Jag lever!!

Heej hörrni! Jag lyckades inte få tag på någon dator förutom på jobbet och där kan jag inte logga in på bloggen lixom, så jag har inte kunnat uppdatera förrän nu! Jag tänkte berätta lite kort om mitt senaste dygn i alla fall.. Jag åkte hem till Sofia direkt efter jobbet igår för att kramas hejdå! Där väntade Jossan, Astrid, Stina och Paula också så vi satt och snackade skit i typ en timme innan det var dags för Sofia att börja packa (hon flyttade hem till Valencia idag igen).

Då sprang jag över till Bonnie (de bor grannar) för att krama henne hejdå då hon åker hem till Oslo idag, buhu vad jag kmr sakna er! =( Där mötte jag även Viran (hon är jättebra vän med Bonnies lillasyster Mika) så vi tog sällskap hem, mamma hämtade oss i Lidingö centrum! Så fort vi kom hem var det bara för mig att hoppa i säng då jag tog Niklas tid idag så jag jobbade 7-16.15!

Jag gick upp kl 5 imorse (helt DÖD) och åt en mysig frukost med bara tända ljus med min mamma! =) När jag väl skulle gå till bussen så var det fortfarande kolsvart ute men snön på marken och i träden glittrade och himmelen var helt svart med stjärnor överallt och en vit måne, helt magiskt! När jag väl gick på bussen log busschauffören lite och sa "hehe, morrnmorrn"! Jag var den enda på den bussen just nu, kl 06.15 hehe! Direkt efter jobbet idag så mötte jag upp mamma för en snabb runda på stan!

Jag fick med mig ett armband hem och ett par legins också, alltid bra att ha =) Sen har mina sista bilder kommit hem också, skitsnyggt blev det på väggen (se bilder längre ner)! Nu ska jag få i mig lite middag, hörs snart igen ♥
 
 

Dålig bild men jag hann inte få till den bättre :P
 

Postat av: Mandy

Weeeey ja ligger högst!

2010-01-04 @ 22:07:53

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0