Söndag i molniga Milano

Hej på er, idag valde vi att sova ut eftersom vi visste att vädret skulle bli sämre idag! Det är kanske bara 15-16 grader i luften och molnigt på himmelen. Det gör dock inte så mycket då vi har fått två kanondagar i alla fall och idag kan man ta det lite lugnt med gott samvete, då det ändå är lite ruggigt ute!

Gårdagen då, jag och Mirre var verkligen sämst på att hitta till bra ställen så vi virrade runt en bra stund innan vi tillslut hittade tillbaka till den där mysiga baren vi satt på första dag! Vi satt där i ett par timmar och drack lite och snacka skit, sen började det helt plötsligt totalblåsa (haha har asroliga bilder på det) så eftersom vi satt utomhus började vi dra oss!

Vi tänkte först gå ner till bargatan men eftersom det var typ storm så bangade vi det (här var klockan typ 1), istället gick vi till ett hotell vid stora gatan och checkade baren där! Det var ganska mycket drag men mycket kostymnissar och sådär så vi drog oss tillslut hemåt istället, vi borde ha börjar kvällen tidigare på rätt ställe men haha jaja det var trevligt iaf!

Bilder från igår!

   
 
 

På väg från baren, så det blåste!!
 

HAHA, "Vi blåser boooort!"
 

Hotellet räddade oss från vinden (inte vårat utan ett annat vi kollade in hotellbaren på)
 

 
 

Mirre utanför vårt hotell, det är här vi satt första kvällen och snacka skit i flera timmar =)
 

Nu ska vi ner till nåt café och äta frukost, jag klarar inte den här hotellfrukosten då dom
typ bara ha croissanter och nutella! Att starta dagen med det ger bara illamående! Hörs ♥

Postat av: Mariam

Fina ni är!

2010-04-12 @ 11:05:25
URL: http://starringmariam.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0