och internet *weeeee*) och efter det så ska vi båda möta upp min älskade Sofia som ska sova hos oss sen! =)

Btw, idag är det exakt ett år sedan som jag, Evert, Emma och Madde var på Tokio Hotels konsert på Parc des Princes i Paris..! Herregud, det känns verkligen inte som så länge sen..! Sjukt underbar konsert, verkligen mäktig!

Detta klippet säger allt om den konserten i Paris
 
 

Tänkte slänga upp lite bilder snart från igår, so stay tuned! ;)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0