Nostalgi av musik

Vet ni vilken känsla jag menar när ni sätter på en låt, hör på introt och inser att det är en gammal favoritlåt som man totalt glömt bort? Det hände mig igår, hela år 2005-2006 lyssnade jag sönder Bon Jovis album Have a nice day och igår satt jag på youtube och sökte runt på låtar och råkade klicka på dessa 3 låtar. 

Först när Nothing går igång säger jag MEN GUD högt för mig själv, vilken nostalgi.. Jag ÄLSKAR denna låt, helt underbar! Sen hittar jag These open arms, jag har så starka minnen till en kille jag var helt förälskad i när jag hör den här låten. Till sist hittade jag The story of my life som jag också älskade så mycket, vad lycklig jag är att jag funnit dem igen! Det är svårt att hålla koll på alla deras låtar då de har ca 10 skivor (15 st totalt men några av de är samlingsskivor av gamla låtar), utöver det så finns det hur många låtar som helst som inte hamnat på skiva!


Go BJ, always.

 
 
 

Älskar Have a nice day-skivan, den kom ut hösten 2005! Jag minns så väl 
när den släpptes i butik här i Sverige, min första upplevelse som BJ-fan att
en ny skiva med dom släpptes! Jag & Erika sprang runt i affärerna & njöt
av BJ-bilderna, här är en bild på oss från den dagen:

 

Helt sjukt att jag fortfarande inte har köpt den skivan, jag tyckte då att skivor var så onödigt för man hade ju sin mp3 och internet. Denna inställning vände totalt i somras då jag insåg hur symboliskt det är att ha sina idolers skivor, en symbol för hur mycket man stöttar och tackar dom för all underbar musik de skapat!

Postat av: pelle

Något är ett hardcorefan förstår jag nu ;D

2010-01-07 @ 10:29:49
URL: http://pellespersonliga.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0