Fredag

Godmorgon! Jag hade så svårt att komma upp "imorse", vilket var för typ 15 minuter sen! :P Jag hade både min väckarklocka och min mobil som skrek sönder hela lägenheten, ändå vägrade jag dra upp mig på 5 minuter och öronen värkte av det hemska ljudet! Hehe, jaja nu är jag uppe i alla fall och tänkte skriva kort om gårdagen!

Jag mötte upp Mika på mitt jobb när jag slutat vid åtta-tiden så drog vi till Vapiano för att käka middag och snacka skit! Egentligen skulle vi bara suttit där till typ halv tio då jag hade tänkt åka hem till päronen och hämta lite stuffs jag glömt och Mika hade träning, men det sket vi i och satt kvar till halv tolv istället! Efter det drog vi oss vidare till After och drack lite vin, tyvärr har After en av världens jobbigaste bartenders så det blev ett kort besök där men vi hade astrevligt i alla fall! =)

Jättetrevlig kväll Mika, det får vi göra igen! Nu ska jag käka klart min frulle innan jag drar ner till gymmet! Tänkte ringa Linus idag så jag för en gångs skull kan ringa först haha, kramar ♥


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0