Hem och sova!

Hallu på er! Jag kom hem från jobbet för typ 20 minuter sen, tänkte bara uppdatera bloggen fort innan jag går och lägger mig! Imorgon ska jag upp redan kl 5 på morgonen då jag jobbar 7-16.15, sjukt tidigt men jag är ledig på tisdag så jag tar igen sömnen ganska lätt! =) Jag har även en vilodag från träningen imorgon så jag kan ta det lugnt hemma efter jag slutat!

Ikväll jobbade jag stängning med Niklas och Demet, Filip slutade vid 7 men stannade kvar i ca 40 minuter och gjorde mig sällskap i snabbkassan då det knappt var några kunder (vanligt en söndagkväll)! Filip, jag och Niklas började alla på påsklovet 2007 och vi är alla kvar, haha! Två grymma killkompisar är dom, det är så skönt att ha bra vänner omkring sig på sitt jobb!

På tal om något helt annat så har jag börjat läsa Tusen strålande solar av Khaled Hosseini (även känd för sin andra bok, flyga drake) och den är så himla bra! Första 20 sidorna var lite sega men nu gråter jag varenda gång jag läser boken för den är så hemsk och han skriver på ett så bra sätt att jag verkligen blir tagen av den! När mamma gav mig boken sa hon att detta är en av de första böckerna som fått henne att gråta!

Läs den om ni inte har någon annan att läsa just nu, otroligt bra! Nu måste jag sova så jag är pigg imorgon och orkar göra min lunchlåda hehe! Kramar på er ♥

Postat av: Anonym

ja visst ere helt sjukt! jag blev så paff när jag gick in å kolla! =O

sjukt kul dock =)

2010-01-24 @ 22:33:56

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0