Det var väl ett jävla tjat om denna Anna Anka..

Jag har verkligen försökt att inte haka på trenden att skriva någonting om denna kvinna, bra eller dåligt eftersom det ger henne ännu mer (oförtjänd) publicitet och det är så larvigt så jag får kvälvningar.. Men jag MÅSTE bara få ut mina aggression mot denna hemska person, jag finner knappt ord! Det finns många måånga människor som är som Anna Anka, men det jag blir förbannad på är när de får publicitet och uppmärksamhet, så pass mycket att de kan påverka andra med deras pantade åsikter.

Allt började med att jag såg ett stort plakat av "Svenska Hollywoodfruar", min första reaktion blev ett asgarv, hur patetiskt kan TV bli?! Sen när hon kom hit så blev hon helt plötsligt nästa "it-kändis"? Hon kom hit med sina (idiotiska) åsikter och "vågar säga vad hon tycker" (alltså då att hon har en snyggare kropp än en 16åring, svenskar är överviktiga, kvinnan ska alltid tjäna mannen, att tjockisar är dumma och själviska osv) och efter allt detta så anser hon att hon borde bli en kvinnlig förebild...

ÅH vad jag blir TRÖTT på det här samhället som snappar upp såna här idioter till människor! Det är lika idiotiskt som de människor som tror att en feminist är en rödhårig brud med massa hår under armarna som hatar män. ÅH, öppna ögonen!! Ge inte den här blonda tanten massa publicitet, hon verkar ju leva på tidigt 1900-tal när hon säger att kvinnan ska tjäna mannen! Min man ska fan få vara pappa-ledig, diska och städa lika mycket som jag ska göra! Fast iofs, hon har väl en veckopeng från sin man som ligger på samma summa som min årslön & då får man väl ge tillbaka lite, eller?

När jag pratar om 80-talets musik så vill jag bara flyyga tillbaka i tiden, men när det kommer till kvinnans rättighet och plats i samhället så har den bara blivit starkare genom 1900-talets gång och inte fan vill jag backa tillbaka till den tiden. Det är bland det värsta jag vet, när en människa uttrycker det som ett faktum att kvinnan ska serva mannen och få honom att njuta. Den här tanten har inte gjort ett skit förutom att suga av sin man varje morgon och levt på hans pengar, låter mer som horigt än något annat i mina öron! Det värsta är nog alla som säger "ni är ju bara avundsjuka på henne!" Exakt VAD finns det att vara avundsjuk hos denna kvinna?

Hon har inte uppnått någonting själv, hon har gift sig rik och vem kan inte göra det? Ska jag nämna människor jag avundas är det människor som har en talang, som har åstadkommit något i den här världen och förändrat! När ska världen vända om och sluta handla om endast pengar och utseende? Jag tror jag går och söver ner mig snart, jag ska uppfinna en väckarklocka som ringer dagen denna hysteri har försvunnit. Jag lär väl vakna upp när dinosaurierna har återvänt..

 


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0