Familjen Jackson-dokumentär del 1/6 kl 21.00 ikväll på TV4

Herregud, den här familjen lägger aldrig ner.. Alltid måste de vara i spotlightet och synas, de behöver inte mer publicitet utan vad de behöver är privatliv och mer normala liv! Michael Jackson tackade nej till att vara med i den här realityshowen så därför är de bara de resterande i Jackson 5 som deltar i den här dokumentären! Här är förklaringen av den:

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Familjen Jackson har befunnit sig rampljuset i decennier och efter 40 år i branschen har bröderna Jackie, Jermaine, Tito och Marlon sålt mer än 250 miljoner album världen över. Den här serien följer bröderna i arbetet och förberedelserna inför deras jubileumskonsert. Man tittar också på deras egna karriärer och hur sorgen efter brodern Michaels tragiska bortgång påverkat dem.

Seriestart. Bröderna Jackson meddelar omvärrlden om sina planer att spela in ett jubileumsalbum men planerna hotas när Jackie raderar Jermaines sång vilket gör honom rasande. För att hitta tillbaka till sina rötter besöker bröderna staden Gary i Indiana. Men drömmen om en återförening för Jackson 5 blir uppskjuten på obestämd tid när deras bror Michael dör.



Hur konstigt jag än tycker att det är att de väljer att bli förföljda av ännu fler
kameror osv så måste jag se på det, jag kmr sitta klistrad!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0