Filmdag!

Jag har blivit helt kär i att bädda ner mig i soffan och se på film som jag redan sagt tusen ggr hehe, men på kvällarna har jag oftast grejer inplanerade så då får jag ta filmdagar istället! Jag har precis varit ute och sprungit 6,5 km i typ stormen med Bon Jovis livealbum i Ipoden, jag blir så taggad och springer samtidigt som jag skriker (som att jag är på konserten) typ hela vägen! Det är tur att halva rundan är i skogen så folk inte ser mig och tror jag har en störning hehe.. 

Nu ska jag ta en dusch och dra på mig nattlinnet igen, hela huset knakar för det blåser så mycket så en innedag passar bra! Jag har forfarande inte ätit nånting idag och jag är inte hungrig heller (vem är denna person och vad har hänt med tillan?!) men jag ska fixa lite mat nu i alla fall, måste ju käka nånting ju! Hur som helst, ikväll ska jag träffa min fina Anna och följa med henne på lägenhetsvisning här på Lidingö faktiskt! =) Då kan hon och jag leka brats här tillsammans, mehe! ;) 

Mamma och jag hyrde 4 filmer i helgen varav en har vi inte sett än och det är denna,
den är dock på tyska men det är ju textat.. Får se om den är bra!


Nu ska jag ha min egentid, älskar att vara ledig och ta en springrunda och sen, med ett gott samvete, softa i soffan! Ha en fin dag så hörs vi om några timmar igen!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0