Fredagskväll!

Heey! Nu är jag äntligen hemma efter en lång arbetsdag, dock har det känts som det gått ganska fort då jag jobbat på en annan butik! Det gick bra men jag var en av de få som kunde snabbkassan så jag fick börja med att lära upp några andra som extrajobbade på butiken idag oxå, det var roligt i alla fall! Det kändes bara ganska segt att jobba på Söder, sluta klockan åtta och sedan gå igenom medborgarplatsen där jag ser alla glada människor vara ute och flänga en fredagskväll medans jag åker hem!

Aron svek mig, han som lovade att vara inne på FB-chatten och vara mobbad med mig denna fredagskväll.. men näe! Tur att Mika ville vara med istället, nu sitter jag med en skrikande Mika & en skrikande Nadia i telefonen för det är en yttepytteliten spindel i Mikas rum! Ja, vi alla tre känner oss rätt deppiga av att sitta hemma och tråka en fredagskväll! 

Nu ska jag lägga mig framför TVn, jag jobbar ju heldag imorgon också så snart måste jag sova! Hoppas ni har en jätterolig fredagskväll vad ni än hittar/hittat på ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0