Nu är jag hemma!


Hellu, nu är jag hemma igen! Så, igår var vi alltså ute och firade Cissi som fyllde 20 år! =) Jag och Jossan möttes upp innan för att dricka lite så vi hamnade på Chaplins hehe! Vi satt där och drack vin och faktiskt sjöng karaoke HAHA! Jossan den jäveln tvingade mig, men jag fick bestämma låt så det blev The girl is mine med Paul McCartney och Michael Jackson! HAHA, vi fick inte ens några applåder efteråt, den gick inte riktigt hem hos publiken! SUCK, dagens befolkning har ju glömt klassikerna!

Hur som helst, sen mötte vi upp Cissi och drog oss till Collage! Vi kom dit ganska tidigt så det var nästan tomt, det var ganska skönt för då hann vi hänga i baren och dricka lite i lugn och ro innan alla köerna började! Vi festade, dansade och hade askul hela kvällen! =) Min kära vän Eugenia kom sen också vilket var askul, sen träffade jag några andra kompisar där också, lyckad kväll helt enkelt! =)

Sen åkte jag hem till Lidingö och sov då jag inte våga åka hem till Farsta ensam för Anna var ju hos vår vän på inflyttningsfest i Jönköping! Idag sov jag ut rejält och hade en riktig mysdag med mina älskade föräldrar! Jag låg också framför TVn och såg ett IDOL-maraton, alla kvalfinaler och så gick på rad så nu är jag ikapp er som följer IDOL! Jag har inte sett ett enda avsnitt annars iår förutom några av dom första och gissa hur överlycklig jag blev när jag märkte att Erik fortfarande är kvar, I LOVE him!! Sen är Tove, den lilla 16åriga tjejen så jäkla grym också!

Jaja, sen drog jag mig till jobbet och har varit där tills nu! =) Snart slänger jag upp bilderna från igår so stay tuned! ;*


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0