Angående min rökning

Nu är jag tillbaka från gymmet, ÅH så härligt det var att få köra hårt igen! Det slog mig idag att det har gått 2 veckor sen jag och Anna slutade röka, fan vad stolt jag är över oss! Dock när vi var ute och festade på olika håll förra helgen så tog vi ett par bloss var (så himla lätt att falla dit när man druckit, suck) men det var inte mycket och det är enda gången.

Nu tänker jag knappt på cigaretter längre, jag behöver dem inte i min vardag! Tänk hur mycket pengar jag sparar, håller mig ifrån cancer, jag slipper få äckligt gula tänder och min kondition har blivit så mycket bättre! =) Jag är riktigt stolt över oss två, detta klarar vi! Om jag råkar ta några bloss någon gång när jag är ute så fine, så länge jag håller det på den låga nivån. Jag har inget sug efter cigaretter alls längre, faktiskt! 

Nu ska jag in till stan och hänga med Evelina-pluttan! Sen jobbar jag 16.30-20.00 och efter det ska jag ohc Evelina sola! Jag är egentligen ganska emot solarium men jag tänkte sola ett par ggr nu innan jag och Jossan åker till Valencia då det kommer vara ca 20-25 grader där! Jag vill inte springa runt likblek i mina klänningar där nere :P 

Hörs ikväll! ♥  



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0