Tokio Hotel flashbacks..

Imorgon släpps Tokio Hotel-biljetterna till Globen & Scandinavium! Tänk, Tokio Hotels första konsert här i Sverige... Det tog ju inte lite lång tid! Synd att jag har tröttnat så pass mycket på dem, jag gillar fortfarande musiken men inte alls så mycket som för ett år sen! Självklart ska jag gå på konserten i alla fall, några av mina allra närmsta internetvänner har jag fått genom Tokio Hotel så jag ska dra med det gänget och rocka fett genom deras låtar! =)

Nu när det kommer ett biljettsläpp med dom igen så fick jag en hel del flashbacks! Inte bara till Essen, Paris & New York utan även till våren 2008, då jag bokade typ 7 konserter med dom (vilket jag ångrade sen, jag bara bokade & bokade för jag hade råd och var speedad) men sen vart dom ju inställda!

Jag hade bokat till Stockholm, Oslo, Turin, Rom, Schweiz, Paris och Dortmund! För mig var det alltså tur att de ställdes in för jag hade inte velat gå på så många, 6 av dom var dessutom inom loppet på 2 veckor! Paris blev av i alla fall och det var en riktigt mäktig konsert, coolt att man var där!

Jag har alltså sett Tokio Hotel live tre gånger; Essen 4/11-07, Paris 21/06-08 & New Jersey 4/8-08. Lite bildspam från de tre resorna:

Essen, åkte dit med lillasyster!
 
 
 

Paris, med skåningarna!
 
 
 

New York med Rebecka!
 
 
 
 
 
 


Tre otroligt roliga resor, har många minnen från dem och träffat många människor genom dem! Nu ska jag hoppa i säng! Vi hörs imorgon vid nio, antar jag! ;)


Postat av: Karolin

Ska du boka ståplats? haha , får jag stå med er då?

2009-10-26 @ 08:48:28

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0