Dessa lediga dagar!

Vilken lång och härlig dag jag har haft idag, dock har det varit lite kyligare än de senaste dagarna så jag hade på mig på tok för lite kläder! Jag åkte hemifrån redan vid 8 imorse med cykeln till stadsmissionen där Sara och jag hade lektion som varje onsdag-morgon! Denna dag var det 7 stycken som kom vilket var väldigt många, det var lite svårt att anpassa sig till allas behov och jag var så trött denna morgon att jag inte hade så mycket energi men det gick bra i alla fall! 

Vid 10 så åkte jag vidare till gymmet och körde ett 1,5 timmars pass själv, jag fokuserade på mage och axlar och sedan körde jag lite mer kondition i slutet också! När jag var klar på gymmet så hängde jag en stund i västermalmsgallerian tills min vän Jenny kom och mötte mig, det var så roligt att se henne! Vi lunchade ihop och pratade i timmar om Indien och om Pool Chatti Ashram som jag bodde på en vecka i november och som hon bodde på nu för ca 2 veckor sen! 

Det var verkligen behövligt för mig att träffa Jenny och möta hennes utstrålning, den som jag hade när jag precis kom hem från Indien men det försvinner efter ett tag när man är inne i vardagen igen! Eller så kanske det inte är för alla men nog för de flesta, tyvärr.. Vi började prata om planer till hösten redan och för mig gäller det ju Spanien eller Sydamerika (jag SKA lära mig flytande spanska en gång för alla och jag äälskar Spanien!), och vi har båda så många idéer! 

Nu kom jag precis hem och borde börja fixa iordning mig snart och äta middag för jag ska åka in till stan om 2 timmar igen för att möta upp Eugenia! Vi ska sätta oss på nån pub på Söder och snacka skit, jättelänge sen vi hängde bara hon och jag! Sen får vi se om vi orkar hänga på tjejerna ut ikväll på Laroy för att fira Nadia, de kommer nog dra ut så sent att vi kommer vara taggade för att åka hem innan dess men hehe vi får se! 

Jag åt en jättegod ceasarsallad idag med quinoa!


Bloggar snart igen om lite grejer jag köpt på senaste tiden!



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0