Nu skänker vi till Haiti!

Jag hittade en artikel i Aftonbladet igår om att vi alla ska skänka under en timme torsdagen den 21 januari (alltså imorgon) mellan kl. 14-15 för Haiti! Du kan skänka allt mellan 50 öre och hur mycket som helst, det finns miljontals olika organisationer man kan skänka till just nu som stödjer Haiti och jag har redan skänkt till Läkare utan gränser en gång och nu gör jag det igen (och igen och igen):

Förklaring om vart doneringen går:

* Din gåva går först och främst till Haiti, i andra hand till Läkare utan gränsers akutfond!
* Akutfonden, som finns till för att stötta krisinsatser över hela världen, hjälper Läkare utan gränser att agera snabbt, att arbeta där behovet av hjälp är som störst, och att stanna kvar så länge hjälpen behövs!

Såhär kan du stödja Läkare utan gränsers akutfond:

Internet: www.lakareutangranser.se/timme
Plusgiro: 900603-2
Bankgiro: 900-6032

Jag blir så glad över att se & höra om hur många som faktiskt hjälper de i Haiti! Jag läste om 2 killar som åkte över med all medicin de kunde bära, bara för att hjälpa dom! Jag läste även att Brad Pitt & Angelina Jolie skänkt 1 miljon dollar (de kan man alltid lita på i dessa fall, otroligt generösa) och flera andra kändisar som delar med sig av deras mängd med pengar!

Vi som inte är sådär rika kan såklart inte donera dom summorna men det gör oss inte mindre generösa, det är tanken som räknas och att vi gör vad vi kan för att hjälpa de som behöver! Jag har även sett att flera stora bloggar påverkar deras enorma läsarantal att donera pengar och ställa upp, jag blir så glad av det! Det är sådant som gör att kända människor förtjänar att vara kända, de gör rätt val i fall som dessa och har då makten att påverka flera!

Together we are one, only together there exists love.

Postat av: Johanna

Sv: ja det har jag med hört, vill jätte gärna läsa den:) Du måste berätta om den sen när du läst den!

2010-01-20 @ 12:58:09
URL: http://themusiclives.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0