Torsdag

Godmorgon allihopa! Jag körde på en helt alkoholfri kväll igår då jag fortfarande känner mig krasslig, det är typ som jag får tillbaka det där jag hade senast jag var sjuk för bara en månad sen! x( Hur som helst, vi satt ett stort gäng på en pub på Odenplan och snackade skit och drack i ett par timmar! Det var Konsumgänget plus våra bisatser som jag kallar det hehe, det är dom som inte jobbar på Coop med oss men ändå typ alltid är med oss när vi är ute! Filips brorsa, Fredriks bästa vän och Ericas syster! Det var typvärldens bästa musik också för först körde Bon Jovi och sen Michael Jackson och sen drog de på en blandskiva med bara Michael-låtar, jag satt och log och sjöng med!

Vid 12 stängde stället så då drog några hem medan jag, Sandra, Filip, hans bror, Niklas och hans vän, Julia och Jasmine drog vidare till Dovas som har öppet till tre! Jag som knappt sovit någonting förra natten och jobbat i 10 timmar plus satt och endast drack vatten och cola började bli ganska död vid den tiden haha! Men man har så kul med dessa människor att tiden rinner iväg i alla fall! Så vid halv tre så tar vi en taxi till Gullmarsplan och käkar lite kebab/hamburgare innan Sandra och jag tar nattbussen hem!

Lite bilder från Vasa, Fredrik försöker lära Jonas bögposen!
 

Fredrik: "Vafan, han ser ju mer bög ut än mig!!"
 

Gänget som var kvar (här hade ca 6 pers hunnit dra)
 

Vidare till Dovas!
 

Älskar er mina fina vänner, Sandra & Niklas ♥
 

De ständiga kampen att få Filips hand bort från ansiktet när en kamera kmr! :P
 

Som ni ser var jag fotograf igår och hamnade inte själv på bild, ganska skönt ibland dock! Nu kommer jag dra in till stan och sen jobbar jag 16-20 så vi hörs inte förrän ikväll igen! Anna ringde nyss och hade precs landat i Stockholm, igårkväll hade hon suttit utan jacka på en uteservering i New York lixom! Jaja jag får catcha upp med henne mer ikväll, hörs då!

Postat av: elin

sv: haha, shit vilket minne man har ;D

2010-03-18 @ 20:08:12
URL: http://elinannafredrika.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0