Lättövertalade Tillan..

Nu har jag precis proppat i mig middag (kyckling med pasta och stekta makaroner, standardmat för min del ^^,) och pratat med Sofia i telefon! Haha det spelar ingen roll att hon bor i Spanien för tillfället, har Sofia killproblem (eller egentligen vad som helst) så ringer/smsar hon mig anytime anywhere och pratar i ett! Jag älskar att Sofia är så, vi har alltid så bra kontakt och jag blir ständigt uppdaterad med hur hon har det där borta, saknar henne hela tiden!

Hur som helst, mina andra underbara vänner vill att jag ska med på spelningen och sen ut! Jag är HELT slutkörd men kommer att följa med ändå för Astrid är här från Blekinge, Johanna har kommit hit från Hallstavik (och vi har inte setts sen augusti då hon har varit i England hela hösten) och min älskling Jossan är såklart med! :D

Ugh, ORKA hoppa in i duschen och sminka sig.. Well, om jag säger såhär så gör jag det för allmänheten! Jag luktar inte gott just nu haha, har ju jobbat och sprungit runt hela dagen! Åhh, jag har verkligen inte lust att börja fixa mig och dra ut.. Jaja antagligen taggar jag till när jag väl är på spelningen med tjejerna!

En väldigt trött Tillan..


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0