Gårdagen!

Igår startade jag och Johanna med att föra lite i Maddes lägenhet på Östermalm innan vi trallade ner till Collage! Jag och Johanna var så sega på att göra oss iordning att vi hann bara vara hemma hos Madde i knappt en timme innan vi skulle gå och möta Mika och Nadia utanför Collage! När vi kom in så dansade och drack vi lite och sen kom även mina bästa vänner förbi, Jossan och Cissi!

Mikas och Nadias kompis Jason skulle DJa på nedervåningen på Collage men det är typ VIP-avdelningen så det är svårt att komma in, så när Mika, Nadia, Johanna och jag stod där uppe i baren så bad jag dom vänta kvar så sprang jag ner till nedervåningen och märker att det står en vakt i dörren. Jag smörar lite för honom om att min bästa kompis var Dj (hittade på värsta storyn) och tillslut släppte han in mig, så sprang jag fram till Jason och sa att han behövde hjälpa mig få in Nadia, Mika och Johanna!

Så jag sa till vakten att jag bara skulle gå ut och hämta en kompis, det sa han var okej så då sprang jag och hämtade dom andra och när jag kom tillbaka så tittade vakten på mig och ba "Tre pers?!" men då kom Jason och hjälpte oss in, och jag har faktiskt aldrig haft såhär kul på Collage! Det var så mycket roligare där nere och så sprang jag in i Vishii och hennes vän där! Efter en timme smsar Madde och säger att hon och hennes vänner försökte komma in där nere där vi var men vakten stod i vägen så då sprang jag dit och släppte in dom också!

Så där nere var vi och dansade ända tills lamporna tändes och Collage stängde, Jason spelade jättemycket Michael Jackson och annan bra musik så det var en riktig höjdarkväll! Efteråt så gick vi till Donken för att fyllekäka lite och jag minns verkligen hur jag råträngde mig! Det var såå mycket folk och jag ville bara ha käk så jag gled igenom hela kön och kom längst fram, har lite dåligt samvete för det nu! =P

Det bästa var väl ändå när vi var påväg ner till tunnelbanan! Nadia går framför mig och Johanna & Mika bakom mig, så fastnar min klack i rulltrappan så jag ramlar och landar med rumpan rakt på rulltrappskanten! Ena min skinka får liksom kanten rakt på så det började blöda också och min klack bara FLÖG av! Fyfan vad vi alla garvade och jag kände ingenting då men nu gör det ont och jag har märken på rumpan efter rulltrappan HAHA!

Vid 5 på morgonen kom jag och Johanna äntligen hem i alla fall och jag somnade i sängen på direkten! Det var en riktig höjdarkväll i alla fall och det är tack vare sällskapet! =) Här kommer bilder från gårdagen:

Hos Madde och drack lite innan vi stack till Collage!
 

Johanna i baren på Collage!  
   

När jag och tjejerna står ute för några rökte så hör jag någon ropa "TILLAN",
då kommer Cissi och Jossan springandes! De sa tidigare på kvällen att de
kanske skulle komma förbi Collage, blev så glad när jag såg dom vackra babsen!  
 

 

  

Jag och Mika precis när vi kommit till nedervåningen!
 

Haha, beautiful slashpeople!
  

Jag har alltid så jäkla kul tillsammans med er!
  

Jason körde massa Michael Jackson, så grymt!
 

Sen ägde vi dansgolvet tillsammans med skåne-tjejerna!
 
 
 
 
 


Världens sötaste Nadia!! 
  
 

HAHA det var någon som pruttade inne på Collage! Först kände jag inget
men när jag lutade mig över till där Mika stod så STANK det verkligen hehe..
 

Fyllekäk på donken!
 
 

Tack alla tjejer för lätt en av de roligaste Collagekvällarna jag har haft! =)
Då är det fan värt att ha en halv rulltrappsrumpa måste jag säga.. 8)


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0