Kaoset i Haiti

Ni har nog alla hört/läst om det som händer just nu i Haiti, det är så vidrigt att man knappt kan förstå det! Hela Haiti ligger i ruiner efter jordskalvet för ett par dagar sedan, 100-tusentals människor ligger begravda och det finns knappt någon mat eller vatten. Många har börjat döda för mat och hela stan är i kaos, människor som satt i fängelse har nu tagit sig ur och det finns ingen som styr landet.. Det är knappt ett land längre, så otroligt hemskt.

Jag läste tidningen hemma hos päronen i helgen och började gråta, imorse på jobbet öppnade jag tidningen och jag började gråta igen, jag känner mig så maktlös! Vad kan man göra, jag kan inte bara sitta här och låtsas som ingenting när människor dör som flugor där borta, speciellt av någonting som de inte ens kan rå för! Vi måste hjälpa dom på något sätt, för tänk om det skulle hända oss, då skulle vi vilja ha hjälp av andra!

Barn som är föräldralösa, blir våldtagna på gatan och det finns knappt någon medicin för alla sjukdomar som skapas pga alla döda liken, för lite vatten och ingen mat! Antingen gör ni ingenting, eller så gör ni någonting. Jag smsade till 72990 för att skänka 50 kr och mer ska det bli, 50 kronor känns kanske inte som en stor skillnade men tänk om vi alla smsar in den summan! Kanske mer än en gång också, tillsammans gör vi skillnad! vi måste hjälpa dom på något sätt då vi alla är människor på denna jord och vi måste stå tillsammans och hjälpa varandra i dessa lägen!!

If you want to make the world a better place,
take a look at yourself and make a change.

Make it a better place for you and for me and the entire
human race! There are people dying, if you care enough
for the living; make a better place for you and for me.

Heal the world .


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0