Tisdag i Milano

Hellu på er! Idag är det vår sista dag här i Milano, vi har haft en riktigt härlig resa och skrattat magarna ur oss! Så tråkigt att åka hem redan men det ska bli skönt att lämna detta hotell hahaha! Fyfan.. Jaja, jag kan iaf säga att Milano är verkligen en stad att rekommendera för en mysiga weekend på våren! =) Vår höjdpunkt på resan var LÄTT i fredags, den soliga dagen i parkerna och uteservering.. åhh!!

Nu ska jag berätta lite om gårdagen tänkte jag.. Mirre och jag åkte in till arenan vid 3-tiden och praktiskt taget så fort vi gått ur bussen så kom det fram killar och ville sälja biljetter! Vi prutade ner dom från 800 kr för två till 500 för två biljetter, 250 kronor var kände vi var värt att lägga ner! När vi hade köpt dom så satte vi oss på en restaurang i närheten för att äta lite och sen gick vi runt vid arenan (det var såå mycket folk)!

De hade byggt upp en miniscen vid kön där fans fick gå upp och sjunga TH-låtar i chans om att vinna backstage tror vi, det var helt galet vad alla var excited! Mirre och jag stod där imitten som två fån bland alla skrikande tjejer! Hur som helst, vid 7-tiden var det insläpp och jag & Mirre var typ sist in i arenan! Vi satt och väntade på en restaurang tills kön skulle försvinna så vi bara kunde vandra in hehe!

När vi kom in blev vi riktigt glada över att se hur mycket folk det var, de fyllde nästan alla sittplatser och på golvet var det så mkt mer folk än i Sverige! Efter ett tag kom Ida, Lina, Rebecka och Essie in till arenan också så vi stod med dom under konserten! När de släckte ner och började konserten så blev alla heelt galna och under de första tre låtarna så hoppade jag runt som en galning och skreksjöng med i låtarna, riktigt roligt var det!

Efter konserten så var jag och Mirre ute typ först, haha "sist in först ut"! Vi sprang och köpte vatten på en gång och sen hade de hyrbussar som slussade oss tillbaka till stan, riktigt skönt! Väl i stan mötte vi upp Ida, Lina, Rebecka och Essie för nattkäk på donken, man var inte lite hungrig då asså!

We got'em!
 

Miniscenen vid arenan där fans stod och "sjöng" TH-låtar!
 
 

Stolt svenne!
 
 

I kön påväg in, vi stod längst bak i kön typ hehe!
 

Glad Mirre inne på arenan!
 

Ni ser den där filmkameran i taket? så fort den flög runt i taket så SKREK alla då de
filmade in DVDn, den filmade åt vårt håll flera ggr och då höll vi upp Sverigeflaggan!
 
 

Glad Tillan!
 
 

And so it began! (mina bilder)
 
 
 
 
 
 

Mirre och jag backade bak sen och hoppade runt som galningar till Monsoon!
  
 

Jag fick så ont i ryggen så jag satte mig, Mirre stod kvar med flaggan som ni ser hehe!
  

  
  

Tack alla för en grym kväll, nu måste jag duscha men jag uppar igen innan vi drar!

Postat av: Sofia Vienna

åååh! Jag fick rysningar av bilderna! Så underbart, hade gärna viljat vara där, och kul att så mycket fans tog sig dit!!

2010-04-13 @ 11:04:58
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: Lina

Hm, jag sa ju att den bilden på mig i tunnelbanan va skitful :S

2010-04-15 @ 22:13:47
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Postat av: mirre

babe.. kan du maila mig bilden på oss två när vi sitter i trappan innan vi gick in till arenan.. Den som blev så fin på oss :) har ju ingen av bilderna du tog.. omformaterade hela datorn så de är borta :/

2010-05-21 @ 18:14:45

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0